didalf
Well-known member
אפשר להפסיק לדבר על עזריאל כללל הפרק בלי להראות לי אותו?? קקות
סופסוף אנדרו סקוט חמודייי
אוקי לין ואנדרו איכשלא קוראים לדמויות שלהם - I SHIP IT! 

ממש צעקתי עליהם בשלב מסויים שהילדים שלהם ביחד ושליירה כבר מוגנת ע"י הסכין. ואפשר לשמוע יותר מהדמונה שלו פליבאג?
אוף היו פעם טווטים מצחיקים של לין על אנדרו מהצילומים איך אני אמצא את זה עכשיו??
חחח הלכתי לחפש והנה אחד חדש
(טוויטר אתה מרשה ואינסטגרם לא??תפוזבל)
אההה מצאתי צילום מסך בגוגל יאיי (משומה זכרתי שיר של המילטון אבל לא, לא נורא, עדיין חמוד)

יאוו מסכן וויל עם האצבעות
אבל מגניב הקטע עם הסכין שחותך עולמות.
מה??
ואגב השותף שלה אכן הוא זה שפנה לנחשון והסגיר את ליירה, אבל כנראה לא מכוונה רעה.

וואי כן הסצנה הזאת שהוא מלטף לה את הידיים במסעדה הייתה קריפית ברמות. ואוי אוי להביא את גברת קולטר לשם נשמע צרות.
סופסוף אנדרו סקוט חמודייי
ממש צעקתי עליהם בשלב מסויים שהילדים שלהם ביחד ושליירה כבר מוגנת ע"י הסכין. ואפשר לשמוע יותר מהדמונה שלו פליבאג?
אוף היו פעם טווטים מצחיקים של לין על אנדרו מהצילומים איך אני אמצא את זה עכשיו??
חחח הלכתי לחפש והנה אחד חדש
(טוויטר אתה מרשה ואינסטגרם לא??תפוזבל)
אההה מצאתי צילום מסך בגוגל יאיי (משומה זכרתי שיר של המילטון אבל לא, לא נורא, עדיין חמוד)

זה לא אני אמרתי זה הסדרהראינו סופסוף את הכומר הסקסי (קוראת לו ככה כי היה ביקוש שאקרא לו ככה, אישית הוא פחות הטעם שלי),
יאוו מסכן וויל עם האצבעות
כן זה היה מגניב ואז נקמה*ואפילו יותר מטורף מזה - הפיזיקאית מצליחה ליצור ממש שיחה עם החומר האפל (Dust) ולא רק שהיא מגלה שהחומר הזה הוא מלאכים (או שמלאכים מורכבים ממנו) אלא שהמלאכים השפיעו על התפתחות בני אדם.
והדבר הכי הזוי זה הסיבה לכך - נקמה!![]()
הא, מענייןהבנאדם היחיד שמצליח לתקשר עם חומר אפל שממש במקרה ברח ממסגרת נוצרית נוקשה ומגלה שהוא הגיע למה שהוא ברח ממנו? נשמע חשוד.
*גברת קולטר נפגשת עם נחשון (אני לא אוהב את השם, אבל מילא).
חחחחחחחחחח אני שמחה שזה תפסאו שמישהו איכשהו עלה על הסיפור שם (נחשון? גברת קולטר)
כן!! איזה נחמד מצידם לענות לי.(ואנחנו מגלים בהקשר לשאלה של עדי שבאמת הוא משתמש בקרע בין העולם שלו לעולם של העיר וקרע אחר מהעיר לעולם של וויל)
אוקיי, אז גילינו איך קוראים לגברת קולטר, אפשר לסגור את העסק.
כן אמרו את זה כבר כמה פעמים בעבר. גם העונה הזאת לפני כמה פרקים, והופתעתי ואז נזכרתי שבעצם אמרו את זה גם בעונה הקודמת.את מתכוונת לשם הפרטי שלה? אני לא חושב שזה מידע חדש
הקטעים עם המכשפות תמיד מרגישים לי לא קשורים והן אוברדרמטיות מידי, לא אוהבת.*אחרי שהמכשפות גילו מהדובים שליירה עברה לעולם אחר דרך הקרע בין העולמות הן יוצאות למתקפה בכוחות המג'סטריום ששומרים על הקרע ועוברות דרכו.