שרשור היכרות

ליטל ו

New member
מיפ :)

ג'נדר-פאק זה דבר כה נפלא, כולי שמחה לפגוש אדם שעושה את זה :)

היי

אני בת 26, בערך במצב שמתארות סתיו ותמר. הזמנתי הורמונים דרך האינטרנט, כי נמאס לי לחכות לאישורים וכו'. צריכים להגיע כל יום. נו כבר שיגיעו! :)

blue star1

New member
סתוית שני

hi lamrot she en li pointim be ivrit az ani mekava she tuchli likro et ze ani kvar bat 55 et anituach asiti lifne30 shana ani chaya be europa tov 1)lemi shechoshev she zrikot hormonim ze poter et abaya ?lo ve lo azrikot gormot le tromboza aval ze sikunkol 1 ve arazon shelo shelachem blue star

אני לא חושבת שהורמונים

יפתרו את הבעיה שלי. אני חושבת שהם רק יחמירו אותה. לכן, אני הולכת ליטול אותם. אני אוהבת את ה"בעיה" שלי. תודה בכל אופן סתוית

stavit10

New member
לא ממש הבנתי את הבעיה..

ואני ממש ממש סקרנית.. אפשר להידחף ולשאול אותך סתיוית.. מה הבעיה?:)))

זו רק התלוצצות

אם הצלחת לקרוא את ההודעה שהגבתי עליה, היית רואה, שמי שכתבה אותה חושבת שיש לי בעיה (היא לא פירטה איזה).היא גם הזהירה אותי - מתוך כוונה טובה לעזור - שהורמונים לא יפתרו את הבעיה הזאת. מבחינתי אין שום בעיה. במיוחד עכשיו כשכבר התחלתי את הטיפול ההורמונלי...

scuffin

New member
אני lurker(es)

הששה לקראת כל הזדמנות לדבר על עצמה. קוראת קבועה למדי בפורום, ומניחה שהבלחתי פה ושם גם בכמה הודעות עלומות. מגדירה עצמי כמעט כל חיי הבוגרים (בת 23) כדייקית וגם אישה שזו מעין הגדרה "פוליטית" מבחינתי, שמשמעה הזדהות של גורל ובחירה עם קבוצה אחת תוך כדי דחיית השייכות לקבוצה אחרת - רוצה לומר בשום אופן איני גבר\זכר, למרות שמרגיש לי נח יותר לדמות עצמי בגוף של עלם צעיר ולא בגוף הנשי יותר שבתוכו אני מתנהלת. ובמקומות הדורשים הגדרות פחות נוקשות והרות מסרים, אני פשוט אישה אנדרוגינית (ועכשיו כשרואה את השמות הנקביים בפתיח ובסוגר זו נדמית לי הגדרה מוצלחת משחשבתי.) נדמה לי שרציתי כבר זמן רב לכתוב מעין הודעה שכזאת ולא מצאתי את המקום לכך. נעימאוד.

ליטל ו

New member
היי :)

נעים לפגוש אותך :) סתם שתדעי, קראתי את ההודעה שלך וחשבתי - היי, איזה לרקרז שווים יש לנו, לא היה לי בכלל מושג, איזה פספוס... :)

scuffin

New member
../images/Emo9.gif

ואני כבר ביני לבין עצמי התלוננתי שהנה סופסופ מנסה לכתוב ואפילו היי נעימאוד לא מקבלת בחזרה.. היי

DarlingAdam

New member
היי, נעים מאוד! :)

...אני עצלן. קבלו אותי ותאהבו אותי כמו שאני ;)

קלארנס

New member
*עושה לך עיניים*

שלום.
הזדהיתי עם זה: >מגדירה עצמי כמעט כל חיי הבוגרים כדייקית וגם אישה שזו מעין הגדרה "פוליטית" מבחינתי... בשום אופן איני גבר\זכר, למרות שמרגיש לי נח יותר לדמות עצמי בגוף של עלם צעיר ולא בגוף הנשי< אלא שאני לא חושב שאי פעם הרגשתי שיש לי גוף נשי, ועכשיו אני כבר לא בטוח אם אי פעם הגדרתי את עצמי כאשה (אני חושב שניסיתי), למרות שודאי אני מזדהה יותר עם נשים כקבוצת שייכות. ואם אפשר, לא נשים אלא לסביות. וגם אני חשבתי כמו ליטל שיש לנו לרקרז שווים.

scuffin

New member
תמיד תהיתי איך בדיוק עושים כאלה

וגם אני איני אשה באמת! לא הוא שאמרתי. (אם כי מוצאת עצמי מתגוננת לעתים בחברת טראני'ס שונים על כך שדובקת בכינויי גוף נקביים בלבד). |וידוי| - פעם בשלהי גיל העשרה החלטתי שאני אשה, ולראשונה בחיי לבשתי שמלות מבחירה ואולי עוד כמה דברים, מסתבר שבאותה תקופה רק ההגדרה אשה יכולה היתה לחלץ מתוכה את ההגדרה לסבית (ווריאציות על הנושא). ואח"כ שוב לא היה לי צורך בתואר אשה. יצא לך פעם להרגיש שבהתעמלות מרובה ואכילה מופחתת האמורות להסוות אי אילו מאפיינים נשיים, כמוך כבחורה סטרייטית ממורקת צרברום המנסה להדמות לארוכות הריסים שבז'ורנלים? טוב כל זה סתם תוצר של יום עמוס במיוחד. עשה לי נעים שהגבתם. תודה.

ליטל ו

New member
כן :)

וידוי: הלכתי עם שעון דופק. //סוף וידוי תמיד צחקתי על אנשים שעושים את זה. <g> והיי, גם אני משתמשת בכינויי גוף נשיים.

Freeda

New member
אני FREEDA

היי אני FREEDA (מלשון חופשיה להיות אני), בת 52.9, 13 שנים במסלול M2F, כולל הורמונים, מתקרבת בצעד מדוד לניתוח. אני פשוט אשה, עם בת זוג, והמשוכה הקשה שלפני - להסביר לילדי (בגירים) שאבא הוא בעצם אשה, בלי להפסיד את האמהות הנהדרת שיש לי איתם (מוסווית כאבהות). כל השאר - באתר הבית שלי. חיוכים מהממים FREEDA

למעלה