זה היה חצי גמר של המירוץ אבל כן, עדיין מביךאשכרה פרק רגיל של המירוץ למיליון עקף את פרק הגמר
זה היה חצי גמר של המירוץ אבל כן, עדיין מביךאשכרה פרק רגיל של המירוץ למיליון עקף את פרק הגמר
הם שניהם גיפות.לא תכננתי להצביע בגמר, אבל בכל זאת הענקתי 40 קולות לאור בהצבעה האחרונה. לא מאהבת מרדכי.
אני מת על התגובות הזועמות ברשתות של "נכשלנו כחברה" "האלימות ניצחה" וכו'... כאילו פרידה היא דוגמא ומופת
אני ממליץ לה לשנות שוב את השם, עצה שלי - ג'יפה. יותר הולם.
אור יוצא למסיבות גייזועדיין, אם הבן שלי יוצא למועדון? מעדיפה מועדון מלא בשחפים ולא באורים
שחף לא דוגמא לכלום בעיניי.אור יוצא למסיבות גייז
שיהנהאור יוצא למסיבות גייז
מערכת היחסים בין הדר לפרידה היתה מהצבועות בהיסטוריה של התכנית. שתיהן לא סבלו אחת את השניה.יותר מכולם אני סולדת מהשחקנית המזוייפת הפרחולה הראשית- פרידה.
שעשתה מיקס של דמויות וקלישאות ונכנסה חזק לתפקיד "והתאהבה" בלי לב בכמה גברים שם כי מערכת יחסים משאירה אותך בעניינים.
שאחרי שליקקה להדר והשלימה איתה שוב היא מדברת עליה היום ושוב היא מספרת על חוסר אמון.
האישה הזו נקמנית ורעה שלא יכולה לסבול עוד נשים חזקות ויפות ומרשימות לידה.
(לא, את מלאני היא לא תפסה כחזקה וכמאיימת)
כמה צביעות
מקווה שהדר הבינה סופית עם מי יש לה עסק ולא תגיד עליה משהו טוב. כי אין.
בגלל זה העפנו את הדר כמה שיותר מהר מהגמריותר מכולם אני סולדת מהשחקנית המזוייפת הפרחולה הראשית- פרידה.
שעשתה מיקס של דמויות וקלישאות ונכנסה חזק לתפקיד "והתאהבה" בלי לב בכמה גברים שם כי מערכת יחסים משאירה אותך בעניינים.
שאחרי שליקקה להדר והשלימה איתה שוב היא מדברת עליה היום ושוב היא מספרת על חוסר אמון.
כמה צביעות
אני מציעה למעריצים שלה לעשות לה מגביתבגלל זה העפנו את הדר כמה שיותר מהר מהגמר
שלא תהיה ליד פרידה אישה יפה ומרשימה
יש לה כבר קמפיינים בקנהאני מציעה למעריצים שלה לעשות לה מגבית
לשינוי כל הוודג'.
איחלתי לחיילת בהצלחהיש לה כבר קמפיינים בקנה
בכל זאת לא יצאה רק מקום רביעי.
תוכל לשנות את הוודג׳ כאוות נפשה
מה אמרה עליה ואיפה?יותר מכולם אני סולדת מהשחקנית המזוייפת הפרחולה הראשית- פרידה.
כמה צביעות
איפה היה?יותר מכולם אני סולדת מהשחקנית המזוייפת הפרחולה הראשית- פרידה.
כמה צביעות
כן אמוריםידוע אם הם מצלמים היום את החוזרים הביתה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.