שרשור היכרות

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלמה להיות הפסיכולוג של כולם.

עזוב אותה בשקט,היא מתחברת לזה באותו רגע וזה בא לה בטוב..

שחוררר

New member
מצטער

לא אוהב שאנשים סתם זורקים מילים בלי להבין את המשמעות של מה שהם אומרים. ואני לא אומר את זה סתם. לא משנה, נושא סגור.

2shahar

New member
למה ניראה לך

למה ניראה לך שאתה יודע למה היא מתחברת? וניראה לך שאתה כן מבין את המשמעות?

שחוררר

New member
חלאס.

נושא ס-ג-ו-ר. ואל תמשיכו כי כמוכם גם אני יכול לחפור על הדעה שלי שעות. חבל שיהיה פה שרשור שלם על שטויות.

2shahar

New member
סה"כ שאלתי

בכוונה שתענה לי ברצינות ואל תכליל אותי עם "אתם" מה אכפת לי בעצם.. לילה טוב.

reiya

New member
ממ

לא מרגישה רע עם עצמי,באותו רגע הכי התחברתי אליו,איפה הבעיה כאן?

אם את רוצה לדבר אני שם בשבילך../images/Emo24.gif

אל תהססי לרגע
רואים אותך ביום רביעי ביום הסטודנט? אני מתלבט אם להגיע לאירוע ב55 ש"ח או רק להגיע בחמישי ליום חינם...

LoLi Goddess

New member
"להבין אולי, טוב לי בחיי..."

שם: אלה גיל: 19 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: לולי, גודס, לול, לולה וכל ההטיות האפשריות כתה/עיסוק: חיילת מקום מגורים: בעע... מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ט' אייסיקיו: 218092074 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל תמונה : אני והיפים שלי.

יום אחד גם את תמותי..

שם: יפית גיל:18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: יפה יפיתוש, חג'ג'יקו כתה/עיסוק: מסיימת י"ב מקום מגורים: בת ים סיטי מתי התחלתי לשמוע את היהודים? סוף ט' בערך (4 שנים) אייסיקיו: 261468559 מסנג'ר: מת אימייל: כנ"ל תמונה : שבוע טוב

שלח לי שקט

שם: אור גיל: 17 וחייצי כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: קרציה? כתה/עיסוק: מסיימת י"ב מקום מגורים: נצרתילית מתי התחלתי לשמוע את היהודים? וואי לאדעת.. ט' נראה לי אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: אין צורך אימייל: השמאלית בתמונה

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gif

שם: לי גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: ליצ', ליצ'קע, רושה, ראש, רושינה (קיצר.. מה שבא לכם) כתה/עיסוק: י"ב מקום מגורים: ראשל"צ סיטי מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ז' נראה לי אייסיקיו: 294336364 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

שם: גל גיל: 16 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: יודה, גליצ'.... כתה/עיסוק: י' מקום מגורים: חיפה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כמה שנים טובות. אייסיקיו: 190525706 מסנג'ר:
אימייל: ^
תמונה:

למעלה