שרשור היכרות

"והשמש מתחילה לשרוף..."

שם:עדי גיל:17 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:דיד,עדידה,דידה,דוד,דידי,וכל מה שמתקשר לזה..וגופה. כתה/עיסוק:י"א...עיסוק-אנערף מה שבא ברוך הבא מקום מגורים:מושב גיאה מתי התחלתי לשמוע את היהודים?בסביבות כיתה ו-ז אייסיקיו:335867951..אבל הוא כמעט מושבת סופית מסנג'ר:p[email protected] אימייל:[email protected] תמונה :

Poisonn

New member
מה אין לך ידיים? את לא רואה?

שם: אדם גיל: 21 ביוני כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: אדם? כתה/עיסוק: חייל (עלק) מקום מגורים: אילת מתי התחלתי לשמוע את היהודים? מספיק זמן חח אייסיקיו: 311711949 מסנג'ר: אין לי כוח לכתוב חח אימייל:

hadas2401

New member
יאללה...

שם: הדס גיל: 17 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: כתה/עיסוק: י"א, מחלטרת במשחקיה
מקום מגורים: ת"א. מתי התחלתי לשמוע את היהודים? כיתה ח' נראה לי.. (?) אייסיקיו: לא זוכרת אותו ואין לי כח לבדוק מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותו דבר.. תמונה:

הולצ

New member
אהמ.

שם: רעות גיל: בקרוב 15[?] כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: הולצ, הולצמן, פלוצ, הולצי כתה/עיסוק: ח =\ יש סיכוי שאני הכי קטנה פה..? מקום מגורים: חור במרכז. מתי התחלתי לשמוע את היהודים? הממ.. סוף ו'. אייסיקיו: X מסנג'ר: אהמ.. אימייל: X מישהו יכול להסביר לי סופסוף איך מעלים פה תמונה? O: שבוע טוב :]]

להסתיר את הדממה הטהורה והמעיקה.

שם:נעמה גיל:קטנה כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:נעמה,שמנה,נומ,נעלול כתה/עיסוק:ט' מקום מגורים:חיפה מתי התחלתי לשמוע את היהודים?לפני 3 שנים ככה..לא זוכרת אייסיקיו:198789756 מסנג'ר: אימייל: תמונה :

../images/Emo121.gifכבר לא זוהרים

שם:לפי מה שכתוב בת.ז. שנאבדה לי במעמקי האינדיקה, שי. גיל: 16.9 כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]: שי, גָרבר, גֵרבר כתה/עיסוק:י"א, וביולי כנראה ששוטף כלים בבית קפה מקום מגורים: איזור חיפה מתי התחלתי לשמוע את היהודים? מממ נראה לי שבכיתה ז' או ח' אייסיקיו:
מסנג'ר:[email protected] אימייל:ראה/י סעיף קודם תמונה : שבוע טוב שבוע מעולה

yuvizz

New member
.........

שם:יובל.. גיל: כינוי [איך חברים שלך קוראים לך]:שפי.שפוש. כתה/עיסוק:כתה.:). מקום מגורים:נס ציונה כפר הנגיד. מתי התחלתי לשמוע את היהודים?עזבו אתם באמת לא רוצים לדעת:p.
. אייסיקיו:209783003 מסנג'ר: אימייל: תמונה :התמונה הכי סתמית שיש!.

למעלה