שרשור הכרות 21 ימים לפני 2009

suki da yo

New member
שרשור הכרות 21 ימים לפני 2009

טוב, בצלאל חזר אלינו, וגם נעמה, ורוחות של תקווה מנשבות במרחבים הקיברנטים שהם תפוז, וזה הזמן להעיר קצת את הפורום. אז, כל כך הרבה זז והשתנה מהפעם האחרונה שהיה לנו שרשור הכרות, וחשבתי שזה יהיה נחמד ללמוד להכיר שוב את מטיילי הפורום. השתדלתי שהשאלות יהיו פחות משמימות משרשור הכרות רגיל, בין השאר כי הבלוגיה מלאה באנשים שמעדיפים לשמור על הפרטיות שלהם ולכן שאלות ה"בן כמה ומאיפה" לא ממש מתאימות לכאן. אז מי אתם? (נכתב בלשון זכר מטעמי עצלנות בלבד, כמובן)
אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל?
אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך)
מה צבע ה M&M החביב עליך?
האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת?
באיזה צבע החולצה החביבה עליך?
מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר?
כמה בלוגים יש לך?
כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות?
מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג?
מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!)
וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא.

עונה

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? בכלל לא. אהבתי את הניסוח שלך - החורף באמת לא קיים פה.
אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) גם וגם, אבל אני יותר איש של חתולים.
מה צבע ה M&M החביב עליך? כחול
האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא רק האח הגדול (שהוא תחתית הג'ורה), כל תוכניות הריאליטי.
באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור
מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? לא קראתי אף ספר מסדרת הארי פוטר.
כמה בלוגים יש לך? 1, וגם בו רוצים לפגוע.
כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? מאפריל 2007, פעם או פעמיים בשבוע.
מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? אריאלה פיקסלר אלון
וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. הקריקטוריסט אבשלום

דנטל

New member
יששששששששששששששש שאלון

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? מאוד מרוצה מהעדרו של קור (לא שאני טוענת שחם ונעים לי כל הזמן), חוץ מהעובדה שבגלל זה הג'וקים מרשים לעצמם להגיח עדיין, למרבה הזוועה. כרגע גם יוצא לי טוב שאין כל כך גשם, כי אני מוגבלת מבחינת הנעלה, אבל בזמנים רגילים אני חולה על גשם. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? לגמרי חתולים. בכלל אוהבת בעלי חיים, אבל חתולים אצלי זה שיא האהבה. מה צבע ה- M&M החביב עליך? אני לא מבינה גדולה בסוכריות עדשים לסוגיהן, כך שהבחירה שלי היא על פי הצבע שאני הכי אוהבת בלי קשר לטעם הסוכריה - אדום. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן, אבל תכלס אין לי באמת מושג עד כמה היא מזעזעת, כי מעולם לא צפיתי בה, כך שאני פוסלת על סמך כלום. פשוט אני לא טיפוס של ריאליטי. חוץ מזה, הטלויזיה שלי לא מחוברת, כך שאני די לא רואה טלויזיה בכלל בלי קשר. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור. מה הדמות החביבה עליך בהארי פוטר? מעולם לא קראתי הארי פוטר. כמה בלוגים יש לך? 3 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? הבלוג הראשון שלי הוא מ- 2004, נדמה לי. תדירות הכתיבה שלי משתנה, אבל נוטה להיות נמוכה. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? וואי, היה מענין אם אחד הפרטנרים היה כותב משהו. ואולי עדיף שלא. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? השוטרים ואנחנו, אני מניחה: http://www.tapuz.co.il/blog/Warning.asp?EntryId=1181065 וכמובן, 'פרגנו, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. אחד הבלוגים היחידים שאני מנויה להם. בעיקר בגלל שיש שם רק כמה שורות בכל פוסט. זה בלוג שאמור לדבר במיוחד אל חובבי "אבודים", אבל אני בעצמי ראיתי אולי חצי פרק של זה כשבמקרה נכחתי בבית עם טלויזיה כשזה שודר. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=room17

seymore butts

New member
אחלה סקר !!!

ודאי שלא. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך)
גם וגם. מה צבע ה M&M החביב עליך?
לא יוצא לי לאכול, ובכל מקרה אין לי צבע מועדף. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת?
בהחלט, בגלל שמצנזרים. אני כבר לא מדבר על היעדר האפשרות לראות את הבנות עושות ביד (ואף אחד לא ישכנע אותי שמאה ימים הן לא עושות כלום), אבל לפחות שיראו לנו אותן עושות מקלחת... באיזה צבע החולצה החביבה עליך?
מעין בורדו. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר?
לא מכיר. כמה בלוגים יש לך?
2. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות?
בסוף החודש סוגר שנה, התדירות היא בערך רשומה אחת לעשרה ימים. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג?
סימור באטס המקורי. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) קשה לי מאוד לבחור, אבל אם אתם מתעקשים הייתי אומר שיש אחת מאוד יוצאת דופן, חלק ב' של הרשומה על אשלי בלו. עשיתי שם מצגת פלאש מושקעת במיוחד, משהו שלא עשיתי עד אז ומאז, וגם לא יצא לי להיתקל בבלוגים אחרים. מבחינת התוכן הרשומה החביבה עליי היא זו על מרילין צ'יימברז, כיוון שזו דמות יוצאת דופן שמלווה את עולם הפורנו כמעט משחר ההיסטוריה שלו ועד לימים אלו, והפכה למיליונרית לגמרי במקרה בעקבות הסרט הראשון בו הופיעה. במהלך העבודה על הרשומה הזו למדתי המון. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא.
יש כמה, אם אני חייב לבחור אז את זה של הר הקסמים שנראה שמכירה כל ספר וכל יצירת אמנות, וכן ליידי מון ו-too addictive הנועזות. מצרף במסגרת "כתובות אינטרנט נלוות".

מנורה

New member
סקר נחמד

למרות שמעדיפה את הקיץ יש גם יופי בחורף ומאד מדאיג שאין גשם. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) |
אוהבת חתולים אך מעדיפה ומגדלת כלבה מה צבע ה M&M החביב עליך?
לא אוכלת סוכריות האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת?
לא מזעזעת אבל אפשר לותר עליה באיזה צבע החולצה החביבה עליך?
כחול מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר?
לא קראתי אף ספר כמה בלוגים יש לך?
בלוג אחד כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות?
כותבת משנת 2004 אין זמנים קבועים . מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג?
סמדר שיר . מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!)
מאחר וכל רשומה והיחוד שלה מצרפת קישור לבלוג שלי המחרשה לשיפוטכם וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא.
אוהבת הרבה בלוגרים ובכדי לא לקפח אף אחד כנסו לבלוג וראו למי אני מקושרת.

too addictive

New member
אני ממליצה עליך ורק עליך!

קשה לי להאמין שיש מישהו שלא בתפוז שלא מכיר את הבלוג שלך, אבל למען אותם חשוכי עיניים שלא: סימור כותב בחינניות רבה על חייהן של שחקניות פורנו רבות ונודעות. אל נא תטעו, המטרה הסמויה אינה פחותה בחשיבותה מהמטרה הגלויה, והיא (המטרה הסמויה) להפיץ את בשורת הפורנו בישראל ולהשריש את העובדה שפורנו הוא אינו ניצול נשים, ששחקניות פורנו הן לא נרקומניות מאוסות ושפורנו בכלל, הוא לא מילה גסה. ת ה נ ו ! (יש קישור בחתימה של סימור)

seymore butts

New member
לא יכֹלתי להגדיר את המטרה יותר טוב

תודה רבה רבה על ההמלצה החמה והמחמאות הגורמות לי להסמיק., חיממת לי את הלב (אם כי נראה לי קצת מוגזם שאין כאלו שלא מכירים את הבלוג, אחרת מן הסתם היו לי יותר מנויים
). הלוואי שהגישה של עוד ועוד אנשים תהיה כשלך. אגב - אני כותב גם על שחקנים ממין זכר. נכון שעד עכשיו רק על שניים, אבל כמו שאמרו במציצים "זה עוד יגדל"... על הבלוג שלך כבר המלצתי, מקווה שמי שיגיע לשם יעשה זאת בשעה שאם מתעורר בו הצורך לבוא על פורקנו הוא גם יכול לעשות זאת...

seymore butts

New member
אין בעד מה,את ראויה לזה.ואגב במקרה שלא שמת לב

ביקשו כאן שכל אחד ייתן את הרשומה האהובה עליו ביותר מתוך הבלוג שלו. לא ייתכן שלך אין כזו...

למעלה