אם גם הדר לא סובלת אותה אז סבבה מבחינתימערכת היחסים בין הדר לפרידה היתה מהצבועות בהיסטוריה של התכנית. שתיהן לא סבלו אחת את השניה.
אני שמח שאף אחת מהן לא ניצחה. אור לפחות לא העמיד פנים...
אם גם הדר לא סובלת אותה אז סבבה מבחינתימערכת היחסים בין הדר לפרידה היתה מהצבועות בהיסטוריה של התכנית. שתיהן לא סבלו אחת את השניה.
אני שמח שאף אחת מהן לא ניצחה. אור לפחות לא העמיד פנים...
למה אחרים עשו איזה משהו מדהים שמגיע להם לזכות לא כי זה תוכנית ראליטי לא כול אחד ומה שהוא בוחר בתור זוכה אפשר לרשום את זה על כולם שם העונה מי מהם בדיוק ראוי ועל מהאני מופתע מכמות ה"הגיע לפרידה לנצח"
מה עשתה פרידה בבית?????????
טוורקינג, "אני יפה" , תסביכים לDJ, העצמה נשית, סיפורי תחת (תרתי משמע) על הניתוח שלה.
זאת הזוכה שלכם?
אם אור היה עושה brazilian buttlift וטוורקינג כל 2 דקות גם לו היו 210Kפרידה קפצה ב-30 אלף עוקבים מאתמול כרגע היא על 210K
הזוכה הגדול עם 83K
ואם פרידה הייתה מתחבקת עם שביק וטורפת כדורי שוקולד בביס אחד אולי היה לה יותר עוקביםאם אור היה עושה brazilian buttlift וטוורקינג כל 2 דקות גם לו היו 210K
אז עדיף להבליט את הדברים הרעים שתוארו כדי שגם ילדים ונוער שלא נחשפו לזה מקרוב, כן ייחשפו וזה יקבל לגיטימציה? את המציאות של ה"רחוב" מראים כל הזמן בחדשות וסרטונים ויראליים..בא לי לכתוב משהו בתור אבא לבנות
לעורך השנים גם בקשת וגם ברשת לא היו מעוניינים להבליט דברים קיצוניים שקראו בתוך
בית האח הגדול:לא קוטי גוררת את יאנה על הריצפה,לא המופע המבהיל של טל גילבוע על רצפת
חדר אמבטיה,לא הביריונות של תקווה ולא האלימות של נתאנל....ויש עוד דוגמאות שלא חסרות
לכן גם השנה(או יותר נכון במיוחד השנה בגלל המצב הכללי) ההפקה הקפידה לעטוף בצמר גפן כל
דבר שהיה יכול להתפרש כביריונות/אלימות
אנשים שראו רק את הפרקים בערוץ 13 קיבלו תוצר SF לאומת המציאות בבית ואלה שצפו בלייב
מצד אחד הבינו יותר ומצד שני גם הבינו שמעלימים מהם המון
אור....
"יותר ישר מכביש הסרגל"
"יותר מדויק מהמטר ממוזיון הטכנולוגיה בפריס"
"הולך עם האמת שלו"...הייתי מגדיל ואומר אם-אמה של האמת
עכשיו ברצינות,האובססיביות הזאת החולנית לדבר על הדר כל יום כל היום בכל פורום אפשרי,
כשהאמירה הכי עדינה היית "לא לתת לה במה"....מאות פעמים בלופ
האלימות המילולית ופסיכולוגית שלא פסקה לרגע ושעוז העלים מאיתנו חלק נכבד
אילולא הדר,הכל היה נראה אחרת....היא ידעה להתמודד איתו,אבל!!
בחיים האמיתיים יש בכל מקום אלימות/ביריונות מהסוג שראינו....בבית ספר,ברשת,בכל מקום
ובמקום הדר ישנם בנות(וגם בנים) צהירות,בגיל התבגרות שאין להן ניסיון או את החוסן הנפשי
להתמודד עם המצבים....ולכן קורסות נפשית.....
אני מבין שכאן יש הרבה כאלה או צעירים ללא ילדים או עם ילדים שעדיין לא הגיעו להתמודדויות
מהסוג הזה(הלוואי לא יגיעו אף פעם)....ואם ממוצת הגיל של אנשים תומכי הדר הוא יותר גבוה,
זה לא בגלל הקונסילר או הגוזיות או שיש לה 5 אצבעות לכל יד,אלה בגלל מה שהיא מסמלת עבור
כל הבנות הצעירות(בכללי הילדים של המבוגרים האלה,כן?) שסובלות מאלימות
תודה רבה,בא לי לכתוב משהו בתור אבא לבנות
לעורך השנים גם בקשת וגם ברשת לא היו מעוניינים להבליט דברים קיצוניים שקראו בתוך
בית האח הגדול:לא קוטי גוררת את יאנה על הריצפה,לא המופע המבהיל של טל גילבוע על רצפת
חדר אמבטיה,לא הביריונות של תקווה ולא האלימות של נתאנל....ויש עוד דוגמאות שלא חסרות
לכן גם השנה(או יותר נכון במיוחד השנה בגלל המצב הכללי) ההפקה הקפידה לעטוף בצמר גפן כל
דבר שהיה יכול להתפרש כביריונות/אלימות
אנשים שראו רק את הפרקים בערוץ 13 קיבלו תוצר SF לאומת המציאות בבית ואלה שצפו בלייב
מצד אחד הבינו יותר ומצד שני גם הבינו שמעלימים מהם המון
אור....
"יותר ישר מכביש הסרגל"
"יותר מדויק מהמטר ממוזיון הטכנולוגיה בפריס"
"הולך עם האמת שלו"...הייתי מגדיל ואומר אם-אמה של האמת
עכשיו ברצינות,האובססיביות הזאת החולנית לדבר על הדר כל יום כל היום בכל פורום אפשרי,
כשהאמירה הכי עדינה היית "לא לתת לה במה"....מאות פעמים בלופ
האלימות המילולית ופסיכולוגית שלא פסקה לרגע ושעוז העלים מאיתנו חלק נכבד
אילולא הדר,הכל היה נראה אחרת....היא ידעה להתמודד איתו,אבל!!
בחיים האמיתיים יש בכל מקום אלימות/ביריונות מהסוג שראינו....בבית ספר,ברשת,בכל מקום
ובמקום הדר ישנם בנות(וגם בנים) צעירות,בגיל התבגרות שאין להן ניסיון או את החוסן הנפשי
להתמודד עם המצבים....ולכן קורסות נפשית.....
אני מבין שכאן יש הרבה כאלה או צעירים ללא ילדים או עם ילדים שעדיין לא הגיעו להתמודדויות
מהסוג הזה(הלוואי לא יגיעו אף פעם)....ואם ממוצת הגיל של אנשים תומכי הדר הוא יותר גבוה,
זה לא בגלל הקונסילר או הגוזיות או שיש לה 5 אצבעות לכל יד,אלה בגלל מה שהיא מסמלת עבור
כל הבנות הצעירות(בכללי הילדים של המבוגרים האלה,כן?) שסובלות מאלימות
אנחנו חשבנו שחיים סטוקרהדר חושפת שהיא חזרה הביתה ב2 בבוקר וקצת אחר כך יהב דפק לה בדלת עם פרחים
וואי וואי.. טוב שלא בא עם טבעת..הדר חושפת שהיא חזרה הביתה ב2 בבוקר וקצת אחר כך יהב דפק לה בדלת עם פרחים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.