שרשור היכרות

RtOoNmY

New member
עד שנפל הבא בתור על גבעת התחמושת

שם: רוני גיל: 15.10 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: רונק רונקי וכאלה כתה/עיסוק: י מקום מגורים: קיסריה בע מתי התחלתי לשמוע את היהודים? סוף ח ככה... אולי לפני אייסיקיו:290507034 מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] תמונה : שבוע טוב

eliavtu

New member
יכפר עלי אושר לך.

שם: הליעוו גיל: 18 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: סטלה לכל שורשיו כתה/עיסוק: י"ב/ עבודות מזדמנות מקום מגורים: סו פאר מתי התחלתי לשמוע את היהודים? מאיפה אני יודע מתי התחלת לשמוע היהודים? אייסיקיו: נופ מסנג'ר: [email protected] אימייל: לאצריך

Z A M i

New member
תפתח אייסיקיו כבר..../images/Emo46.gif!

אנלא מצליחה לפתוח מסן.

eliavtu

New member
אני לא מסתדר עם האייסי

היה לי פעם, אבל פרשתי ממנו.. וזו לא בעיה לפתוח מסן! דברי עם מישהו שיפתח לך או משהו, ואם תרצי - שלחי מסר ואני אעזור בעניין
<כנ"ל לגבייך ענבר
>

אדם ק

New member
טוב נו...

שם: אדם גיל: 17 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: לוידע... אין הרבה, בובי, קטני, כתה/עיסוק: י"א מקום מגורים: קיבוץ בארי! מתי התחלתי לשמוע את היהודים? ממתי שהתחלתי לשמוע מוזיקה, בגיל צעיר... אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] תמונה : שבוע טוב

Tul השניה

New member
עוד חודש לחופש ../images/Emo175.gif

כי יש פה הרבה חדשים, וכי מזמן לא היה. שם: טל גיל:15 וחצי כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: טול, סרח? :) כתה/עיסוק: י' מקום מגורים: ראשל"צ מתי התחלתי לשמוע את היהודים?כיתה ז' אייסיקיו: 195221264 מסנג'ר: [email protected] אימייל::[email protected] תמונה: הבת כן?! שבוע טוב

למעלה