שם: אלה גיל: 19 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: לולי, גודס, לול, לולה וכל ההטיות האפשריות כתה/עיסוק: חיילת מקום מגורים: בעע... מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ט' אייסיקיו: 218092074 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל תמונה : אני והיפים שלי.
שם: יפית גיל:18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: יפה יפיתוש, חג'ג'יקו כתה/עיסוק: מסיימת י"ב מקום מגורים: בת ים סיטי מתי התחלתי לשמוע את היהודים? סוף ט' בערך (4 שנים) אייסיקיו: 261468559 מסנג'ר: מת אימייל: כנ"ל תמונה : שבוע טוב
שם: אור גיל: 17 וחייצי כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: קרציה? כתה/עיסוק: מסיימת י"ב מקום מגורים: נצרתילית מתי התחלתי לשמוע את היהודים? וואי לאדעת.. ט' נראה לי אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: אין צורך אימייל: השמאלית בתמונה
שם: לי גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: ליצ', ליצ'קע, רושה, ראש, רושינה (קיצר.. מה שבא לכם) כתה/עיסוק: י"ב מקום מגורים: ראשל"צ סיטי מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ז' נראה לי אייסיקיו: 294336364 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל
שם: גל גיל: 16 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: יודה, גליצ'.... כתה/עיסוק: י' מקום מגורים: חיפה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כמה שנים טובות. אייסיקיו: 190525706 מסנג'ר: