** שרשור בוקר -היום ה94 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
מקווה שזו העונה האחרונה של עוז

דיייייייייייייייייי

זק לא הערכתי אותך מספיק😭
מקווה שזאת העונה האחרונה של רשת. היה המון פוטנציאל בעונה, דינור, עוד קצת טנגיות, קצת יהב, במקום יוסי ונועם שלא תרמו כלום. קצת להרים למלאני ולתת לה להפתח. הרבה פספוסים

avi1_

Active member
נ.ב עדיין לא הייתה הדחה מפתיעה

אחד מהגבוהים בסקרים אמורים להיות מודחים ובמקומם מישהו חלש יכנס לגמר.
הייתי מהמרת דווקא על פרידה (בשביל יוסי כמובן)

KAPSULA1

Well-known member
נ.ב עדיין לא הייתה הדחה מפתיעה

אחד מהגבוהים בסקרים אמורים להיות מודחים ובמקומם מישהו חלש יכנס לגמר.
הייתי מהמרת דווקא על פרידה (בשביל יוסי כמובן)
אמילי היתה הדחה מפתיעה מול 3 חדשים וכל הבית.
לא מדברת על ההדחה השניה של עידן שהונדסה עם טוויסט של משחקי האח ומישהו יוצא מהרשימה ומכניס במקומו, משימה שהאח הינדס בשביל שילה

avi1_

Active member
אמילי היתה הדחה מפתיעה מול 3 חדשים וכל הבית.
לא מדברת על ההדחה השניה של עידן שהונדסה עם טוויסט של משחקי האח ומישהו יוצא מהרשימה ומכניס במקומו, משימה שהאח הינדס בשביל שילה
אמילי לא הייתה גבוהה בסקרים, זו לא הדחה מפתיעה
עידן כבר הודח בעבר, אז זה גם לא מפתיע.

חסרה הדחה מפתיעה
אחד מהשלושה הגבוהים בטבלה
הדחה מפתיעה זה כמו: ריוואה או שי לי שהיו מקום ראשון או שני בסקרים והודחו ימים בודדים לפני הגמר

KAPSULA1

Well-known member
אמילי לא הייתה גבוהה בסקרים, זו לא הדחה מפתיעה
עידן כבר הודח בעבר, אז זה גם לא מפתיע.

חסרה הדחה מפתיעה
אחד מהשלושה הגבוהים בטבלה
הדחה מפתיעה זה כמו: ריוואה או שי לי שהיו מקום ראשון או שני בסקרים והודחו ימים בודדים לפני הגמר
אמילי היתה הרבה מעל החדשים ושרדה מלא הדחות קשות וצפופות. קשה לי להאמין ש3 החדשים עברו אותה. גם יוסי, נועםומלאני היו קצת מתחתיה בסקר. דוקא הדחות קודמות לא ברור לי איך היא שרדה, בהדחה הזאת ההיתי באוחה שהיא עוברת.
ריוואה ושי לי זאת הדחה של עוז בוטדאות, שתיהן היו מעוררות מחלוקת, אהובות ברמת הערצה וגבוהוֶת בסקרים. מישהו לא רצה אותן בגמר

avi1_

Active member
אמילי היתה הרבה מעל החדשים ושרדה מלא הדחות קשות וצפופות. קשה לי להאמין ש3 החדשים עברו אותה. גם יוסי, נועםומלאני היו קצת מתחתיה בסקר. דוקא הדחות קודמות לא ברור לי איך היא שרדה, בהדחה הזאת ההיתי באוחה שהיא עוברת.
ריוואה ושי לי זאת הדחה של עוז בוטדאות, שתיהן היו מעוררות מחלוקת, אהובות ברמת הערצה וגבוהוֶת בסקרים. מישהו לא רצה אותן בגמר
ההדחה של אמילי הייתה של עוז
אני בטוחה שהיא שרדה בקלילות את ההדחה. הוא עשה הדחה קצרה כדי "להצדיק" את זה שהודחה.
ושוב - אמילי עדיין לא הייתה אהובה מספיק, ולכן זו לא נחשבת הדחה מפתיעה. כנ"ל עידן שהודח פעמיים.
אגב אני הימרתי שאמילי תודח כי אני מכירה את עוז ולפי העריכה כבר ידעתי

svtar25

Well-known member
אני גם לא מאמינה בהדחה של אמילי, קודם כל הקבוצה שלנו של החמ"ל הייתה בשיא, דבר שני אני גייסתי לה הכי הרבה הצבעות רק מסביבה שלי, הכל מאנשים שלא צופים באח הגדול. לא מאמינה שהיא לא עברה את החדשים! פשוט לא! אבל מה זה משנה? אותי עוז איבד, אני יותר לא אצביע לאף אחד ולא צופה בלייב , ויום רביעי אני בערוץ 12 צופה בגמר רוקדימים, שילך לחפש אותי!

nano4

Active member
אני גם לא מאמינה בהדחה של אמילי, קודם כל הקבוצה שלנו של החמ"ל הייתה בשיא, דבר שני אני גייסתי לה הכי הרבה הצבעות רק מסביבה שלי, הכל מאנשים שלא צופים באח הגדול. לא מאמינה שהיא לא עברה את החדשים! פשוט לא! אבל מה זה משנה? אותי עוז איבד, אני יותר לא אצביע לאף אחד ולא צופה בלייב , ויום רביעי אני בערוץ 12 צופה בגמר רוקדימים, שילך לחפש אותי!
בתור תומכת, מה את חושבת על ההתנהגות של אמילי מאז שיצאה מהבית והלכלוכים על עידן? זה ככ ברור שאמא שלה הורסת לה בחוץ כמו שהרסה לה בבית.

svtar25

Well-known member
בתור תומכת, מה את חושבת על ההתנהגות של אמילי מאז שיצאה מהבית והלכלוכים על עידן? זה ככ ברור שאמא שלה הורסת לה בחוץ כמו שהרסה לה בבית.
מצטערת על התגובה המאוחרת, עומס בעובדה.
בתור תומכת שלא מתחברת לעידן כמו שסטלה לא מתחברת אליו. אני מבינה מאיזה מקום אמילי באה.
אני לא האמנתי בחזרה של עידן לאמילי , המהירות שבה התאהב בה מ"לא מדוייקת לאנשי אוהב אותך".
לדעתי שילה שלום הוא הזירוז להתפנות של עידן, זה היה יותר אגו.
אבל לראיונות יש לי הסבר אחר לחלוטין. כאשר אדם מרגיש מאוים, אשם, אחת הדרכים להגנה עצמית היא התקפה. אז הלכלוך על עידן מתוך הגנה עצמית. האם אני הייתי פועלת ככה לא, אני הייתי מאהבת בשילה על המקום ולא חוזרת לעידן עוד באח הגדול. כי שילה הרבה יותר יפה בעיני מעידן.

sashalola

Well-known member
מצטערת על התגובה המאוחרת, עומס בעובדה.
בתור תומכת שלא מתחברת לעידן כמו שסטלה לא מתחברת אליו. אני מבינה מאיזה מקום אמילי באה.
אני לא האמנתי בחזרה של עידן לאמילי , המהירות שבה התאהב בה מ"לא מדוייקת לאנשי אוהב אותך".
לדעתי שילה שלום הוא הזירוז להתפנות של עידן, זה היה יותר אגו.
אבל לראיונות יש לי הסבר אחר לחלוטין. כאשר אדם מרגיש מאוים, אשם, אחת הדרכים להגנה עצמית היא התקפה. אז הלכלוך על עידן מתוך הגנה עצמית. האם אני הייתי פועלת ככה לא, אני הייתי מאהבת בשילה על המקום ולא חוזרת לעידן עוד באח הגדול. כי שילה הרבה יותר יפה בעיני מעידן.
אולי דיעה לא פופולרית,
אבל טוב מאוד עושה אמא של אמילי ש"מתערבת" לה.
אמילי ילדה מפוזרת חסרת כישורים בוגרים,
היא צריכה שישמרו עליה שלא תעשה שטויות,
כמו להוציא את הרומן מהבית ולהיות כבולה בחוץ,
היא צריכה להיות פנוייה למעריצים, גמישה בתנועות להופיע בכל מיני מקומות שיעורר תשומת לב אליה.

UNICORN LOVER

Well-known member
ברור שאם הבית צריך לבחור למי לתת גמר זה ליוסי.
מקווה שהמשפחה של דיגיי מוכנה לזה שפרידה תביא ליוסי חחחח

KAPSULA1

Well-known member
ברור שאם הבית צריך לבחור למי לתת גמר זה ליוסי.
מקווה שהמשפחה של דיגיי מוכנה לזה שפרידה תביא ליוסי חחחח
פרידה צמודה כל היום לאחי, לא ברור למה שלא תביא לו. היא גם בת הזוג שלו. כרטיס לגמר זאת הצהרת נאמנות

KAPSULA1

Well-known member
בכרזה בערוץ 13 על מי יקבל כרטיס לגמר יוסי עומד באמצע, מעל כולם ורק אותו מראים במלואו, השאר עם חצי גוף בלבד. האם זה מרמז על הזכיה? מבחינתי יוסי צריך להיות במקום חמישי, כמו השף אסידו. לא הביאו כלום למשחק. לא אישיות, לא נשמה ולא אמת

avi1_

Active member
בכרזה בערוץ 13 על מי יקבל כרטיס לגמר יוסי עומד באמצע, מעל כולם ורק אותו מראים במלואו, השאר עם חצי גוף בלבד. האם זה מרמז על הזכיה? מבחינתי יוסי צריך להיות במקום חמישי, כמו השף אסידו. לא הביאו כלום למשחק. לא אישיות, לא נשמה ולא אמת
הוא תמיד עומד באמצע
ראיתי גם עוד תמונה מלפני חודש שעמד באמצע
זה לא בהכרח אומר משהו

מצב
הנושא נעול.
למעלה