שרשור הכרות - חלק ב'

shushu10

New member
לקשמי יקרה

אני מאחלת לך פריחה אישית והגשמת כל חלומותיך בכל מקום אשר תבחרי בו. השם לקשמי הוא שם שנשמע הרבה בהודו - ולכן שמך הוביל אותי לשם אוטומטית. בהצלחה לך.

meshi4

New member
היי

מבינה,ועוד איך מבינה על מה את מדברת. התאלמנתי לפני 3 וחצי ש' .ומאז החיים שלי השתנו. הייתי נשואה 27 ש' .הזוגיות היתה טובה.בעלי המנוח היה בעל ואבא טוב.חלה בסרטן כ-שנה וחצי .נפטר ביסורים. הייתי על הקרשים אבל ידעתי שאני בוחרת בחיים.באמירה קל להגיד .אבל זה תהליך ארוך של שיקום מלווה בכאב נוראי. יש לי 3 ילדים מקסימים[2 נכדים מתוקים].תמכנו האחד בשני לאורך כל הדרך.כמובן היתה גם התמיכה של המשפחה המורחבת. הקושי הראשון היה להסתגל ללבד.כי השיחות נפש עם בעלי זל' כל כך חסרו לי."הפסיכולוג "שלי הייתי מכנה אותו. לפני שנה וחצי הילדים קנו לי מתנת יום הולדת מחשב .תעסוקה לשעות הפנאי הרבות שלי.לימדו אותי להשתמש בו ולאט לאט התקדמתי.המחשב שימש לי קרש הצלה ממש לשוחח עם אנשים.לצחוק ,לבכות,להתייעץ.פתח בפני עולם אחר.אז נכון התמכרתי.מצד שני התועלת היתה רבה בשבילי.אחרת הייתי משתגעת.מבחינתי אני מרגישה שאני מביעה את המחשבות שלי עי' מילים. ברוחי אני אופטימית.אבל בהחלט יש קשיים.היום אני מרגישה מחושלת יותר ובצמיחה.אבל אני מזהה אצלי חששות וחרדות מהעתיד.מתכוונת לכך שהייתי רוצה חבר לחיים.עשיתי צעדים למען זה.עוברת מצויין דייטים.אבל די מותשת מהם ובעיקר מזהה חרדות שמשתקות אותי בכיוון הזה.עד כדי הרמת ידיים.המצב הזה גורם לי לתסכול. טוב.כתבתי יותר מדי[יש לי עוד משימות
] שנה טובה לכולם .

היי רונה,

אני מאוד מאמינה שהדברים קורים בדרך שבה הם צריכים לקרות. כמו שלך הפורום קרא ואמר לך בואי, ככה גם אצלי, היה קול פנימי חזק שאמר לי שאני ממש צריכה לפתוח את הפורום הזה, וזה הרגע המתאים ביותר. אני שמחה שהגעת הנה, מאחלת גם לך בהצלחה. מצאת מה שחיפשת, עכשיו הזמן להתחיל לנוע עם זה קדימה. שנה טובה

תודה

תודה יעל זה בדיוק השינוי שעליו אני מדברת (לגבי התפיסה) כל השאר זה מעשים לצורך קידום המטרות. אחלא פורום ושוב תודה

שרשור הכרות - חלק ב'

מאחר שרבים המצטרפים, ומאחר ששרשור ההכרות הראשון כבר לא קופץ למעלה, אני פותחת שרשור הכרות חדש. כל המצטרפים החדשים מוזמנים לכתוב לכאן.
ברוכים הבאים

ניאו30

New member
טוב,אז עכשיו תורי ../images/Emo140.gif

את השם שלי אני שומר בצד כרגע...אני כמעט בן 32 כתבתי קצת בהודעה נפרדת שלי,אבל רק נוסיף פה שאני מתעורר בשנה האחרונה לתוך המציאות לאחר שנות שינה נעימה בחיק החלומות הנעימים...המציאות קוראים לזה אחדים... ועכשיו,אני מחפש את הדרך חזרה לנתיב הנכון. יש לי מלוא הסל בדברים שאני צריך לשנות,דברים שהזנחתי,דברים שלא ייחסתי להם חשיבות כי הייתי חי די בבועה שלי ללא קשרים רציניים עם אנשים ועם העולם בכלל.עכשיו,אני מבין חלק מהדברים שהם באמת חשובים בחיים,לא שזה כל כך עוזר לי שאני מבין ומודע להם,כי יש הבדל בין להגיד דברים לבין לעשות אותם.חלק מהקשיים שלי הם בגדר רפואיים וחלק בתחום הרגשי,ולמרות מה שאולי ניתן לחשוב,אני דווקא חושב שאלו הרפואיים אצלי הם הרבה יותר משמעותיים ומפריעים לי לעשות את השינויים הנחוצים מאשר אלו הרגשיים-נפשיים או דברים באזור הזה,האזור ה"מסוכן",של הלב וכיוצא בזה. אני לא בטוח כמה יש בידי לתרום לאחרים מנסיוני,אבל אני ינסה לקבל את מה שיש לנסיון של אחרים אולי לנסות לעזור לי...צריך לנסות בחיים,לא?... אז עברתי מקום עבודה אחרי שבע שנים באותו מקום שוחק שממש פגע בי בצורה חזקה,ודי מכריעה לגביי מי שאני כיום. התחלתי לימודים,ובינתים כבר "הספקתי" להפסיק אותם כי הבנתי שאני לא רואה את עצמי עוסק בזה במשך חיי.הבנתי שאני צריך לחפש עבודה או לימודים שבאמת אני יאהב אותם בכל הלב,ושהעבודה או הלימודים שלי לא יהיו בגלל שאני "צריך" אלא בגלל שאני "רוצה",אז אני מחפש עכשיו תחומים חדשים. וחוץ מזה התחלתי לעשות דברים שלא עשיתי לפני כן... בין השאר,להכיר אנשים אחרים(לפני כן,לא היו לי קשרים בכלל),לעשות מדיטציה,להתחיל לטפל בבעיות שלי,עד עכשיו אני התחלתי לגעת רק בתחום הרפואי,אבל מכיוון שאני לא רואה הרבה תקווה כאן,ייתכן שבשלב הקרוב אני אפנה לתחום הרפואה הבלתי קונבנציולית, אולי שם אני אמצא את אשר אני מחפש...אולי.אני בעיקר נאחז במילה הזו אולי ובצירוף עם הפעם...אולי הפעם,זה כנראה מה שכל הזמן עוזר להחזיק אותי בשפיות זמנית...לא שבעולם שלנו אפשר להיות בכלל שפויים?אבל זה כבר ויכוח אחר,שזה לא המקום לכך...אה,ואיך שכחתי,התחלתי לכתוב,כאן בתפוז כמובן.זה משהו חדש בשבילי, שכן אף פעם לא התנסיתי בכתיבה של יומן או משהו כזה. רק כמה חודשים עברו מאז שהתחלתי,ופתאום אני כבר רואה את זה כחלק ממני...כוחו של הרגל קוראים לזה...והנה עוד משהו שאפשר לדעת עלי-שאני כותב הרבה הרבה! אז ככה גם נראות ההודעות שלי... שיהיה לך יעל
בפורום החשוב הזה ושבוע טוב לכולם

MS DOS

New member
גם אני מצטרף,שלום לכולם../images/Emo70.gif

טוב,אז שלום לכולם,אני אמיר. אני בן 17 ועליתי השנה לכיתה יב',וגם אני החלטתי שאני צריך שינוי בחיים. נתחיל בזה שעד שעליתי לתיכון הייתי תלמיד די טוב,אבל בכיתה י' התחילה ירידה ומתלמיד מצטיין הפכתי לתלמיד בינוני ומטה. ככה זה נמשך בכיתה י' ולאורך כיתה יא', כל פעם זלזלתי יותר ויותר בלימודים עד שהגעתי למצב שחצי מהציונים שלי הם נכשלים. בחופש הגדול האחרון יצא לי לחשוב הרבה ופשוט "התעוררתי" והחלטתי שאם אני לא עובר שינוי ואומר לעצמי שאת השנה הזאת,שהיא השנה האחרונה,אני הולך לסיים עם ציונים גבוהים אז אני פשוט הולך לפספס אותה(ואולי גם את הזכאות לתעודת בגרות). ואז נתקלתי בפורום הזה, ואמרתי לעצמי שזאת ההזדמנות שלי להצטרף לתהליך ולעבור את השינוי בתוך איזושהי מסגרת שתעזור לי. אז אני מקווה שאני יצליח להשתנות ולעמוד במטרות שהצבתי לעצמי, ושיהיה לכולם בהצלחה. אמיר

../images/Emo45.gif שיהיה לך בהצלחה, אמיר

ברוך הבא, ומקווה שהשנה תצא עם בגרות מלאה ביד וציונים טובים. שנה טובה

owolf10

New member
בהצלחה

וכל הכבוד שהחלטת. אכן זו שנה שכדאי מאוד לנצל אותה, בעיקר אם יש לך יכולת לשבת וללמוד. אז שתהיה שנה פוריה וטובה.

אה ו..

קצת עליי. אני מהצפון, קוראים לי שירן (כמו שכבר אמרתי) ואני בת 17 עוד שבוע
אני עכשיו עולה לשנה האחרונה שלי בבית הספר, י"ב, ואני ניגשת לכמות מאוד גדולה של בגרויות- 5 מתמטיקה, אנגלית, פיזיקה וזה ממשיך... אז, לשנה החדשה, אני מאחלת לי כמה דברים: קודם כל, הצלחה בלימודים. שכל הבגרויות שלי יהיו בסופו של דבר עם ציון 90+
כמובן, הצלחה בתחום החברתי. שאני סוף סוף אגלה מי מהסובבים אותי סתם נוכח פה ומי באמת אכפת לו
שאני לא אחווה בגידות חברתיות. שאני לא אשקר, ואשמור על סודות (דבר שאני די מצליחה בו בדרך כלל אבל לקוות לעוד מעולם לא הזיק) שאני אמצא
אהבה
. אוי.. שאני קודם אעמוד מול החבר הנוכחי ואומר לו את מה שעומד לי על ה
כבר תקופה.. (=שאני אפרד ממנו) שהבטחון העצמי שלי יעלה, ולו בקצת- כך שאני אוכל לעמוד לפני הכיתה ולהוציע משפט שלם. שאני אפטר מההרגלים המגונים שלי *נמנעת מלציין* שאצליח להשיל מגופי את השומנים המיותרים (ויש... אוהוהו) ושאני אצליח להגיע למצב בו כל הסובבים אותי, או לפחות רובם, יהנו להיות בחברתי
אמ.. אני מניחה שזה הכל

m i c h a l o

New member
הצעה למנהלת

ידוע במחוזות התפוז שלמנהלי פורומים שמורה הזכות לנעוץ שרשורים..... משמע, לקבע אותה בראש הדף למשך פרק זמן מסוים. אולי...למשך הימים הקרובים....נית ןלנעוץ אץ השרשור הזה תחת השם "חברי הפורום". כך תמנע הבעיה שהשרשור יתגלגל לעמוד הבא, כפי שקרה לקודמו ואנו נספיק להכיר לאט ובנחת אחד את השני. מה דעתך? מיכל

היי מיכל, הבעיה היא שלאחר 3 ימים

מיום פרסום ההודעה, בהודעה שננעצה הנעיצה משתחררת וההודעה לא מוקפצת יותר. כך שהודעת ההיכרות נמצאת היום בדף הראשון כל הזמן, כי היא מוקפצת עם כל הודעה, תיעלם בתוך זמן קצר לתהומות הנשייה של ארכיון הפורום.
אבל... קוץ ואליה בו
- העליתי את שרשור ההיכרות לטאגליינס כך שכל מי שיחפוץ להכיר בנחת את המצטרפים החדשים, יכול לעשות זאת דרך שם או דרך הדף הראשי. וכשהשרשור הזה יעבור דף, אשרשרו לשרשור ההכרות הקודם שכבר נמצא בטאגליינס. הרבה שרשורים יש לנו כאן.

m i c h a l o

New member
קוץ ואליה בו זה נחמד... קניתי. ../images/Emo140.gif

אני "קונה" גם את הצעתך. שורת הטאגליינס. רעיון לא רע בכלל שלא עלה בראשי. זו גם דרך לחולל שינוי בעצמך. להיות קשוב לאחר.
מיכל

מנסיון הניהול שהיה לי בתפוז

בינתיים במידה והנעיצה משתחררת את יכולה לעלות הודעה ראשית חדשה ולשרשר את הישנה אליה ואז לנעוץ שוב
בשביל שלפחות ביום יומיים הקרובים כולנו פה נוכל להכיר.

למעלה