חחחחחחחחחחח קרועית:P
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/7/06 #67 ../images/Emo204.gif בת דודה שלי הרביצה לי וכואב לי עכשיו כל הגרון בגלללההההההה.... רק לצרוח עלייהה |בוכה2| היא רצתה להמציא משחק חדש ולא הסכמתי ללללהההה והיא אכלה ממש כמו גדולה וזההווווו............ המשך יום טוב לכולם -הדס-!
../images/Emo204.gif בת דודה שלי הרביצה לי וכואב לי עכשיו כל הגרון בגלללההההההה.... רק לצרוח עלייהה |בוכה2| היא רצתה להמציא משחק חדש ולא הסכמתי ללללהההה והיא אכלה ממש כמו גדולה וזההווווו............ המשך יום טוב לכולם -הדס-!
ה היללי 2 New member 27/7/06 #69 חחחחחחחחחח>>../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif את ממש מטפלת מוסמכת חחחח צרחת עליה ? חחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 27/7/06 #70 חחחחח כן../images/Emo204.gif חבל"ז. היא ושאת ואתי שבאיזשהוא שלב אמרתי לה : "אני לא אבוא לפה יותררררררר " והיא אמרה : "יששששששששש"
חחחחח כן../images/Emo204.gif חבל"ז. היא ושאת ואתי שבאיזשהוא שלב אמרתי לה : "אני לא אבוא לפה יותררררררר " והיא אמרה : "יששששששששש"
א אייללוש New member 27/7/06 #87 ../images/Emo12.gifיאא אזה תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
ש שריתוששששש New member 27/7/06 #96 חחחח גמני ככה כשאני הולכת לרופא שיניים אז יש ת'עיתונים לפני מאה שנה אז אני לוקחת תמונות
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/7/06 #109 חחח איזה חמודד איך הייהה?../images/Emo204.gif נכון לא כאאאבבבבב?
י יעל 13 New member 27/7/06 #90 ערבבבבבבבבבבב הוא סיפר אותי יותר מדי קצר חחחחחחחחחחחחח אתמול אחותי הקטנה הקיאה על עצמה תוך כדי שינה חחחחחחחחחחח כולם חולים אצלי כאילו היו...עכשיו רק אחותי הקטנה...מחר יעבור לה
ערבבבבבבבבבבב הוא סיפר אותי יותר מדי קצר חחחחחחחחחחחחח אתמול אחותי הקטנה הקיאה על עצמה תוך כדי שינה חחחחחחחחחחח כולם חולים אצלי כאילו היו...עכשיו רק אחותי הקטנה...מחר יעבור לה
א אייללוש New member 27/7/06 #91 יעלללללללללללללללל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif שוב הסתפרת איזה גאון איכסה לגלות כשאני קמה שהקאתי על עצמי אמא אני מרגישה כאילו אני עומדת להקיא
יעלללללללללללללללל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif שוב הסתפרת איזה גאון איכסה לגלות כשאני קמה שהקאתי על עצמי אמא אני מרגישה כאילו אני עומדת להקיא