המלאך האדום10
Well-known member
מה צעקו להדר?
צבא שלם מאחורייך..מה צעקו להדר?
הוא אוהב את התצוגה המסודרת של הקציצות כמו Kמסדר בשורות את הדגים ברווחים מדוייקים, כיאה ל OCDשילה...
מכין.....
קציצות........
העלילה עומדת להסתבך
ושוב הטכניקה הביזארית בעיניי של לקבב את כל הקציצות לפני שבכלל מתחילים לטגן
ואז הוא לקח את כל הקציצות הנאות וגרף אותן לתערובת לתוך קופסה, כנראה למחרהוא אוהב את התצוגה המסודרת של הקציצות כמו Kמסדר בשורות את הדגים ברווחים מדוייקים, כיאה ל OCD
יש לו מאפיינים מסויימים של פסיכופתמכירים את הסרטים עם השכן/הקולגה החביב-אך-מוזר שבסוף מתברר שהפריזר שלו מלא בחלקים של השכנים שלו?
אז הווייב שלי על שילה במטבח מטפל בבשר נא
((אסוציאציות שלי בלבד, מוחי הקודח לוקח אחריות, לטעמי, לכאורה))
לא, לא לא שילה,מכירים את הסרטים עם השכן/הקולגה החביב-אך-מוזר שבסוף מתברר שהפריזר שלו מלא בחלקים של השכנים שלו?
אז הווייב שלי על שילה במטבח מטפל בבשר נא
((אסוציאציות שלי בלבד, מוחי הקודח לוקח אחריות, לטעמי, לכאורה))
יש צעקות מבחוץ, אז מצזרים את החצרלמה נתקעים על המטבח ועל הקציצות המבחילות של שילה/ דני שואב?
עוד פרק על הדר ...אל תראו את הפרומו לפרק
כל הפרק יהיה על הדר. אביבית, יהב, נאום העצמה נשית שבו פתחה על אור ומיכל. האח נותן לה פוש גדול לפני הגמר. האם היא תנצח? לא בטוח אבל הוא דוחף אותה חזק. עם עריכה כמו שהיא מקבלת היתה צריכה להיות על מינימום 40 אחוז בסקרים. סתיו לא קיבלה חצי מהעריכה שלה והיתה חזקה בפערעוד פרק על הדר ...
לא מאמינה לו לשום מילה. הבנאדם נראה נוכל פתולוגי. גם לא רשום בשום אתר של עורכי דין ואין לו תעודה ורשיון. אבל הצהיר על עצמו כאחד כזה.שילה שקרן בחדר האח סיפר שהוא לא מדבר עם אימו שנים ועכשיו מספר להדר שחדשיים שלושה לא ראה אותה והיא גרה עם הדודות שלו
הוא לא משקר, הוא מפנטזלא מאמינה לו לשום מילה. הבנאדם נראה נוכל פתולוגי. גם לא רשום בשום אתר של עורכי דין ואין לו תעודה ורשיון. אבל הצהיר על עצמו כאחד כזה.
יכול להיות שיש שם מריבה ונתק מסויים אבל לא ההכחשה שהוא סיפר עליה שיש לו איתה
הוא משקר פעמיים באותה פסקה. זה הזייהשילה שקרן בחדר האח סיפר שהוא לא מדבר עם אימו שנים ועכשיו מספר להדר שחדשיים שלושה לא ראה אותה והיא גרה עם הדודות שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.