שרשור היכרות

Freeda

New member
בית קטן בערבה בינות לקורי הרשת

http://www.geocities.com/freeda_h_geo

FreakOnALeash

New member
כמה נחמד

עוד לא סיימתי לקרוא, אבל עושה רושם של הומפייג' מושקע ואינפורמטיבי. אני ממיץ!

DarlingAdam

New member
נעים לי מאוד להכיר את כולכם וכולכן,

מי מוכר יותר ומי פחות :) **לוחץ ידיים לאנשים חדשים**

stavit10

New member
זה היה שירשור נחמדדד:)))

אהבתי מאד... נדמה היה שהרבה אנשים פה "הוצאו לפעול" או "יאצו לאור" :) באמת שנעים מאד לכולם... ולכולן... :) אולי הפורום קצת יתחיל להפיח חיים??? ואנשים פה ממש יכירו אחד את השנייה וידברו בפורום באופן קבוע? *מסתכלת על השמיים הכחולים ונושקת לעולם* חחח:) סתם באמת שנעים מאד אנשים ואנשות.. :) KEEP IN TOUCH!!! חסר לכם שלא! :) סתיו... אגב נשיקות לFREEDA החמודה!!!:))) איזה כיף שחזרת לארץ.. (ואני מודעת לעובדה שאני אומרת את זה באיחור רב) :)

../images/Emo13.gif

מסכימה אתך. אני שמחה שהייתה לנו ההזדמנות לעשות כאן את ההיכרות הזו ועדיין, חסרים לי כאן משתתפים נוספים. אתמול בלילה, עשיתי כאן שיעורי בית וקראתי את שבעת העמודים האחרונים של הפורום כדי לנסות להכיר אתכם וגם כדי ללמוד קצת יותר על עצמי. אני מקווה שעוד אראה אתכם כאן הרבה.

DarlingAdam

New member
wow

את הרבה יותר משקיענית ממני :) מה שכן, אולי תמצאי דברים שמחים במאמרים, בלינקים, דברים כאלה.

...כזו אני

קראתי גם הרבה לינקים שצורפו להודעות שונות ואת הלילה הזה אני אנצל כדי לעבור למאמרים. מה שלומך?

DarlingAdam

New member
טוב תודה,

ואיך את? (דרך אגב, יש כזהו מלא לינקים בפורום, לאו דווקא כאלו שהיו בהודעות מהתקופה האחרונה. רק שתדעי. יש כניסה מהזהו למעלה שכתוב עליו... קישורים) :)

אני מכירה את 'תפוז'

וקראתי עד עכשיו חלק מהלינקים. המון תודה. שלומי? לא יודעת...יותר מידי תסריטים אפשריים רצים לי בראש ואני לא יודעת מה לעשות אתם.

לא תמיד הנחמד גם מתאים...

היה לי אתמול בבוקר חלום ובו נכנסתי למכונה כלשהי ולאחר רבע שעה, יצאתי עם גוף חדש ומהמם. נשי כמובן. אני מציאותית ואני יודעת שהדבר לא אפשרי ועכשיו, מה שנותר לי זה לתהות. יהיה לי בכלל סיכוי למצוא עבודה בתחום שלי אם אעשה צעדים בכיוון הפנטזיה שלי? מה תגיד המשפחה? ואז אני מגיעה למסקנות (רגעיות) שאני צריכה להתעלם מהימים האחרונים ולחזור להיות הומו טוב ירושלים. אבל...

Eden Arazi

New member
יש ספר שנקרא "פני מועדות לכוכבים"

ספר מדע בדיוני שעיקרו הסיפור בו מתרכז סביב אדם שהייתה לו היכולת "לגנוט" כלומר לעבור בכח המחשבה ממקום למקום. הייחוד אצל אותו אדם היה שהוא הראשון שהצליח לגנוט בין פלאנטות ולא רק באותה פלאנטה. Anyway, באחד הקטעים בספר הוא מתאהב במישהי ועובר אחריה מפלנטה לפלנטה. כשהוא מגלה שהיא לסבית, הוא פשוט נכנס לחנות המתמחה בשינויי מין ויוצאת משם כעבור מס' שעות עם גוף נשי למהדרין (בחוץ ובפנים). אני זוכרת שכשקראתי את הספר הזה, בגיל 13 בערך (מאז הספקתי לקרוא אותו עוד כמה וכמה פעמים) ביליתי שעות בלפנטז איזה כיף היה אם באמת הייתה מין חנות שכזו. לצערנו, אין. והדרך לשינוי היא לעיתים ארוכה ולרוב רצופה מכשולים אבל היא (לפחות מבחינתי) מלמדת אותנו המון על עצמנו ועל אחרים ובסופו של דבר (שוב, לי לפחות) משתלמת. חיבוק עדן

יסמין 28

New member
מסכימה

יש שיר של להקה בשם Indigo Girls שזו להקה של שתי נשים לסביות שאני אוהבת מאד. הבחורה ששרה אומרת, בתרגום חופשי, שלפעמים היא היתה רוצה "לקפוץ" לדף האחרון בספר של החיים שלה, לראות איפה היא תהיה בסוף חייה, מה עבר עליה, ואז לחזור להווה כשהיא פחות מודאגת ויודעת כבר מה הולך לקרות ושהכל יסתדר. אבל אז, בעצם, היא חושבת, שככה היא תפספס את כל הכוונה. כי כל הכוונה בחיים האלה היא הדרך, ולא התוצאה הסופית... והרבה פעמים הדרך היא זו שמעצבת אותנו ואת האישיות שלנו... בהצלחה בדרכך החדשה, מהממת

גיל494

New member
זה ספר מעולה!

אני זוכר שקראתי אותו בשקיקה כמה פעמים... (מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרתם למישהו/י את המילה "שקיקה"
?) אבל משום מה אני לא זוכר את הקטע..
זה באמת יכול להיות מעניין... את זוכרת מי כתב אותו (אני מחפש את הספר כי איבדתי את שלי
)

Freeda

New member
פעם .... והיום

פעם היו לי חיים, כאיש, לפחו כך אילפו אותי לחשוב, והייתה הפנטזיה, או כך חשבתי שקוראים לזה. אח"כ היו חיים (בע"מ), וההרפתקאה (או "הבעייה" האהובה הזאת). והיום ? יש "ההצגה הגדולה בחיי" (עונת הופעות אחרונה, אני מקווה), והחיים ! הכל זורם חיוכים FREEDA

Eden Arazi

New member
ואני עדן

(קצת מאוחר, אני יודעת, אבל אין לי מחשב בבית, אז תבינו) ואני בת 37, טרנסית MtF מזה שנתיים בהליכים מתקדמים, גרושה+2 ובקשר טוב עם הילדים והאקסית. מחוץ לארון לכל העולם ורעייתו. אוהבת את החיים ואוהבת אנשים (וגם להיפך). עדן

ענבר פ

New member
ואני ענבר

הידועה לשמצה כאיילת חן. אני לא בת 16 ואפילו לא כל כך יפה, אבל יודעת משהו על העולם הזה. אולי תבואו למפגש שייערך ביום שלישי, ה 17.06.03, בשעה 20.30, בבית הקפה 'קפקא', רחוב יבנה 21, תל אביב ? אני באמת חושבת שיכול להיות מאד נחמד אם יגיעו כמה אנשים מפורום תפוז ויראו את הנפשות הפועלות גם בפורומים אחרים. אחרי הכל, כולנו באותה סירה. אני גם יודעת שיהיו כמה אנשים שיהיה להם קל להשתלב במפגש ויהיו כאלו שיהיה להם קשה להשתלב, ככה זה תמיד בפעם הראשונה. צריכים להתחיל מאיפה שהוא. :) היי לעדן, פרידה וסתוית. אתכן אני מכירה. היי לכל אלו/ה שאני לא מכירה. מי שי/תהיה מעוניין/ת בפרטים כל שהם לגבי המפגש, (לא שיש יותר מדי), י/תוכל לעשות זאת דרכי, בפלאפון מספר -068-540401, ענבר.

יסמין 28

New member
אני יסמין

ואני בת 28 אבל את זה בטח כבר הצלחת להבין. אני חיה בתל אביב עם בת זוג ושני חתולים כששואלים אותי אם אני בנאדם מאושר, אני עונה שבעיניי אני מאד מאושרת, כי גם אם החיים שלי קשים לפעמים יש לי המון רגעים של אושר. אם אני מבשלת איזה תבשיל והצליח לי, אם אני שוכבת במיטה וקוראת ספר ומתפקעת מצחוק, במיוחד אם לידי שוכבת הבת זוג שלי ומלטפת אותי, אם אני סתם יושבת שעה ובוהה בחתולים שלי... אז באותם רגעים אני מאושרת וזו בעיניי מהותו של האושר. ולכן אולי למתבונן מהצד אני לא נראית מאושרת, כי אני לא חיה באיזו "פיסגה" של אושר, אבל לדעתי אנחנו לא צריכים לשאוף למצב עתידי שבו נהיה מאושרים, אלא לחוות את האושר כאן ועכשיו, ברגעים הקטנים. סוף הנאום.

גמאני רוצה../images/Emo13.gif

אני אביהו, אבל אפשר לקרוא לי אם זה קשה מידי אבי או שרימפי. אני בן 18, מהוד השרון ואני הומו(ויש לי חבר מקסססים
). אני מנהל את אחת הקהילות הגאות השכנות בתפוז, ואני נורא אוהב ומרגיש פה בבית(אם לא אמרתי את זה לאדם המקסים בעבר, אני עכשיו אומר). הכינוי שלי בא מהMIRC אני וידיד שלי חיפשנו כינוי ופשוט אף כינוי לא היה פנוי חוץ מאחד ארוך ומזעזע shrimpinion...השאר כבר היסטוריה.

Sonata Of Tears

New member
מה אתה רוצה מיידלה? :)!

אני טיר (טוב...אוריאל אבל טיר יותר טוב ) ואני בת 15! בכתה ט'.. המ.......אני הומו..אבל נשי.במיוחד,אבל לא אוחצ'ה ,כי פשוט כל האוחצ'ות שפגשתי היו נורא מעצבנות וקולניות כאלו..וכל היום שרות שירים אני סתם נשי..מאד המ...זהו..

למעלה