שילה מיכל או דיגיי צריכים לצאת היוםועדיין, מה אומרים המספרים?
לגבי הזוכה קשה להעריך אבל כרגע הדר ואור צמודים בראש
שילה מיכל או דיגיי צריכים לצאת היוםועדיין, מה אומרים המספרים?
מי חשב שהיא תגיע כל כך גבוה ?שילה מיכל או דיגיי צריכים לצאת היום
לגבי הזוכה קשה להעריך אבל כרגע הדר ואור צמודים בראש
"מאכזב אך לא מפתיע" . לא חשבתי שהיא תגיע רחוק, אך מצד שני היא הייתה בפוליטיקה, אולי יש לה כל מיני מצביעי ליכוד וכל מיני רשימות שמציעות לה. אבל זה מאכזב אותי ברמות קשות שמיכל בבית ועידן, עינב ואמילי הודחו. יש לי אנטי חזק למיכל. דווקא בגלל הסלידה שלי מיכל זה לא מפתיע אותי שהיא נשארת. קיצור על התקדמות של מיכל:מי חשב שהיא תגיע כל כך גבוה ?
אחד היפים באח הגדול.
היום אחד החדשים יצאאם גאיה עפה לפני מיכל, דיג'יי ושילה
אני מצפה לחרם צרכנים
או מלאני אם עוז החליט שהיא לא הזוכההיום אחד החדשים יצא
אני חושבת שזה בין די.ג'י לשילה , אם רוצים שפרידה תזכה אולי זה די.ג'י. למרות שמלאני אין לה שום תועלת, שום עלילה. הבחורה מיותרת שם, כבר מזמן. היא בעצמה סובלת.אם גאיה עפה לפני מיכל, דיג'יי ושילה
אני מצפה לחרם צרכנים
העלילה בבית היא אציטון.אני חושבת שזה בין די.ג'י לשילה , אם רוצים שפרידה תזכה אולי זה די.ג'י. למרות שמלאני אין לה שום תועלת, שום עלילה. הבחורה מיותרת שם, כבר מזמן. היא בעצמה סובלת.
זה נכון! העליה בבית אצטון או אין עלילה. פרידה ודיג'י זה פשוט לא עלילה.העלילה בבית היא אציטון.
אם שילה ואמילי היתה עלילה מעניינת, האח לא היה מוציא את אמילי.זה נכון! העליה בבית אצטון או אין עלילה. פרידה ודיג'י זה פשוט לא עלילה.
את העלילה היחידה בבית הרסו, וזה היה שילה ואמילי. בכלל ויתרו על השיחה שלהם. אז עכשיו העלילה היחידה אמת או חובה , בנים בבגד ים חוטיני.
אני חושבת שהיא הכי פחות משמעותית בביתאני חושבת שזה בין די.ג'י לשילה , אם רוצים שפרידה תזכה אולי זה די.ג'י. למרות שמלאני אין לה שום תועלת, שום עלילה. הבחורה מיותרת שם, כבר מזמן. היא בעצמה סובלת.
הכי פחות משמעותי לדעתי זה דיג'ייאני חושבת שהיא הכי פחות משמעותית בבית
כרית זה חשובהכי פחות משמעותי לדעתי זה דיג'יי
הפונקציה הנוכחית שלו זהה לזו של כרית
על פי הראיונות של אמילי ומנגד הפודקסט של של שילה ומיכל. אמילי מעוניינת בכך ששילה ישאר כמה שיותר בבית אח הגדול על מנת להיות רחוק ממנה כל עוד הוא בבית היא לא בסכנההיום גבר יודח
יש 4 בנות ו6 בנים
אני מתה ששילה יעוף
אבל זה יהיה די ג'יי
מה הבעיה לנפנף אותו מחוץ לבית?על פי הראיונות של אמילי ומנגד הפודקסט של של שילה ומיכל. אמילי מעוניינת בכך ששילה ישאר כמה שיותר בבית אח הגדול על מנת להיות רחוק ממנה כל עוד הוא בבית היא לא בסכנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.