שרשור היכרות

jt7785

New member
טוב, שיהיה, אני בכל זאת פה.

שם: דורון גיל: 21.5 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: דורי, דוריבוי כתה/עיסוק: מקום מגורים: כפר סבא מתי התחלתי לשמוע את היהודים? לא יודע... מזמן? אייסיקיו: 133347182 מסנג'ר: אימייל: שבוע טוב

yalda bli halom

New member
אני לא באמת מגיבה

ואתם באמת לא מכירים אותי :) חע. שם: גלי גיל: כמעט 19 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: גלצ'ו כתה/עיסוק: עובדת מקום מגורים: יבנה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ז' אייסיקיו:368971860 מסנג'ר: אימייל: תמונה :

חנושש

New member
../images/Emo9.gif

שם:חן גיל:15.6 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: צ'אן,ג'חנון
כתה/עיסוק: י' מקום מגורים: ראשון מתי התחלתי לשמוע את היהודים? לא זוכרת. כיתה ח' אני חושבת אייסיקיו: 326957568 מסנג'ר: [email protected] אימייל:- תמונה :השמאלית.

עוד חודשיים למאנייק!!!

שם: עידו גיל: 21.5 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: לפידו, דודו כתה/עיסוק: צבא, לקראת סיום מקום מגורים: מבשרת מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כתה י' בערך... אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] אימייל: תמונה : שבוע בנזונה!

קרציבל

New member
ובכן,

שם: גיל: כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: שושה? כתה/עיסוק: ח'. מקום מגורים: מעלות S: מתי התחלתי לשמוע את היהודים? גיל 4. אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] אימייל: הא? תמונה: ~.~

bazmaster

New member
עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול...

שם:אמיר גיל:עוד חודש 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:פטר,אמירצ'וק כתה/עיסוק:יב/מוסיקאי מקום מגורים:נצרת עילית מתי התחלתי לשמוע את היהודים?כיתה ט בערך... אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין אימייל:לא צריך תמונה :

bazmaster

New member
בע...לא תמונה טובה...

הנה תמונה ממש ממש ממש ישנה...מכיתה י או משהו כזה

איש לא יראה את השריטות.....

שם: מאור גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: מאורי , מאורוש \ מאורית...? כתה/עיסוק: יב מקום מגורים: בת ים סיטי מתי התחלתי לשמוע את היהודים? אממ וואיי לפני 5 שנים כיתה ח ככה אייסיקיו: 204326003 מסנג'ר: [email protected] אימייל:[email protected]

../images/Emo85.gifאבל שירי נטול תקווה

שם:שירן גיל:19 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:שירני,ג'ינג'ית כתה/עיסוק:ש"ל מקום מגורים:קרית אתא מתי התחלתי לשמוע את היהודים?כיתה ד' או ה' אייסיקיו:266273888 מסנג'ר: אימייל: תמונה :רק בגלל הגעגועים לבלונד בשיער

למעלה