** שרשור בוקר ☀️ היום ה-32 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אופה קטנטנה

Well-known member
מאסטר פיס! לא לטעום, לא להרוס, אלא לראותם בלבד ולהתפעם בכל פעם מחדש. וואוו!
גרציה, מויה יקרה.
דעי, שהם טעימים להחריד.
הצבעים למעט הזהב, טבעיים לחלוטין.
לא משתמשה בצבעי מאכל.
והעוגיה חמאתית ופריכה,
והקרם, ממכר.

אני אמנם עבד לאסתטיקה ויופי,
אבל, בקונדיטוריה למדים מהר מאוד
שזה חייב להיות ברף של הטעם,
אחרת, זה מפח נפש.
 

פאף פה

Well-known member
גרציה, מויה יקרה.
דעי, שהם טעימים להחריד.
הצבעים למעט הזהב, טבעיים לחלוטין.
לא משתמשה בצבעי מאכל.
והעוגיה חמאתית ופריכה,
והקרם, ממכר.

אני אמנם עבד לאסתטיקה ויופי,
אבל, בקונדיטוריה למדים מהר מאוד
שזה חייב להיות ברף של הטעם,
אחרת, זה מפח נפש.
אוחחחחחחח
מה מגרה יותר, מילותייך או יצירותייך?
מערבולת של שכרון חושים
 

Moiya_1

Well-known member
גרציה, מויה יקרה.
דעי, שהם טעימים להחריד.
הצבעים למעט הזהב, טבעיים לחלוטין.
לא משתמשה בצבעי מאכל.
והעוגיה חמאתית ופריכה,
והקרם, ממכר.

אני אמנם עבד לאסתטיקה ויופי,
אבל, בקונדיטוריה למדים מהר מאוד
שזה חייב להיות ברף של הטעם,
אחרת, זה מפח נפש.
אני בטוחה לחלוטין שהטעם אינו יורד באיכות מאיכות האסתטיקה של יצירותייך. העניין הוא שזה כל כך יפה ומרשים למבט שכואב הלב לנגוס ולפגום ביצירה המתוקה. אני בטוחה שזו עבודת נמלים מדוייקת להפליא.
את גאון! ואני לא אוהבת להחניף וזו לא חנופה, זו תחושתי הכנה.
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה