שרשור היכרות

שרשור היכרות

אני מנסה להכיר את חברות וחברי הפורום וע"פ הצעתו של אדם, אני פותחת את השרשור הזה כדי להכיר אתכן/ם. אני בת 22. קצת מסתבכת עם עצמי. לא יודעת איך ואם ניתן בכלל למקם אותי מגדרית. נראה לי שהשם שלי מסביר את המצב ואם קראתן/ם את שכתבתי בימים האחרונים - אתן/ם בטח מבינות/ים למה אני מתכוונת. אני אשמח אם תכתבו על עצמכן/ם קצת.

DarlingAdam

New member
אני אדם,

ואני... כל מיני דברים. אני ג'נדרקוויר, שזה אומר שהחלטתי שלא להיות לא גבר ולא אישה אלא אני עצמי ותו לא. אני... בן 23, יש לי בת זוג שאיתה התחתנתי לאחרונה, אני אוהב שרשורי היכרות כי זה נותן הזדמנות ל lurkers, אנשים שנמצאים בפורום אבל מפחדים לכתוב, הזדמנות לצאת מה... מעין ארון שלהם, ולהציג את עצמם לכולנו. ככל שתבלי פה יותר זמן, תלמדי להכיר את האנשים :)

קלארנס

New member
אEה

אז מגיע לך מזל טוב? איך התחתנתם?
ותודה על הדיון שעוררת בפורום לסביות, הוא היה טוב וחשוב [וקשה.] סליחה על חוסר שיתוף הפעולה, לא כל כך מצאתי שם את המקום שלי.

DarlingAdam

New member
תודה רבה :)

חתמנו על כזהו :) אין בעיה בנוגע לפורום ההוא - גם אני לא בדיוק מרגיש שם בבית, אתה יודע :)

eleberth

New member
אני ara

אני בת 18 ורוצה להיות בת למרות שקצת מפחדת מכל הקטע של ההורמונים והניתוחים אין לי לא בן ולא בת זוג מה שדי מעציב אותי אבל מכווים לטוב(כן בטח...)

טל קר

New member
אני טל ואני 'וחברים'.

אני בת 25, מנהלת כבר כמה שנים את פורום פמיניזם. נמשכת באופן כללי לגברים, אבל יש מעט מאוד גברים שנמשכת אליהם (יש כל כך הרבה דברים שעושים לי טארן אוף כמו הומופוביה, טרנסופוביה, שוביניזם, דעות פוליטיות ימניות, יחס מזלזל לעובדים זרים, יחס לא סובלני לאחרים, עד ש99.99% מהזמן אני בטארן אוף P: אף אחת מהדרישות לעיל לא נראית לי בת ויתור בקשר). אין לי בן זוג במובן הסטנדרטי, יש לי SO=significant other ששייך לקהילה. (למעשה כ-90% מהקשרים החברתיים שלי שייכים לקהילה. חשבתי על כמה הסברים אלטרנטיבים לתופעה, נראה לי שיש לי פטיש ארוך שנים לקוויריUת, לצד נטיה להיות מפגינה סדרתית P: ) בשנה הבאה אני מקווה להתחיל ללמוד עבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה (ועוד כמה שנים לפתוח קליניקה ולעבוד כפסיכותרפיסטית).

stavit10

New member
אני סתיו

ממ.. אני טרנסקסואלית מתחילה.. שנראה לי שאני מתחילה לתפוס פה את הכינוי של "הקרציה המזמרת" כי אני מגיבה על כל תגובה כמעט בפורום הזה אבל אף אחד לא מתייחס אליי פה בכלל.. NOBODYYYY אבל חפיףףףף... מה שנקרא אני יושנת גם בלי זה:) אניוווייי אני בת 19, וניתן למקם אותי מגרית בין "קצת אחרי מתחילה" לבין אוטוטו הורמונים"... בכל אפון נעים להכיר אותך... ואת כל מי שהגיב לך...סוףסוף אני יודעת מי האנשים מאחורי השמות.. נעים מאד:)))) היה כיף קצת לשמוע

ליטל ו

New member
היי...

לא תמיד יש לי מה להגיב, אבל אני בהחלט לא חושבת עלייך כעל קרציה :)

יו איפה

New member
אני MtF

אני תמר בת 22 מבקרת כל יום כמעט בפורום אבל בקושי כותבת, אני לסבית, למרות שכרגע אני לא במצב שיאמינו שאני לסבית ולא (גבר) סטרייט... אבל אני לא ממהרת, יש לי סבלנות לעצמי מעבר לרצון העז להיות כבר בטיפול הורמונלי וכו' (אבל זה יקרה. בקרוב. כמה שיותר...) בגדול הייתי משתמשת במילים של סתיו כדי לתאר את מצבי כרגע (תודה סתיו) ברוכה הבאה מהממת ונחמד כל כמה זמן שיש לי סיבה לכתוב...

ליטל ו

New member
כן :(

בדיוק היום חשבתי שאני כמעט אף פעם לא מעיזה לקוות שפשוט יראו אותי כמו שאני... לצעוק על אנשים שלא עושים את זה - כן, אבל לא לקוות. ז'תומרת, אני מראש יוצאת מנקודת הנחה שאף אחד לא יקבל אותי כזכר, כשאני זכר - במיוחד כי אני לא בכיוון ניתוח או הורמונים - אז אני משאירה את זה לעצמי, ביני לביני. אנשים יודעים שככה *אני* רואה את עצמי, אבל אני לא מצפה שהם יראו אותי ככה. זאת אחת הסיבות שאני רוב הזמן מדברת על עצמי בנקבה.

DarlingAdam

New member
אל תהיה עצוב :(

אני מדבר עליך מבולבל. לא ביקשת אחרת. שאני אלך לכיוון אחד מסוים?

ליטל ו

New member
אוה... :)

לא, חמודון, תודה :) אתה, כרגיל, ביוצאים מן הכלל. ומותק :) <חיבוק>

אממ

אני טיפש, אני גם קצת מכוער, אבל סולחים לי בד"כ.. אני ג'נדר פאקר שאוהב לשחק עם כל מה שקשור למגדר.. הזכרתי כבר שאני מאוד מכוער? :)

למעלה