שרשור היכרות

אורי 0

New member
אני אורי

גבר שלובש "בגדי נשים" (כלומר שם על עצמו שמלה, מנסה להתגלח כמו שצריך ולהתאפר - תנסו פעם לשים איי לינר עם שתי ידיים שמאליות ועפעפיים קפיציים...) פעם בכמה זמן. אני בן 38, גרוש+2. אדם, נכנסתי לאתר שלך - האמת היא שלא חשבתי עליך ככה. מדהים.

גיל494

New member
אכן, קשה מאוד לשים איי-ליינר...

אני מניח שזה עניין של ניסיון...
אבל התוצאה שווה את המאמץ לדעתי...

matanbu

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני מתן, (פשוט מתן, לא גבר/אישה/אמצע), 16 וחצי מאילת. אני דובר ועד הנוער הגאה באילת, ונורא נהנה :) סופשבוע הקודם היו פה את אירועי הגאווה ואני הייתי אי שם בעננים
ואני מקווה סופשבוע הזה לסוע לחברה שלי בקריות
ולראות את החיילת שלי על אמת. חוצמזה גם הסתפרתי יום שישי וזה ביגדיל בשבילי וכל זה :) מקווה לשמוע ממך עוד!! :) וברוכה הבאה...!

קלארנס

New member
ברוכה הבאה..

אני קלארנס, בן 20. אני לסבית, ואני טרנסג'נדר. ולא רוצה לעבור כגבר או כאשה ואני ממש גרוע בלהציג את עצמי [זה מקשה בראיונות עבודה]

קלארנס

New member
צינזרתי את עצמי

והיה צריך להקטין כי הקובץ היה גדול מדי. אבל במקור זה אנימציה ומי שרוצה אני במצב רוח שיתופי.

יסמין 28

New member
מצויין ../images/Emo171.gif

האמת היא שאת המצונזר יותר אהבתי, כי לא ברור אם זה FTM עם MTF או להיפך או מה קורה שם בדיוק, ובתמונה המפורשת... נו, הכל כבר מאד ברור
אהבתי!

היי.

אני בן 19, הומו, דייקית, ג'נדרקוויר, קרוס-כל-מיני-דברים, קצת מאבד את עצמי במושגים הנ"ל, גוף עושה לי כל מיני תחושות ועוד.
. (מוזר לי פתאום שההודעה הזו מתמצתת אותי לכדי מכלול הגדרות) אבל נעים להכיר.
.

לא לא לא!

זה לא הוגן! אני לא מקבל ברוכים הבאים? אז מה אם אני פה כמה חודשים כבר? אז זה אומר שלא מגיע לי ברוך הבא כמו שצריך?

DarlingAdam

New member
המון ברוך הבא~!

והמון חיבוקים לשרימפוש הנטוש! ...כן, אני יודע שאמרתי מעין ברוך הבא כללי ושאני מארח גרוע :) ואנטיפט קלות, בקצוות. :)

גיל494

New member
שלום!

אני בן 21, בצבא כרגע. גבר ביום, חובב שמלות מושבע בלילה (עם fetish עמוק לנעליים
)..

למעלה