willing
Well-known member
נראה לי שהוא מפנטז על מלאני. סתם ניחוש מההתנהגות שלו לידהצ'אקי
נראה לי שהוא מפנטז על מלאני. סתם ניחוש מההתנהגות שלו לידהצ'אקי
יש מצב, לא צפיתי כל כך עכשיונראה לי שהוא מפנטז על מלאני. סתם ניחוש מההתנהגות שלו לידה
בעיקרוןנראה לי שהוא מפנטז על מלאני. סתם ניחוש מההתנהגות שלו לידה
אפילו אני ראיתי את זה כשנכנסתי להביא את תמונת הזוכה שלנו במדליית הזהב.אחרי 94 יום הלא יאומן קרה...עם קצת לחץ וחששות...פרידה נכנסה למטבח והכינה חביתה וסלט לדי ג'יי
כל העונה לא הכינה כלום אפילו לא לעצמה את הטופו
כי הוא ניג'ס ברמות של כלה!!אחרי 94 יום הלא יאומן קרה...עם קצת לחץ וחששות...פרידה נכנסה למטבח והכינה חביתה וסלט לדי ג'יי
כל העונה לא הכינה כלום אפילו לא לעצמה את הטופו
גדל בבית של אמא שהכינה הכל, אפילו הורידה לו גרביים מהרגלייםכי הוא ניג'ס ברמות של כלה!!
הבנאדם אשכרה לא מסוגל לחתוך מלפפון-עגבניה-בצל אין דברים כאלה, איך מגיעים למצב הזה?
זה אדם שהוא נטל, הוא לא מגלה שום רצוןכי הוא ניג'ס ברמות של כלה!!
הבנאדם אשכרה לא מסוגל לחתוך מלפפון-עגבניה-בצל אין דברים כאלה, איך מגיעים למצב הזה?
הוא כן עשה לה משקה כורכום מוקדם יותר היום אבל כמובן עשה מזה סיפור שלםזה אדם שהוא נטל, הוא לא מגלה שום רצון
זה שהוא גרם לה להיכנס למטבח ...מגיע לו פרס ישראלכי הוא ניג'ס ברמות של כלה!!
ועל זה נאמרזה שהוא גרם לה להיכנס למטבח ...מגיע לו פרס ישראל
כנ"ל מיכלמלאני מסגלת לעצמה שפה שמתאימה לשיחה עם אור. זה שיא הצביעות של הצנונית, שום ביקורת על החומרנות המוגזמת בסיפור של אור כשאין דברים מעבר
ברור, אלא אם כן אין לה כ"כ ביקוש בשל תכונותיה הנפלאות. היא אומרת לשילה באחד הויכוחים במטבח שהוא לא ברמה שלה. אז אם שילה לא מה תגיד על "אזוב הקיר" שהיא כ"כ נצמדת אליוכנ"ל מיכל
בחוץ מיכל היתה מעיפה את אור לקיבינימט אם הוא היה מעז לפנות אליה בכלל
גם מלאני וגם מיכל לא היו חברות של אור בחוץ ולא שמות עליו. בבית הן קלטו את יחסי הכוחות ולא רק שהורידו ראש הן התחברו כי השנאה/ קנאה לאישה חזקה כמותן גדולה יותר.כנ"ל מיכל
בחוץ מיכל היתה מעיפה את אור לקיבינימט אם הוא היה מעז לפנות אליה בכלל
זהו שלמלאני נראה שיש משיכה מסויימת לחברות עם ערסים, היא אמרה שאור זה סגנון החבר'ה החיפאים שלה בחוץגם מלאני וגם מיכל לא היו חברות של אור בחוץ ולא שמות עליו. בבית הן קלטו את יחסי הכוחות ולא רק שהורידו ראש הן התחברו כי השנאה/ קנאה לאישה חזקה כמותן גדולה יותר.
מוסר כפול.מלאני מסגלת לעצמה שפה שמתאימה לשיחה עם אור. זה שיא הצביעות של הצנונית, שום ביקורת על החומרנות המוגזמת בסיפור של אור כשאין דברים מעבר כביכול מתלהבים מילד הפלא על העדפותיו
אני חושבת שהמצב רוח הזה שורר בבית אח הגדול די מזמן . אני מבינה שהרבה אומרים שאמילי, שלי, היא בלתי ואני תומכת שלה. ברור שהם לא נזכרים בה. אבל, היא הייתה בלי להתכוון אפילו גורמת לכל ריבים, המון דברים היו סביבה לטוב ולרע. אז אני לא אומרת שהיא הייתה מצילה את המצב, כי עונה הזאת אבודה בגלל עוז, אבל בלעדיה זה עוד יותר גרוע. אבל אצלי הכל טוב עינב אצל אמילי בבית, הן עונות על שאלות הצופים, לי כייף...לא צפיתי דקה בלייב.בית אח הגדול עבר לבית משפחת קופרעוז יה מטומטם, תעשה איתם משהו. לא חייב משימה, תן להם לראות סרט, תעודות זהות משהו.
עלאק עשרת הגדולים, 10 דיירים מסכנים משועממים, אין להם אפילו כוח או חשק לדבר. הכל מאולץ, כל אחד עם עצמו.
תן להם לשחק בשש בש שהם הכינו. נראה לי אפילו הקונטרול התייאש והלך, אפילו לריב לא בא להם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.