עוברת להגיד היי~
סביר שלא אהיה פה באופן עקבי, אבל זה נשמע כמו פורום לעקוב אחריו.
שם: מעין (אבל עונה גם לpennylane11, ולצורך העניין הזה גם ל"הילדה עם הכובע" או "זאתי")
אזור בארץ: 03
סגנונות מוזיקליים מועדפים: רוק, וכל החפיפות שלו בקצוות- רוק עם נגיעות כבדות יותר, רוק עם נגיעות פופ, רוק עם נגיעות דוקטור הו, רוק עם נגיעות הארי פוטר. אני זורמת עם מה שיש.
אמנים ישראלים מועדפים: כל החתיכים אצלי. אהבתי אותם הרבה לפני שהיו ברדיו ומוכרים וזה, כשעוד היו הופעות בסלון שלהם.
האלבום האחרון שקנית: 2# שלהם, אלבום מהמם ומומלץ בחום רב.
ההופעה האחרונה שהייתם בה: כל החתיכים אצלי משיקים את 2# בצוללת בירושלים. הו כן, נסעתי לירושלים אחרי יום עבודה בשביל לשמוע אותם. והיה אדיר.
ההופעה הכי טובה שהייתם בה: אותם כל החתיכים אצלי נפרדים מהאלבום הראשון, בדצמבר 2011, ורק בגלל שהם שרו את השיר שלהם שאני הכי אוהבת. BEST DAY EVER.
הופעה שאתם חולמים להיות בה: ישראלית או בכללי? כי לשמוע את טום מילסום בלייב זה אחד החלומות שלי שבטח לא יצא לי להגשים, אבל ישראלית... בטח חווה אלברשטיין או עינב ג'קסון כהן המעולה.
שיר שריגש אתכם במיוחד לאחרונה: "לא כוחות" של עינב ג'קסון כהן.
אם הייתם יכולים לבקש שאמן כלשהו יתארח בפורום - מי זה יהיה?(תחשבו טוב, כי יש לתשובות שלכם השפעה גדולה) לא יודעת, אני יכולה ליצור קשר עם רוב האמנים הישראליים האהובים עליי במקרה הצורך אז לא מאוד דחוף לי, כל דבר מעבר לזה יהיה אקסטרא.
הצעה לפינות יומיות/שבועיות/חודשיות בפורום: המפף. שאלות קשות יש לך. לא יודעת, סביר שאני בכלל לא אהיה עקבית בפורום הזה... תחילת כיתה י"א- לא זמן טוב להצטרף לפורום...
מאיפה אתם שואבים את מרבית הידע שלכם במוזיקה הישראלית? מראיונות שאני שומעת\קוראת\נתקלת בהם, מההורים האדירים שלי ומאנשים ספציפיים שיודעים מה אני אוהב ומספרים לי על זה.
אם הייתם פוגשים את האמן הישראלי האהוב עליכם באופן אקראי ברחוב, מה הייתם אומרים לו? היי? זאת שאלה מכשילה?
יש לכם איזשהו עיסוק מוזיקלי אחר, כמו נגינה/שירה/הלחנה וכיוצ"ב? מנגנת בגיטרה מאז שזוכרת את עצמי, ביוקלילי כבר כמעט שנה, אף פעם לא באמת למדתי פסנתר אבל איכשהו אני יודעת לנגן עליו דברים. והייתי שרה, פעם, אבל נטשתי את זה לטובת פיזיקה. אולי הבחירה הכי טובה בחיים שלי
אני רוצה לציין שכל החתיכים אצלי הם לא כל המוזיקה הישראלית שאני שומעת, הם סתם המוזיקה הישראלית האהובה עליי באופן דיי ברור ובולט. הם אחת הלהקות האהובות עליי בכללי, בלי קשר למוזיקה ישראלית, אז באופן טבעי אני מדברת עליהם דיי הרבה. זה גם ככה במציאות. הם מעולים וכזה.
מקווה לזכור את קיומו של הפורום הזה, נשמע שיהיה מגניב.