שרשור היכרות

moshe butt

New member
בלאטט... ../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif

שם: משה גיל: 17... ב-24.7 יהיה לי 18
כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: תחת, מוש, מושמוש... כתה/עיסוק: יב' מקום מגורים: גני תקוה
מתי התחלתי לשמוע את היהודים? מממ... בעשור אייסיקיו: 273973546 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל...

ליאןןן

New member
תמיד זה אני מולי.

שם: ליאן גיל: 17 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: בעיקר לילי
אבל יש עוד כמה..
כתה/עיסוק: י"ב מקום מגורים: רעננה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ט' אני חושבת אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: אימייל: תמונה:

little WhiSper

New member
לילהטוב.

שם:אדווה גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: יש כלמיני. לא משו מעניין. כתה/עיסוק: יב'
מקום מגורים: אין (ת"א) מתי התחלתי לשמוע את היהודים? ט' או משו כזה. אייסיקיו:
מסנג'ר:
אימייל:
תמונה : לא.

צ'יק צ'אק ואין אבנית

שם: יוני גיל: 18+ כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: יונקי, יונצ'ו, חממה (עם ח גרונית) כתה/עיסוק: יב', מדריכת התעמלות מכשירים. מקום מגורים: גב"ש. מקום מחיה: ת"א. מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ח' אייסיקיו: --- מסנג'ר: --- אימייל: ---

תגידי,

יכול להיות שראיתי אותך ביום השואה נוהגת באוטו באיזור פנקס-דרך נמיר בת"א? וואי, רק מלכתוב ת'שאלה אני מבינה כמה שזה מופרך

איכס.. יצא לי חרוז..

ובעצם כשאני חושבת על זה החנתי את האוטו בחניון של ארלוזורוב ויצאתי ממנו בערב ויש סיכוי לא רע שעברתי בפנקס.. בקיצור... אם ולמרות הכל יש מצב טוב שראית אותי... איף.. חפרתי

סורי לא ידעתי../images/Emo163.gif

ולא..אבל זה כן היה בשעות הבוקר... אני ממש בטוחה שזאת היית את! יכול להיו תשגם היה איתך עוד מישהו באוטו

Dug E

New member
רק חסרה לך איזו מזוודת פיקפניק אדומה משובצת

reiya

New member
לא חשבתי שאמות צעירה כ"כ.

שם:ראיה גיל:16.4 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:דובי,שפרינצע.. כתה/עיסוק:י' מקום מגורים:ירושלים מתי התחלתי לשמוע את היהודים?ממ ח' אייסיקיו:227753496 מסנג'ר:[email protected] אימייל:כנ"ל תמונה :

שחוררר

New member
לא נראה לי שאתה מתכוונת

כרגע למה שאת אומרת. אחח אחח למה סתם לזרוק משפטים? לכי קחי משפטים משירים של אביב ותרגישי רע עם עצמך. יאללה היום...

למעלה