טוב,אז עכשיו תורי ../images/Emo140.gif
את השם שלי אני שומר בצד כרגע...אני כמעט בן 32 כתבתי קצת בהודעה נפרדת שלי,אבל רק נוסיף פה שאני מתעורר בשנה האחרונה לתוך המציאות לאחר שנות שינה נעימה בחיק החלומות הנעימים...המציאות קוראים לזה אחדים... ועכשיו,אני מחפש את הדרך חזרה לנתיב הנכון. יש לי מלוא הסל בדברים שאני צריך לשנות,דברים שהזנחתי,דברים שלא ייחסתי להם חשיבות כי הייתי חי די בבועה שלי ללא קשרים רציניים עם אנשים ועם העולם בכלל.עכשיו,אני מבין חלק מהדברים שהם באמת חשובים בחיים,לא שזה כל כך עוזר לי שאני מבין ומודע להם,כי יש הבדל בין להגיד דברים לבין לעשות אותם.חלק מהקשיים שלי הם בגדר רפואיים וחלק בתחום הרגשי,ולמרות מה שאולי ניתן לחשוב,אני דווקא חושב שאלו הרפואיים אצלי הם הרבה יותר משמעותיים ומפריעים לי לעשות את השינויים הנחוצים מאשר אלו הרגשיים-נפשיים או דברים באזור הזה,האזור ה"מסוכן",של הלב וכיוצא בזה. אני לא בטוח כמה יש בידי לתרום לאחרים מנסיוני,אבל אני ינסה לקבל את מה שיש לנסיון של אחרים אולי לנסות לעזור לי...צריך לנסות בחיים,לא?... אז עברתי מקום עבודה אחרי שבע שנים באותו מקום שוחק שממש פגע בי בצורה חזקה,ודי מכריעה לגביי מי שאני כיום. התחלתי לימודים,ובינתים כבר "הספקתי" להפסיק אותם כי הבנתי שאני לא רואה את עצמי עוסק בזה במשך חיי.הבנתי שאני צריך לחפש עבודה או לימודים שבאמת אני יאהב אותם בכל הלב,ושהעבודה או הלימודים שלי לא יהיו בגלל שאני "צריך" אלא בגלל שאני "רוצה",אז אני מחפש עכשיו תחומים חדשים. וחוץ מזה התחלתי לעשות דברים שלא עשיתי לפני כן... בין השאר,להכיר אנשים אחרים(לפני כן,לא היו לי קשרים בכלל),לעשות מדיטציה,להתחיל לטפל בבעיות שלי,עד עכשיו אני התחלתי לגעת רק בתחום הרפואי,אבל מכיוון שאני לא רואה הרבה תקווה כאן,ייתכן שבשלב הקרוב אני אפנה לתחום הרפואה הבלתי קונבנציולית, אולי שם אני אמצא את אשר אני מחפש...אולי.אני בעיקר נאחז במילה הזו אולי ובצירוף עם הפעם...אולי הפעם,זה כנראה מה שכל הזמן עוזר להחזיק אותי בשפיות זמנית...לא שבעולם שלנו אפשר להיות בכלל שפויים?אבל זה כבר ויכוח אחר,שזה לא המקום לכך...אה,ואיך שכחתי,התחלתי לכתוב,כאן בתפוז כמובן.זה משהו חדש בשבילי, שכן אף פעם לא התנסיתי בכתיבה של יומן או משהו כזה. רק כמה חודשים עברו מאז שהתחלתי,ופתאום אני כבר רואה את זה כחלק ממני...כוחו של הרגל קוראים לזה...והנה עוד משהו שאפשר לדעת עלי-שאני כותב הרבה הרבה! אז ככה גם נראות ההודעות שלי... שיהיה לך יעל
בפורום החשוב הזה ושבוע טוב לכולם