** שרשור בוקר -היום ה94 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
אחרי 94 יום הלא יאומן קרה...עם קצת לחץ וחששות...פרידה נכנסה למטבח והכינה חביתה וסלט לדי ג'יי 😂
כל העונה לא הכינה כלום אפילו לא לעצמה את הטופו

יונתנסקי

Well-known member
אחרי 94 יום הלא יאומן קרה...עם קצת לחץ וחששות...פרידה נכנסה למטבח והכינה חביתה וסלט לדי ג'יי 😂
אפילו אני ראיתי את זה כשנכנסתי להביא את תמונת הזוכה שלנו במדליית הזהב.

yalian

Well-known member
כי הוא ניג'ס ברמות של כלה!!
הבנאדם אשכרה לא מסוגל לחתוך מלפפון-עגבניה-בצל 🤦🏻‍♀️ אין דברים כאלה, איך מגיעים למצב הזה? 😂

katy2022

Well-known member
כי הוא ניג'ס ברמות של כלה!!
הבנאדם אשכרה לא מסוגל לחתוך מלפפון-עגבניה-בצל 🤦🏻‍♀️ אין דברים כאלה, איך מגיעים למצב הזה? 😂
זה שהוא גרם לה להיכנס למטבח ...מגיע לו פרס ישראל 😂

yalian

Well-known member
מלאני מסגלת לעצמה שפה שמתאימה לשיחה עם אור. זה שיא הצביעות של הצנונית, שום ביקורת על החומרנות המוגזמת בסיפור של אור כשאין דברים מעבר
כנ"ל מיכל 🤮
בחוץ מיכל היתה מעיפה את אור לקיבינימט אם הוא היה מעז לפנות אליה בכלל

סטיריקון9

Well-known member
כנ"ל מיכל 🤮
ברור, אלא אם כן אין לה כ"כ ביקוש בשל תכונותיה הנפלאות. היא אומרת לשילה באחד הויכוחים במטבח שהוא לא ברמה שלה. אז אם שילה לא מה תגיד על "אזוב הקיר" שהיא כ"כ נצמדת אליו

גליה 1211

Well-known member
כנ"ל מיכל 🤮
גם מלאני וגם מיכל לא היו חברות של אור בחוץ ולא שמות עליו. בבית הן קלטו את יחסי הכוחות ולא רק שהורידו ראש הן התחברו כי השנאה/ קנאה לאישה חזקה כמותן גדולה יותר.

yalian

Well-known member
גם מלאני וגם מיכל לא היו חברות של אור בחוץ ולא שמות עליו. בבית הן קלטו את יחסי הכוחות ולא רק שהורידו ראש הן התחברו כי השנאה/ קנאה לאישה חזקה כמותן גדולה יותר.
זהו שלמלאני נראה שיש משיכה מסויימת לחברות עם ערסים, היא אמרה שאור זה סגנון החבר'ה החיפאים שלה בחוץ 🙄

svtar25

Well-known member
עוז יה מטומטם, תעשה איתם משהו. לא חייב משימה, תן להם לראות סרט, תעודות זהות משהו.
עלאק עשרת הגדולים, 10 דיירים מסכנים משועממים, אין להם אפילו כוח או חשק לדבר. הכל מאולץ, כל אחד עם עצמו.
תן להם לשחק בשש בש שהם הכינו. נראה לי אפילו הקונטרול התייאש והלך, אפילו לריב לא בא להם
אני חושבת שהמצב רוח הזה שורר בבית אח הגדול די מזמן . אני מבינה שהרבה אומרים שאמילי, שלי, היא בלתי ואני תומכת שלה. ברור שהם לא נזכרים בה. אבל, היא הייתה בלי להתכוון אפילו גורמת לכל ריבים, המון דברים היו סביבה לטוב ולרע. אז אני לא אומרת שהיא הייתה מצילה את המצב, כי עונה הזאת אבודה בגלל עוז, אבל בלעדיה זה עוד יותר גרוע. אבל אצלי הכל טוב עינב אצל אמילי בבית, הן עונות על שאלות הצופים, לי כייף...לא צפיתי דקה בלייב.בית אח הגדול עבר לבית משפחת קופר

מצב
הנושא נעול.
למעלה