** שרשור בוקר - היום ה92 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
מלאני מספרת לדיג'יי שאביב אמר לה שהוא לא רוצה לראות אותה כל הזמן בערוץ 26
דיג'יי שואל אם אביב סקרן
ומלאני עונה שהוא סקרן ברמות אחרות
ואז אני אומרת (בקול רם למרבה הבושות) "אז אין מצב שהוא לא רואה", רק כדי לשמוע את דיג'יי אומר את זה איתי בול מילה במילה עד לרמת הרווחים בין המילים 🤣

Rodrik Harlaw

Well-known member
מלאני מספרת לדיג'יי שאביב אמר לה שהוא לא רוצה לראות אותה כל הזמן בערוץ 26
דיג'יי שואל אם אביב סקרן
ומלאני עונה שהוא סקרן ברמות אחרות
ואז אני אומרת (בקול רם למרבה הבושות) "אז אין מצב שהוא לא רואה", רק כדי לשמוע את דיג'יי אומר את זה איתי בול מילה במילה עד לרמת הרווחים בין המילים 🤣
מחולל הטקסטים של דיג'יי תפס נדלן חדש

KAPSULA1

Well-known member
הלוואי ויעיפו את כולם הביתה ויסיימו את העונה ההזויה הזאת...דיירים תת רמה 😡
ועדיין אחרי היום הקשה הזה היום כנראה שאנשים די זקוקים לבריחה ויעיד הרייטינג של אתמול בשתי התוכניות. האבל קיים פה החל מ 7/10 ולא נפסק יחד עם ההבנה שחייבים להמשיך לחיות. מחר כבר בתי הקםה והמסעדות יהיו פתוחים שוב ואנשים יעלו סטורי רגיל.
אם כבר פתחו את העונה שיסיימו אותה כמו שצריך וזהו

המלאך האדום10

Well-known member

בעקבות האירועים הקשים: שינויים בלוח השידורים​

זמן קצר לאחר הודעת דובר צה"ל על השבת שש גופות חטופים, ובמקביל לפיגוע בסמוך לחברון שבו נרצחו שלושה בני אדם, ערוצי הטלוויזיה השונים הודיעו על ביטול תוכניותיהם המרכזיות: "המירוץ למיליון", "המרדף" ו"האח הגדול". בנוסף נדחו בכורות "בקרוב אצלי" ו"המפקדת​

יונתנסקי

Well-known member

בעקבות האירועים הקשים: שינויים בלוח השידורים​

זמן קצר לאחר הודעת דובר צה"ל על השבת שש גופות חטופים, ובמקביל לפיגוע בסמוך לחברון שבו נרצחו שלושה בני אדם, ערוצי הטלוויזיה השונים הודיעו על ביטול תוכניותיהם המרכזיות: "המירוץ למיליון", "המרדף" ו"האח הגדול". בנוסף נדחו בכורות "בקרוב אצלי" ו"המפקדת​

ומה יביאו במקום ?
עוד פאנלים של פטפטנים שמשלמים להם לפי מילים?

יונתנסקי

Well-known member
אני לא צינית, אבל לפעמים שגיאות הקלדה יוצרות דברים משעשעים....

תראו את ההודעה.

פגית במקום פגיעת.

ואני תיכף חושבת

פגית קטנה אך מסוכנת

ואז הגיע עידכון.. פגועים קשה.

קבצים מצורפים

• ראשוני.png
    ראשוני.png
    2.1 MB · צפיות: 7
  • נפגעים.jpg
    נפגעים.jpg
    KB 209.5 · צפיות: 5
נערך לאחרונה ב:

svtar25

Well-known member
נראה לי שאמילי לא חסרה למישהו עוד לא שמעתי את השם שלה
גם לא יהיו לה רעיונו בתוכניות בוקר(טוב כבר לא בוקר)
או אחרי הצהריים. אמא סטלה בטוח בהיסטריה גמורה
וכועסת למה דווקא השבוע יצאה על הדר עם הקונסילר
אמילי נסע ברכב עם רומי גיור, ענתה על שאלות, אבל היום זה רק בטיקטוק של רומי. נשאלה מה היה נאמר בשיחה שבעקבות שיחה על מה אמילי ושילה ידברו בחוץ. אז אמילי אמרה שהכוונה שלה הייתה "אין מצב למערכת יחסים עם שילה גם במקרה שעידן לא בתמונה- כי זה לא יעבוד" . שילה ציפה שהיא תגיד דבר הפוך.
לגבי עידן , האם נפגע ממנה או נעלב, אמרה
"נשב ונדבר, יתכן שנעלב, היא הייתה נעלבת, אבל גם הוא חייב לה תשובות על מה שהיה כשחזר וכל מה שאמר עלייה"

KAPSULA1

Well-known member
אמילי נסע ברכב עם רומי גיור, ענתה על שאלות, אבל היום זה רק בטיקטוק של רומי. נשאלה מה היה נאמר בשיחה שבעקבות שיחה על מה אמילי ושילה ידברו בחוץ. אז אמילי אמרה שהכוונה שלה הייתה "אין מצב למערכת יחסים עם שילה גם במקרה שעידן לא בתמונה- כי זה לא יעבוד" . שילה ציפה שהיא תגיד דבר הפוך.
לגבי עידן , האם נפגע ממנה או נעלב, אמרה
"נשב ונדבר, יתכן שנעלב, היא הייתה נעלבת, אבל גם הוא חייב לה תשובות על מה שהיה כשחזר וכל מה שאמר עלייה"
עם כל הכבוד לאמילי והשטויות שלה שהיא לא לקחת עליהן אחריות, אמילי היא זו שחזרה לעידן אחרי שידעה שבחוץ היה איתו בלאגן בקשר אליה ושהוא לא היה סגור עליה בסיבוב הראשון. בפעם השניה כשהוא הודח הם נפרדו כזוג, מוצהר, מוחלט וקצת מאוהב. לא היה מקום לשום פלירטוט מצידה עם אך אחד אז שתמשיך להמציא סיפורים. להפא היה לה שום רגש לשילה כמו שלא היה לה רגש לעידן מלבד משיכה ורצון לחיזור. לא אחד ולא שניים אמרו לה שזה יפגע בקשר עם עידן והיא התעלמה ותירצה. תאכלס בבית התאים לה קשר של מישהו שיתמוך בה אבל בחוץ לא נראה לי שהיא מתכננת על מי מהם

hinna

Well-known member
עם כל הכבוד לאמילי והשטויות שלה שהיא לא לקחת עליהן אחריות, אמילי היא זו שחזרה לעידן אחרי שידעה שבחוץ היה איתו בלאגן בקשר אליה ושהוא לא היה סגור עליה בסיבוב הראשון. בפעם השניה כשהוא הודח הם נפרדו כזוג, מוצהר, מוחלט וקצת מאוהב. לא היה מקום לשום פלירטוט מצידה עם אך אחד אז שתמשיך להמציא סיפורים. להפא היה לה שום רגש לשילה כמו שלא היה לה רגש לעידן מלבד משיכה ורצון לחיזור. לא אחד ולא שניים אמרו לה שזה יפגע בקשר עם עידן והיא התעלמה ותירצה. תאכלס בבית התאים לה קשר של מישהו שיתמוך בה אבל בחוץ לא נראה לי שהיא מתכננת על מי מהם​
זה לא שעל זה ששילה הדיח את עידן הוא התחבר עם אמילי. נוצר בינהם קשר חברי מרגע הראשון, רק אפלטוני ואמילי הבוגרת בחרה לא לנתק את הקשר. אולי ציפו ממנה נאמנות דם, אבל היא לא כזאת, היא בוחרת חברים שלה לבד ונאמנה להם ויהי מה. כך שמרה על קשר חברי עם אור והדר למרות היריבות בינהם וכך שמרה גם על קשר עם שילה. שימי לב שאחרי שעידן הודח פעם שניה, הם היו זוג מוצהר ושוב מבחינת אמילי אף אחד לא צעק לה, שום אות מעידן. אז היא כבר לא בוכה ולא מתחננת, מסיכה מסכנות.

KAPSULA1

Well-known member
אני מסכלת שם ורואה שהדר לא מפסיקה לחשוב שהיא שולטת במטבח. החזה עוף שהיא הכינה כמובן שחייב בשולחן אבל הקציצות שמיכל מכינה הם כבר חזירות מבחינתה, כי רק היא צריכה לקבוע מה יאכלו

מצב
הנושא נעול.
למעלה