שרשור בוקר/ערב/לילה/לפנות בוקר

TOUSH

New member
את הנסיכית שלי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo210.gif

אוהבת

TOUSH

New member
כמה נישוקים...אני כבר אדומה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

hila846

New member
בוקר../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

אוףף אני מתה מעייפות:( בתשע הפלאפון שלי צילצל ואז קמתי בגללו אח"כ הטלפון צילצל ועניתי כי חשבתי שזה חברה שלי והיא מתקשרת בקשר למשחק
(*שלא נדבבר שאנחנו בסוף לא משחקות היום
*) חזרתי למיטה ואז שוב הטלפון צילצל וקמתי כבר והכל ואז הוא הפסיק אז חזרתי למיטה
אח"כ עוד פעם הוא צילצל וזאת הייתה חברה שלי שהתקשרה ושאלה אותי אם אני רוצה ללכת לטפל איתה בתינוקות במעון כי מטפלת אחת חולה אז אמרתי לה שאין לי כוח וזה ושוב חזרתי למיטה
אח"כ עוד פעם הטלפון צילצל ואז אחרי 2 צילצולים הוא הפסיק
ואז כבר החלטתי לקחת את הטלפון האלחותי שהיה לידיי ואז ניסיתי לישון ולא הצלחתי
אז פשוט נשארתי ושכבתי במיטה ואז אמא שלי התקשרה ועכשיו היא רוצה שאני אסדר תבית
טוב חפרתיי
המשך סופ"ש מקסים

מאשה

New member
../images/Emo178.gifבוקר רע!!!!!!

אמא שלי העירה אותי בשמונה בגלל שהיא שחכה את המשקפיים בבית ורצתה שאני אתן לה אותם..אז נעלצתי ללכת לעבודה שלה
אוף ישנתי כל כך טוב!חלמתי על מישהו ועל אגם ואני לא זוכרת מה היה בחלום
עוד שעה הולכים לעקור לי שן
אוף לא רוצה!זה כ-ו-א-ב
יאללה שיהיה לכולנו יום הורס
נ.ב הכלבה שלי עכשיו ישנה עם השמיכה שלי והיא כזה זזה ונוחרת ב"פול ווליום"

צהריים!=]../images/Emo41.gif

קמתי כבר ב-11 וחצי..בגלל שהיה טלפון והוא לידי ואחותי לא יכלה לענות אז לא היה לי כוח לא עניתי ושוב צלצלו ולא עניתי ואז כבר אמרתיי אוףף איזה קרציותת מי זהה עכשיו עניתי וזאת הייתה אמא שלי התקשרה בשביל לשאול אם היו טלפונים ולהגיד שהיא עודמט חוזרת..אז כבר קמתי ושתיתי רבע משקה בוקר למרות שלא אכלתי כלום ועזרתי לאחותי לסדר ת'בית ושאמא שלי תבוא היא תשטוף..ונראלי אני ילך לאכול למה אני רק שתיתי רבע משקה בוקר! יום מקסים לכולםם..=] -שירק'י-

היללי 2

New member
אחר הצהרים טובים לכולם!!../images/Emo23.gif

איזה מעיף הייתי בקיטנה היום למרות שלא היתי צריכה להיות... אבל הזעיקו אותי כי היה באלגןן
איזה קטעים הינו בקניון איתם במתנפחים ואז ראיתי ילדה מהבצפר שלי שהיא שנה מעלי אז היא שאלה אותי היי מה קורה אז אמרתי לה כזה..הכל טוב... חח ואז בטעות הוצאתי כזה לשון בצד ככה
חחחחחחחח פתאום קלטתי את עצמי עם לשון בצד כזה ואיכשהוא ניסתי כזה ללקק את השפתים כזה חחחח שהיא לא תיראה
תיראו איך אני מושפעת...
אני יעבור עכשיו על הפורום... יומקסים

למעלה