שלום לכולם
הרגע גיליתי את הפורום הזה, ובדיוק בזמן! גם אני בתקופה האחרונה עוסקת הרבה ב"חיפוש עצמי", מנסה למצוא לאן פניי מועדות, מנסה להציב לעצמי מטרות. ובעצם המטרה שלי עכשיו היא באמת: להציב מטרה. אני יודעת מנסיון העבר שכאשר יש לי מטרה ברורה להגשים, המטרה נותנת לי המון כח ואנרגיות כדי להגשים אותה. אני מרגישה חיה. אבל כרגע אין לי שום מטרה ברורה שאני שואפת להגיע אליה. וכמו שכתבתי, זאת המטרה שלי, להציב לעצמי מטרה. אספר קצת על עצמי: לפני שבוע התחלתי לעבוד כקלדנית בעיתון מקומי. עד אז הייתי מובטלת במשך משהו כמו שלושה חודשים שבמהלכם עבדתי פה ושם בעבודות מזדמנות. הדבר העיקרי שאני מתעסקת בו בתקופה זו הוא תרגול יוגה. ובתרגול יוגה אני מתכוונת לא רק לתירגול הפיזי של התנוחות ותרגילי הנשימה. יוגה בשבילי היא בעצם דרך חיים. דרך רוחנית שהכניסה לי הרבה אור לחיים, גיליתי שלחיים אכן יש משמעות. אז אני תמיד חושבת לעשות קורס מורים ליוגה. בשיטה שאני לומדת, יש קורס מורים רק בחו"ל באשראם, קורס שנמשך כחודש ומכיוון שהוא בחו"ל, הוא מן הסתם מאוד יקר (גם הטיסה וגם העלות של הקורס עצמו). אבל אני לא בטוחה שזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם, עם כל האהבה שלי ליוגה. אם הייתי בטוחה בכך ב 100% היום כבר הייתי אחרי הקורס. אז יש כאילו את המכשול של הכסף, אבל אולי זה גם עוד מחסום... אני אף פעם לא הייתי בחו"ל ומפחיד אותי פתאום ליסוע לבד. אבל אם אני אדע בבירור שזה מה שאני רוצה, אני יודעת שאתגבר על כל המכשולים.