שרשור היכרות

izzys

New member
יהב צילם, הוא אף פעם לא היה בתמונה ../images/Emo3.gif.

../images/Emo121.gifמספר שאלות לי אלייך, חביבתי../images/Emo3.gif

1. איזו איבנז זאת? 2.כנראה שזאת רק שאלה אחת, לא? 3.נדמה לי שכן? תודה על שיתוף הפעולה

izzys

New member
האיבנז הזאת היא סיפור ארוך.

זאת GSA60 פשוטה למדי, עם פיקאפים שנבחרו לה ויובאו ארצה. צוואר: דימרציו פאסט טראק 1. (מיני האמבקר) מידל: פנדר סטראט נויסלס וינטאז'. (כמו בסיגנצ'ור של אריק קלפטון ,אם אתה מתעקש
.) האמבקר גשר: דימרציו אבולושן (אותו כנ"ל, רק לגבי סטיב ואי.)
.

../images/Emo121.gifהאבולושן אחלה פיקאפים../images/Emo9.gif

ואיזה על איזה מגבר הוטלה המשימה להפיק צלילים מן הדבר הזה?

izzys

New member
נראה לי שזה לא מעניין את כל הפורום ../images/Emo3.gif

מוזמן להמשיך במסרים

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif|||||

שם: אדוע גיל: 16.10 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: אדוע בעיקר כתה/עיסוק: י"א מקום מגורים: רמלה, ראשון מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ז'-ח' אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] תמונה : טוב

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שם: צחר גיל: 17.8 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: צחי/דגי/צחר כתה/עיסוק: יב' ועוסק כסוקר
מקום מגורים: פ"ת מתי התחלתי לשמוע את היהודים? התחלתי ממש ללכת להופעות ולחרוש דיסקים מגיל 13 אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] אימייל: - תמונה : מלפני כמה ימים באילת.

אצל הסינים הכל במעגלים..

שם: ניר גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: ה' כתה/עיסוק: אמנות מקום מגורים: עזה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ה'-ו' מסנג'ר/איימל: [email protected] (אבל המסנג'ר לא תמיד פועל, אז איימל או הכי טוב מסרים..) תמונה :-->

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה