** שרשור בוקר -היום ה94 בבית - עדכונים **🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
דרכים שבהן עוז הרס את העונה:
הכניסה של די ג׳יי - לעוז היה סיפור שיכול היה להתפתח בין פרידה לבין דני , גם אם בסוף לא היה קורה ביניהם משהו רומנטי, הצופים היו מגיעים לראות איך הדברים בינהם מתפתחים. עוז היה יכול לעשות שימוש במשימות כדי לקדם את העלילה אבל בחר לברוח לצד שלישי שלא מעניין את הצופים ושהסיט את תשומת ליבה של פרידה ממה שקורה בבית. היריבות בין פרידה להדר, שהייתה העוגן המרכזי של העונה, לא התפתחה, ונשארה סטטית.
מלאני - גם אני מסכים עם מה שנאמר פה. עוז לא יודע מה לעשות איתה ועם דיירות כמו ריוואה. אם אתה לא יודע מה לעשות איתן - אל תכניס אותן.
לא סידר חסינויות למתמודדים בולטים שהצופים לא הצביעו להם כמו תום ואורית שקידמו את העלילה בבית. מישהי כמו אורית הייתה צריכה להגיע לשלבים מתקדמים של המשחק, ותום, שהיה הסיבה שבגינה פרצה המריבה בין הדר לבין פרידה, הלך בשלב מוקדם מידי.
קידום אגרסיבי לדיירות כמו אמילי - הבחורה הייתה אמורה להיות דמות משנה וקיבלה תפקיד ראשי בלי הצדקה.
אין הומור העונה - אבל בכלל. כל הדיירים אקסטרה רגישים וחסרים דיירים כמו גדי, חמימו, יוסי, תקוה, תמיר, שיכולים להרים את המצב רוח של הצופים בתקופה כזאת. באמת. חיים ועינב היו השיא. בזמן שבחוץ מתרחשת מלחמה, אנשים בתוך הבית בוכים כי מישהו זרק עליהם נענע בצחוק או קרא להם שרק.
יש עוד המון סיבות אבל אין לי כוח להמשיך את החפירה

yoni564712

Well-known member
יומיים אין לי אינטרנט והפורום מת

הצצה למה שיהיה אחרי יום שבת

ערן .

Well-known member
טוב, לזה לא ציפיתי. גדי מהעונה ה-10 תובע את הפקת האח הגדול על פגיעה ביחסי עובד-מעסיק או משהו כזה :LOL:

KAPSULA1

Well-known member
עוז יה מטומטם, תעשה איתם משהו. לא חייב משימה, תן להם לראות סרט, תעודות זהות משהו.
עלאק עשרת הגדולים, 10 דיירים מסכנים משועממים, אין להם אפילו כוח או חשק לדבר. הכל מאולץ, כל אחד עם עצמו.
תן להם לשחק בשש בש שהם הכינו. נראה לי אפילו הקונטרול התייאש והלך, אפילו לריב לא בא להם

GALxp

Well-known member
עוז יה מטומטם, תעשה איתם משהו. לא חייב משימה, תן להם לראות סרט, תעודות זהות משהו.
עלאק עשרת הגדולים, 10 דיירים מסכנים משועממים, אין להם אפילו כוח או חשק לדבר. הכל מאולץ, כל אחד עם עצמו.
תן להם לשחק בשש בש שהם הכינו. נראה לי אפילו הקונטרול התייאש והלך, אפילו לריב לא בא להם
מה יש לעשות איתם? חבורה של חדלי אישים.
הם יודעים על התאריך של הגמר? כי אם לא, הלוואי ויפתיעו אותם.
יחזירו את השעון לתאריך 22.03.21 ויערכו גמר בהפתעה. מגיע להם לצאת מהבית עם פיג'מות ובלי איפור.

KAPSULA1

Well-known member
מה יש לעשות איתם? חבורה של חדלי אישים.
הם יודעים על התאריך של הגמר? כי אם לא, הלוואי ויפתיעו אותם.
יחזירו את השעון לתאריך 22.03.21 ויערכו גמר בהפתעה. מגיע להם לצאת מהבית עם פיג'מות ובלי איפור.
הם יודעים, נראה לי בשבת הודיעו להם.הבעיה לא בדיירים, מה הם כבר יכולים לעשות שלא נותנים להם כלום. אפילו שיר או סתם סרט שיתנו להם.

willing

Well-known member
יש חלק ביום שנועם לא מתקרבן על זה שהוא משעמם בשיח?
היום ה94, ונועם עדיין בבית. מכונה בפי עצמו ילד קטן וחמוד מנתיבות:ROFLMAO:

צ'וקי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה