כוכבית מכסף
Well-known member
ברוכים הבאים לעוד יום של צנזורים, בריכה ודלתות.
תהנו
תהנו
בול...הלייב unwatchable ברמותברוכים הבאים לעוד יום של צנזורים, בריכה ודלתות.
תהנו
רק אציין שאופק ממש לא ''פתאום'' במטבח - הוא היה אחד הראשונים שהכין אוכל לאנשים בעונה הזאת - עשה טורטיות, ירקות בתנור וכד'צעיר ילדיי (בן 10) הבוקר: ״אני לא מבין מה מעניין אותך לראות אנשים שחיים את החיים שלהם בבית מפונפן״ (שני המתבגרים נדבקו השנה בחיידק)
אתמול עברנו דירה היה קצת הרבה בלאגן וטראומטי למדי אחה״צ באו הוט נבלות וחיברו לי את חמצן ההתמכרות
*השיר של שחף- מצד אחד התרגשתי כי היו משפטים יפים אבל הקטע עם העעעעעווובדייהההה זרק אותי למגרש כדורגל
*אני קצת לא אוהבת את המשחק חם-קר של שחף עם שרין וטליה, נראה שעובר עליו משהו רגשי עם טליה אבל נראה לי הוא אוטוטו ייבהל מעצמו וייקח שני צעדים אחורה (לא ארבע)
* לגבי אופק וטליה… לא מבינה למה אין התערבות הפקתית במצב בניהם כי שניהם לא בוגרים ואפויים מספיק כדי להגיע למצב של שלום ורוגע…זה ברור שיש בניהם מלחמה מתחת לפני השטח ושניהם לא רגועים( לדוג׳ פתאום אופק התחיל והכין עוגות ומתוקים…מנסה להשתלט לה על הנישה ) …נראה שהפקה מעוניינת להעמיק את הקרע ( אותי אישית זה מעציב- כי זה החיבור שהכי אהבתי כשהיו בטוב)
יאללה הולכת לפרוק ארגזים
זה גם נראה שהם פשוט בזזו את השלל של דינה עם כל הפקאנים והעוגות ללא גלוטן שהכין אתמול ולא מתוך איזו הצהרה קולינרית והשתלטות על המטבח. לא אומר שהולך להכין עכשיו כל יום עוגות.רק אציין שאופק ממש לא ''פתאום'' במטבח - הוא היה אחד הראשונים שהכין אוכל לאנשים בעונה הזאת - עשה טורטיות, ירקות בתנור וכד'
ואז התחילו לבוא יותר לידי ביטוי במטבח טליה ושחף
ואז דוד השתלט, ואופק עדיין ניסה מדי פעם להכנס לבשל
ועכשיו אופק קצת חוזר יותר ואני אישית אשמח לראות אותו במטבח יותר - הוא עובד נקי ומסודר ומייצר דברים טעימים ואסתטיים בהרבה מאחרים שם!
התאהבות??? הוא מאוהב רק בעצמו.אופק הבין לפני די הרבה זמן שהוא חייב לעשות קאט מוחלט מטליה
כי הוא מרגיש שאין לו עמוד שדרה כשהוא כל פעם נופל חזרה לדפוסים איתה
ודעו לכם שזה קשה נורא לחתוך התאהבות בצורה כזאת, זה שקול לגמילה מסם, בייחוד במקום סגור שמושא האהבה מול העיניים שלך נון סטופ
ואני גאה בו שהצליח
חשוב לעשות קאטים כאלה, ובמקום הזה עוד יותר במיוחד שהצד השני לא משחרר. זה לא מעיד במקרה הזה דבר למרות שנוח להגיד שזה מתאים לאופי של אופק. אף אחד לא צריך לאפשר שיצעקו עליו יעקבו אחריו ויטנפו. טליה לא תשחרר, היא מזינה את הבאסה שלה גם בטוב לה, זה מניע אותה.ראיתי את הקטע של השיחה אתמול שמרינה אומרת לאופק שלטליה יש אנטי אליו ודברים לא סגורים מולו.
1. זה ממש לא ממקומה של מרינה להגיד את זה לאופק.
2. אופק השיב שמבחינתו אצלו הכל סגור מול טליה. אני נוטה להאמין לו באופן מוזר הפעם, בעיקר כי זה גם מעיד המון על האופי שלו וזה מסתדר לי שהוא מסוגל לעשות קאטים כאלה. אני רק מקווה שטליה תשחרר מהר מהאנטי אליו כי זה סתם מבאס בשבילה.
הקאט שאופק עושה,הניתוק שלו,זה שהוא רובוט קר ומחושב נובע מהבעיה הנפשית שלוראיתי את הקטע של השיחה אתמול שמרינה אומרת לאופק שלטליה יש אנטי אליו ודברים לא סגורים מולו.
1. זה ממש לא ממקומה של מרינה להגיד את זה לאופק.
2. אופק השיב שמבחינתו אצלו הכל סגור מול טליה. אני נוטה להאמין לו באופן מוזר הפעם, בעיקר כי זה גם מעיד המון על האופי שלו וזה מסתדר לי שהוא מסוגל לעשות קאטים כאלה. אני רק מקווה שטליה תשחרר מהר מהאנטי אליו כי זה סתם מבאס בשבילה.
אמר הרבה דברים רעים...נתנאל אמר משהו רע על מרינה בשיחה בלילה?
לא אמר דברים רעיםנתנאל אמר משהו רע על מרינה בשיחה בלילה?
היא כל כך תומכת בו ומקשיבה לו, אתמול שלקחו לו את הטבק הביאה לו סיגריותלא אמר דברים רעים
תיאר מציאות לא נעימה מבחינתו
כחבר שלה אבל אמר שזאת מרינה
והוא אוהב אותה כמו שהיא.
ערן אתה מקסים. תמיד כייף לקרוא אותךנדבקתי בשיר של שחף.. עובדיההה.. הולך ברחוב ושר את זה
אפרופו רמי לוי - חזרתי עכשיו מקניות.שוק רמי לוי נפתח בחצר
נתנאל ודניאל ממלאים בשר לעל האש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.