אמן, ובעיקר שהעונה הבאה תהיה מהנה יוֶתר עם מצב אחר, של שקט במדינה, שלום בינינו, חיילים שחוזרים הביתה למשפחות ולא בדרך אחרת ושכל החטופים יהיו בביתם לפני השנה החדשה, שתבוא עלינו לטובה אמן!תודה לכל הכותבות והכותבים כאן,
שעדכנו ופרשנו ועשו את העונה יותר נסבלת.
מזל טוב לזוכה,
בהצלחה לכולם,
שיעלו ויצליחו.
מקווה שהעונה הבאה תהיה יותר מהנה,
שנדע ימים של שקט ובשורות טובות.
אור הטיל אימה על הבית זה פיפ וסליחה על המילה הכי מגעילה שהומצאה.הארץ" "
זוכה "האח הגדול" הוא התגלמות הקסם המתעתע של הביביזם"
וואלה: "
אור הטיל אימה על בית האח הגדול - וזכה. זה מדכא, אבל יש מקום לאופטימיות"
YNET: "
כשהמציאות קוראת למנהיגות כוחנית, בית האח הגדול בחר בשורד האולטימטיבי"
בוקר טוב,
אגב,החתולה שלי עונה לשם שולה
בגלגול הקודם קראו לה גם אלברטינה,אבל היא לא אהבה..
מה אומר התולעת? בעצם אני אפתח לראות. מעניין תמיד היום שאחרייוסי בערוץ 13 כעת
גם לי היתה חתולת חצר בשם שולה.מה אומר התולעת? בעצם אני אפתח לראות. מעניין תמיד היום שאחרי
במסגרת השיחות עם הצפונים ש"לא נפגעו"באמצע הראיון עם יוסי מעבירים לדיווח על המצב בצפון. הנפילה בקריית ביאליק. ממש מלחמה וטירור, ליבי איתם.
מזל שזה נגמר רק באש ובנזק רב ללא פצועים בגוף. כמה עוד נספוג ונסבול
גם נתנאל הרבה יותרבוקר טוב.
שחף דחף קציצות לפה של קאזם וקיבל אזהרה על אלימות פיזית והיה גנדי בשביל צופי התוכנית.
אם אור בריון,
שחף יותר.
שאו ברכה.
הוא לא סתם דחף קציצה, הוא דחף קציצה ברגע של עצבים ומתוך כעס, כעס שהביא אותו לאקט אלים והתבטא באלימות כלפיי מישהו אחר.בוקר טוב.
שחף דחף קציצות לפה של קאזם וקיבל אזהרה על אלימות פיזית והיה גנדי בשביל צופי התוכנית.
אם אור בריון,
שחף יותר.
שאו ברכה.
שחף עשה מעשה אלים, אבל לא רואה אותו כבריון בכל זאת.הוא לא סתם דחף קציצה, הוא דחף קציצה ברגע של עצבים ומתוך כעס, כעס שהביא אותו לאקט אלים והתבטא באלימות כלפיי מישהו אחר.
גם נתנאל שבר ואזה על הריצפה שלידו דיירים שיכלו להפגע ונבהלו במקסימום. עבירה ישירה על חוקי הבית.
ואכן שחף הוכרז בעונה שלו כדייר הכי נעים, סבלני וראוי.
אור בוטה, אגרסיבי, קולני אבל לא היה ממנו אקטים אלימים. התווכח עם דיירים. התנצח. סיכסך. ריכל, כל אלה דברים לגיטימיים שקורים בבית האח הגדול. גם דיירים אחרים חטאו בזה.
מציירים אותו כאילו נסראללה בכבודו ובעצמו זכה באח הגדול.
אז אולי היו ראויים ממנו אבל לא היו ישירים ממנו וכאלה שנתנו לעצמם לעשות את מה שהם חושבים למרות שזה נגד הקהל שמחפש רק רוך ונועם הליכות.
כולנו לפעמים אגרסיביים. כועסים ומתפרצים
אבל זה מה שיוני כתב. ששחף בפועל עשה את המעשה האלים אבל לא שפטו אותו על זה.שחף עשה מעשה אלים, אבל לא רואה אותו כבריון בכל זאת.
ועדיין, אם הבן שלי יוצא למועדון? מעדיפה מועדון מלא בשחפים ולא באוריםאבל זה מה שיוני כתב. ששחף בפועל עשה את המעשה האלים אבל לא שפטו אותו על זה.
את אור שפטו בגלל החזות שלו, הסגנון. אם כל מה שאור עשה שחף היה עושה עדיין לא היה נחשב בריון.
אגב, שחף גם צעק והתנצח הרבה בעונה שלו, ההבדל זה הסגנון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.