שלום../images/Emo70.gif אני חדשה../images/Emo70.gif
ממממממ אני קטנה יחסית לאנשים פה, סיימתי השנה בית ספר. גם אני רוצה שינוי, גם לי נמאס מעצמי ובא לי אחרת....... אפילו כתבתי על זה קטע, תגידו מה דעתכם: _________________________________________________________________ לא ביקשתי הרבה הפעם, בניגוד לשאר. בניגוד לפעם שביקשתי שתיתן לנו להיות ביחד למרות שאי אפשר היה, ולא כמו אז שרציתי לקבל 100 במבחן למרות שלא למדתי. לא ביקשתי להיות אחרת בלי שום דרך להשתנות, וגם לא ניסיתי לרצות משהו שאסור היה לי לקבל. רק ביקשתי שלווה. ביקשתי שקט ומנוח לעצמי, להפסיק להרגיש כל כך אבודה. נמאס לי מהכל, זה מין רגע כזה שבו פשוט בא לך לברוח ולהתחיל חיים חדשים עם אנשים חדשים מהתחלה. ואתה לא יכול, אתה לא יכול כי אתה לכוד. במקום הזה שממנו אתה פשוט לא יכול לברוח. כי יש לך צבא בדרך, או לימודים, או שאתה פשוט צריך לקום מחר בבוקר לעבודה בפעם המליון. ויום אחד, אתה מתעורר ואתה מגלה שלא נשאר לך שום דבר אמיתי. חוץ מעצמך. אני לא רוצה לאבד גם את עצמי. אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? אני רק רוצה שלווה. ________________________________________________________ טוב אבל זה לא ממש קשור, פשוט רציתי שמישהו יקרא. בכל מקרה, ניסיתי להשתנות גם חיצונית.. צבעתי שיער שיניתי גבות.. אני כולי בדיאטה. ופתאום אני מבינה ששינוי חיצוני לא יעזור בכלום בלי שינוי פנימי.. ו..... לא יודעת. אותו אני לא מצליחה לעשות.