ערב!=]../images/Emo41.gif
היה יום פסדר..טיפה משעממם...אבל ירדתי למטה והיה צחוקקיים כל הקטנים הקרציות רצו שאני וחברה שלי שאנחנו הכי גדולות והם תמיד קרציות אלינו שנשחק מחבואים אז החלטנו שבסדר אז התחלנו לשחק והיה צחוקים התחבאנו בבניינים וגם בבניין שלי והיה צחוקים וכיייףף איזה אחת סופרת לאט לאט אז לקחנו ת'זמן דיברנו חיכינו שהיא תגיע ל-10 ורצנו לבניין שלי זה היה מ'זה מצחיק והיא לא גילתה אותנו רק אחרריי שנה היא גילתה למה היינו בבניין וירדנו למקלט ואח"כ יצאנו מהחרום ואז הגענו כזה למקום שיש כזה כמו מסתור ויצאנו משם ובסוף היא ספרה אותנו אחרונות..חחחחחחח..והיא צורחתת כזהה מצאתיי ראיתייי אותכככםם צאוו ולא יצאנו אז חברה שלי עושה לי שתסתום החוליגנית הזאת איזה ברברית ואני רק צוחקת באמת צורחת כמו סתומהה... באתי הביתה ואז ההורים שלי באו וזה אז היה סבבה סתם דיברנו וזה..ואולי יקנו לי פלאפון חדששש...אבל לא בטוח..=] אבא שלי אמר לי שחס וחלילה אם יש אזעקה הכי בטוח זה או במסדרון או בקיר של המטבח ולהתכופף או בחדר שלי..אז אמרתי שאני יהיה בחדר שלי..חס וחלילה שלא יפול לא צריך עוד צררות.. המשך לילה מקסים!=] איזה מצחיקק היה חברים אתמול..חחחחחחחחחח...=] מתגעגעת לזיווש שתחזוררר...אני אולי ידבר איתה מחר..=]