מקווה שזאת העונה האחרונה של רשת. היה המון פוטנציאל בעונה, דינור, עוד קצת טנגיות, קצת יהב, במקום יוסי ונועם שלא תרמו כלום. קצת להרים למלאני ולתת לה להפתח. הרבה פספוסיםמקווה שזו העונה האחרונה של עוז
דיייייייייייייייייי
זק לא הערכתי אותך מספיק
מקווה שזאת העונה האחרונה של רשת. היה המון פוטנציאל בעונה, דינור, עוד קצת טנגיות, קצת יהב, במקום יוסי ונועם שלא תרמו כלום. קצת להרים למלאני ולתת לה להפתח. הרבה פספוסיםמקווה שזו העונה האחרונה של עוז
דיייייייייייייייייי
זק לא הערכתי אותך מספיק
אמילי היתה הדחה מפתיעה מול 3 חדשים וכל הבית.נ.ב עדיין לא הייתה הדחה מפתיעה
אחד מהגבוהים בסקרים אמורים להיות מודחים ובמקומם מישהו חלש יכנס לגמר.
הייתי מהמרת דווקא על פרידה (בשביל יוסי כמובן)
אמילי לא הייתה גבוהה בסקרים, זו לא הדחה מפתיעהאמילי היתה הדחה מפתיעה מול 3 חדשים וכל הבית.
לא מדברת על ההדחה השניה של עידן שהונדסה עם טוויסט של משחקי האח ומישהו יוצא מהרשימה ומכניס במקומו, משימה שהאח הינדס בשביל שילה
אמילי היתה הרבה מעל החדשים ושרדה מלא הדחות קשות וצפופות. קשה לי להאמין ש3 החדשים עברו אותה. גם יוסי, נועםומלאני היו קצת מתחתיה בסקר. דוקא הדחות קודמות לא ברור לי איך היא שרדה, בהדחה הזאת ההיתי באוחה שהיא עוברת.אמילי לא הייתה גבוהה בסקרים, זו לא הדחה מפתיעה
עידן כבר הודח בעבר, אז זה גם לא מפתיע.
חסרה הדחה מפתיעה
אחד מהשלושה הגבוהים בטבלה
הדחה מפתיעה זה כמו: ריוואה או שי לי שהיו מקום ראשון או שני בסקרים והודחו ימים בודדים לפני הגמר
ההדחה של אמילי הייתה של עוזאמילי היתה הרבה מעל החדשים ושרדה מלא הדחות קשות וצפופות. קשה לי להאמין ש3 החדשים עברו אותה. גם יוסי, נועםומלאני היו קצת מתחתיה בסקר. דוקא הדחות קודמות לא ברור לי איך היא שרדה, בהדחה הזאת ההיתי באוחה שהיא עוברת.
ריוואה ושי לי זאת הדחה של עוז בוטדאות, שתיהן היו מעוררות מחלוקת, אהובות ברמת הערצה וגבוהוֶת בסקרים. מישהו לא רצה אותן בגמר
אני גם לא מאמינה בהדחה של אמילי, קודם כל הקבוצה שלנו של החמ"ל הייתה בשיא, דבר שני אני גייסתי לה הכי הרבה הצבעות רק מסביבה שלי, הכל מאנשים שלא צופים באח הגדול. לא מאמינה שהיא לא עברה את החדשים! פשוט לא! אבל מה זה משנה? אותי עוז איבד, אני יותר לא אצביע לאף אחד ולא צופה בלייב , ויום רביעי אני בערוץ 12 צופה בגמר רוקדימים, שילך לחפש אותי!אמילי היתה הרבה מעל החדשים ושרדה מלא הדחות קשות וצפופות. קשה לי להאמין ש3 החדשים עברו אותה. גם יוסי, נועםומלאני היו קצת מתחתיה בסקר. דוקא הדחות קודמות לא ברור לי איך היא שרדה, בהדחה הזאת ההיתי באוחה שהיא עוברת.
ריוואה ושי לי זאת הדחה של עוז בוטדאות, שתיהן היו מעוררות מחלוקת, אהובות ברמת הערצה וגבוהוֶת בסקרים. מישהו לא רצה אותן בגמר
בתור תומכת, מה את חושבת על ההתנהגות של אמילי מאז שיצאה מהבית והלכלוכים על עידן? זה ככ ברור שאמא שלה הורסת לה בחוץ כמו שהרסה לה בבית.אני גם לא מאמינה בהדחה של אמילי, קודם כל הקבוצה שלנו של החמ"ל הייתה בשיא, דבר שני אני גייסתי לה הכי הרבה הצבעות רק מסביבה שלי, הכל מאנשים שלא צופים באח הגדול. לא מאמינה שהיא לא עברה את החדשים! פשוט לא! אבל מה זה משנה? אותי עוז איבד, אני יותר לא אצביע לאף אחד ולא צופה בלייב , ויום רביעי אני בערוץ 12 צופה בגמר רוקדימים, שילך לחפש אותי!
מצטערת על התגובה המאוחרת, עומס בעובדה.בתור תומכת, מה את חושבת על ההתנהגות של אמילי מאז שיצאה מהבית והלכלוכים על עידן? זה ככ ברור שאמא שלה הורסת לה בחוץ כמו שהרסה לה בבית.
אולי דיעה לא פופולרית,מצטערת על התגובה המאוחרת, עומס בעובדה.
בתור תומכת שלא מתחברת לעידן כמו שסטלה לא מתחברת אליו. אני מבינה מאיזה מקום אמילי באה.
אני לא האמנתי בחזרה של עידן לאמילי , המהירות שבה התאהב בה מ"לא מדוייקת לאנשי אוהב אותך".
לדעתי שילה שלום הוא הזירוז להתפנות של עידן, זה היה יותר אגו.
אבל לראיונות יש לי הסבר אחר לחלוטין. כאשר אדם מרגיש מאוים, אשם, אחת הדרכים להגנה עצמית היא התקפה. אז הלכלוך על עידן מתוך הגנה עצמית. האם אני הייתי פועלת ככה לא, אני הייתי מאהבת בשילה על המקום ולא חוזרת לעידן עוד באח הגדול. כי שילה הרבה יותר יפה בעיני מעידן.
פרידה צמודה כל היום לאחי, לא ברור למה שלא תביא לו. היא גם בת הזוג שלו. כרטיס לגמר זאת הצהרת נאמנותברור שאם הבית צריך לבחור למי לתת גמר זה ליוסי.
מקווה שהמשפחה של דיגיי מוכנה לזה שפרידה תביא ליוסי חחחח
כבר היתה שאלה למי מגיע להיות בגמר והיא אמרה יוסי בשביל המשפחה שלופרידה צמודה כל היום לאחי, לא ברור למה שלא תביא לו. היא גם בת הזוג שלו. כרטיס לגמר זאת הצהרת נאמנות
הוא תמיד עומד באמצעבכרזה בערוץ 13 על מי יקבל כרטיס לגמר יוסי עומד באמצע, מעל כולם ורק אותו מראים במלואו, השאר עם חצי גוף בלבד. האם זה מרמז על הזכיה? מבחינתי יוסי צריך להיות במקום חמישי, כמו השף אסידו. לא הביאו כלום למשחק. לא אישיות, לא נשמה ולא אמת
מעניין למה.הוא תמיד עומד באמצע
ראיתי גם עוד תמונה מלפני חודש שעמד באמצע
זה לא בהכרח אומר משהו
אך ורק בגלל שהוא מזל מאזנייםמעניין למה.
זקן הבית החכם, הסאנסי של הבית,מעניין למה.
הם נקראו היום לחדר האח…כנראה למסור שם…בשלב זה הדיירים יודעים שהם אמורים לבחור למי לתת כרטיס לגמר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.