שרשור הכרות 21 ימים לפני 2009

שלום...גם אני עונה

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? בהחלט. שונאת כל דקה של חורף ומים קרים מהברז, ואי אפשר ללכת יחפים וכל שכבות הבגדים וכו'. אני בעד שירד גשם רק מעל הכנרת. אני מוכנה לתרום את המ"מ המעטים של העיר שלי ולתת אותם לכנרת. למי זה עוזר כשיורד גשם בגוש דן? אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) כלבים. יש לי אחת משלי וזה אושר גדול. מה צבע ה M&M החביב עליך? זו שאלה אמיתית? מי אוכל את הממתק הזה בארץ? זה סתם עדשים עם לוגו. ובכלל, אני בעד במבה. הנה שאלה רלוונטית: במבה אדומה או צהובה??? (ברור שצהובה....). האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן. ואני גם מזדעזעת מההנאה שלי לצפות בה. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? כמובן שהארי. וגם רון. והרמיוני...אה....וסנייפ...וגם דמבלדור. לא יכולה לבחור....דונ'ט מייק מי... כמה בלוגים יש לך? אחד ויחיד כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? אני חדשה. יש לי בלוג חודש. והתדירות משתנה. יכולה להעלם לשבוע ויכולה לכתוב 4 רשומות ביום. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? אני חדשה ולא יודעת מה זה רשומת אורח, אבל אם הייתי רוצה שמישהו יכתוב לי בבלוג, אז זה יהיה טל הריינג'ר הלבן. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) מבחינתי הרשומה הכי טובה שלי היא תמיד האחרונה שכתבתי. אבל מכיוון שהאחרונה היתה תיוג, אז אני אבחר בזו: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1380602 וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. כאמור - ההגיגית של טל. יש לי בעיה קשה עם קישורים, אז קבלו את זה ככה: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=wranger

coolstar26

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? חלקית, הייתי שמחה לקצת שלג , אבל אני שונאת את הקור. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) חתולים מה צבע ה M&M החביב עליך? אני לא אוכלת את זה... האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? בהחלט. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? אדום ושחר מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? הרמיוני כמה בלוגים יש לך? אחד כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? אני כותבת את הבלוג כבר שלוש שנים וחצי, בתדירות של כל כמה ימים... מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? חברה אחת.. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) הממ קשה לי להחליט. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. http://blog.tapuz.co.il/0T וגם http://blog.tapuz.co.il/danceofthelife ויש עוד המון...

bigjack

New member
הנה התשובות שלי ../images/Emo9.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל?
ממש לא ואפילו מבואס מחוסר הגשם.....בסוף לא תישאר לנו כינרת לחגוג בה את שבועות עם ה"דובים"
אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך)
אני בן אדם של כל בעלי החיים...כרגע עם 2 כלבות וחתולה אבל הכל עוד פתוח
מה צבע ה M&M החביב עליך?
לא איכפת הצבע....העיקר שיהיה בתוכו בוטן
האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת?
לא יודע אם היא מזעזעת....אני לא צופה בה כי היא לא מעניינת לי את העיגולים
באיזה צבע החולצה החביבה עליך?
שחור
מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר?
האגריד
כמה בלוגים יש לך?
בלוג אחד בתפוז ועוד אחד בחוץ שהוא למעשה האח התאום של הבלוג התפוזי ובעיקר משמש אותי כגיבוי
כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות?
הבלוג קיים מחודש מאי 2007 ובממוצא 1-2 רשומות בשבוע ......אבל הייתי רוצה לכתוב הרבה יותר אבל האיטיות והבלאגן בעריכת רשומה גורם לי להסתפק במה שיש
מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? חיים כהן, ארז קומרובסקי......ומהבלוגרים מסלנסקי ומוטי בראון
מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!)
לא יודע אם הכי טובה אבל פוסט טוב ודי חדש http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1377638
וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא.
כאן זה כבר מסבך אותי......ככי כל בלוג שאני מנוי עליו (ויש עשרות כאלו) אז זה רק בגלל שאני אוהב לקרוא אותו.. אז קודם כל כל בלוגי המתכונים והאוכל הם הראשונים בתור אצלי אח'כ בלוגי הצילום שגם קרובים לליבי למרות שלא כולם מכירים אותי שם
ויש עוד די הרבה בלוגים אהובים.....אבל אם אני חייב לנקוב בשם אחד אז זה הבלוג של שחף היקרה שמשנה את שמו לפי המצב

Your sweet87

New member
תשובות לסקר

1. לא 2. חתולים 3. אני לא אוכלת M&M 4. אני לא צופה ב"אח הגדול" 5. לבן 6. הארי פוטר בעצמו 7. 1 8. לעיתים רחוקות בעקבות הלימודים שלי 9. אף אחד 10. ישנם הרבה 11. ישנם הרבה

כל הכבוד לסוקי ../images/Emo39.gif אשתדל לענות אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? ממש לא ,למרות שלא אוהבת קור וחורף , אך אנו זקוקים לחורף גשום מאד ,להרוות צמאונה של האדמה ,להשלים לכנרת שלנו את החסר. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) גם וגם מה צבע ה M&M החביב עליך? כחול האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא טורחת לצפות בתוכניות רייטינג מכל סוג שהוא כמו האח הגדול ודומיו . באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור,טורקיז מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? לא טרחתי לקרוא הארי פוטר ,לא הסגנון שלי . כמה בלוגים יש לך? 1 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? בסוף החודש -שנתיים לפתיחת הבלוג , נעדרתי ממנו תקופה של קרוב ל 3 חודשים משתדלת לכתוב ולהעלות צילומים פעם בשבוע . מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? מאיר שלוו, ב. מיכאל ,סבר פלוצקר . מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) קשה לבחור רשומה טובה אצלי הרשומות קשורות לרגשות ולצילום , רשומה זו לא הייתה לי קלה ולקח לי זמן רב לערוך אותה היה לי מאד קשה ,מודה . וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. יש בלוגים מעולים ,כל אחד מוכשר בתחומו בין בצילום ,כתיבה ,שירה ועוד ולכן אני לא יכולה לבחור מתוכם .

mamaWitch

New member
בקריאת הבלוג בין השורות תכירו אותי, אבל>>>

השאלות והתשובות: אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? ממש לא, אני זקוקה לגשם כזה סוחף, כמה פעמים, שארגיש את חילופי העונות. ובכלל... אני אוהבת חורף אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) שמרים ופילים: יש לי אחד מתחת למיטה וכמהמשוטטים בבית (הם מקפידים שהחדק שלהם לא יהיה לכיוון הדלת). עכשיו אני מחפשת אריה קומפקטי מה צבע ה M&M החביב עליך? לא אוהבת M&M. זה גם שוקולד וגם סוכריות... בהההה האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? בכלל לא חושבת על זה באיזה צבע החולצה החביבה עליך? כחול כמובן מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? סנייפ כמה בלוגים יש לך? 1 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? מ-דצמבר 2006 מה שאומר ששנתיים בדיוק. הללויה, חגיגות יומולדת. תדירות
... כנחה עלי הרוח או כשמישהו/י מבקש מתכון מסויים
מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? דאגלס אדמס מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) כולן מצויינות כמובן. מה זה
בחירתה של סופי
וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. אני אוהבת כמה וכמה את המילים ששוזרת מיסתרי הלב והנפש את הצילומים המעולים של sam1110 החוכמה וההומור של vasana ויש עוד כמו של פרונת הקטנה והמצחיקה, שירז ושיריה החכמים והעצובים ו... ו.... זהו
עכשיו מכירים אותי
יאללה.... לכו להכין עוגות שמרים ולחם לשבת שיהיה סוףשבוע נהדר

mamaWitch

New member
אני משוטטת מעט מאוד

כבר ציינתי אצלי בבלוג ש "יש חיים מחוץ לאינטרנט", ובתקופה הנוכחית יש המוןןןןןןןןןןן, אצלי. כשאני כבר משוטטת אני קוראת את הדברים שאני אוהבת. נכון, בד"כ כמה וכמה רשומות ברצף. ואצלך אני תמיד נהנית, מהגיוון, הרעיונות, החיוכים ובכלל. איכשהו הבלוג שלך נותן תחושה של החיים שמחוץ.
נ.ב. הכנת את עוגת הקראמל?

GILADOS

New member
עונה ../images/Emo13.gif אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא כל כך. מצד אחד נעים לי יותר כשחם בחוץ, אבל מצד שני לא היו הרבה גשמים השנה ויהיה טוב אם יהיה קצת יותר גשם זה גם מנקה את האויר ועושה אותו צח יותר. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) אני בנאדם של בני אדם (?) מה צבע ה M&M החביב עליך? האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן (לא שממש ניסיתי לראות. ראיתי אולי כמה דקות. אבל בכלל כל הרעיון של התוכנית מאד דפוק בעיניי) באיזה צבע החולצה החביבה עליך? לא יודע, יש כמה חולצות שאני אוהב ללבוש. אני חושב שבדרך כלל אני אוהב חולצות בצבע לבן או כחול בהיר. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? לא קורא. פעם ניסיתי להתחיל לקרוא וזה נורא משעמם ולא מעניין. כמה בלוגים יש לך? 1 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? התחלתי לכתוב לפני כשנתיים ו10 חודשים. מעדכן בתדירות מאד נמוכה. אני אחד הבלוגרים הכי לא פעילים כאן. בכל מקרה פרסמתי את הפוסט האחרון לפני 10 ימים: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1377077 מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? אין לי שום עניין במשהו כזה. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? הרשומה 'ככה זו כן תשובה': http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1138623 (היא אפילו הומלצה אז בעמוד הבלוגים ובשער של תפוז../images/Emo3.gif ) וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. - אממ כפי שכתבתי 3 שאלות למעלה אני לא הכי פעיל בבלוגים בלשון המעטה. לכן גם לא קורא יותר מדי ואין ממש בלוגים שאני קורא בהם באופן קבוע. וגם כשאני קורא פוסטים שמפורסמים כאן בדרך כלל לא מגיב. פשוט אין לי הרבה זמן וסבלנות להיות פעיל בבלוגים. וגם כשאני מפרסם רשומה אני לא ממש מצפה לתגובות. אם יהיו תגובות, סבבה, אם לא, אז גם סבבה.

תשובות ../images/Emo6.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? = אישית, מאד.............. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) = לגמרי חתולינים מה צבע ה M&M החביב עליך? = לא חשוב האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? = אין לי מושג. לא צופה בשטויות באיזה צבע החולצה החביבה עליך? = שחור כמובן
מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? = אין לי מושג. לא קראתי אפילו הארי פוטר אחד כמה בלוגים יש לך? = 1 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? = שנה וקצת / כמעט כל יום מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? סיון מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) = http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1282836 וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. = http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=siviReloaded אלינוער

shironet3

New member
לא כותבת פה הרבה, אבל זו גם הזדמנות להכיר ../images/Emo9.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? כן, כן, כן!! אין מאושרת ממני. אני אוהבת קיץ, ובדיוק ביולי עד אוקטובר השנה הייתי באוסטרליה וניו זילנד, שם היה, כמה לא חוקי, חורף...
אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) אין לי שום בעיה נגד חתולים, אבל כלבים עושים לי את זה יותר מה צבע ה M&M החביב עליך? טורקיז. כי אני אוהבת טורקיז והביאו לי M&MS טורקיז במיוחד מניו יורק... האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא, דווקא לא...
באיזה צבע החולצה החביבה עליך? טורקיז! (תודו שהופתעתם
) מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? רון, כי הוא כל כך... אנושי ביחס לכולם (עושה טעויות לפעמים וכאלו
), ובעיקר כי הוא ציני
. כמה בלוגים יש לך? אחד
כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? לכאורה התחלתי לכתוב בו ב30/4/06, אבל האמת היא שאז פתחתי אותו רק בשביל להשתתף בתחרות כתיבה של "מכתב להרצל" (והיי, גם זכיתי מקום ראשון!
), ואז הזנחתי אותו עד שחזרתי אליו כמעט שנה אחר כך, ב26/4, פשוט כי היה לי משהו לכתוב, ולא היה לי איפה. ואז המשכתי לכתוב מדי פעם, עד שזו נהייתה התמכרות של ממש
... מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? נווווווווווועי, מהבלוג "אהבה, יחסים ומה שביניהם" (הנה: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=noooooa) כי למרות שאנחנו לא מכירות מעבר לחיים הוירטואליים, לפעמים נראה לי שהיא כותבת את המחשבות שלי... מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) וואו. האמת היא שיש כמה שאני אוהבת במיוחד, ממש היה קשה לי להכריע בין שלוש אהובות במיוחד, אז מבין שלושתם פשוט אבחר אחת, את "איך זה יהיה" (שתי הנוספות שהתלבטתי ביניהן היו, אם אתם כבר באים לביקור, "זו שתישן במיטה שלי", ו"אף פעם לא הייתי תיירת במדינת ישראל") וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. וואו, יש המון... אז אבחר את אלו שפחות מוכרים בתפוז, לא בצדק, לדעתי: אז הראשון, שהוא גם ידיד טוב במציאות, וגם כותב מדהים בבלוגיה, נמצ בשחקים. השנייה, שעל אף שאין לי ילדים תמיד תצליח לשעשע אותי בסיפורים על בןבן שלה, אמא מאותגרת. כמובן שגם נווווועי (עם כמה ו' צריך לכתוב את זה?!) שכבר קישרתי לבלוג שלה, והבחורה שלנצח תזכיר לי את גיל 16 הנפלא, מתושלח השבלול: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=snail. יש עוד רבים וטובים, ואני מרגישה שעשיתי פה עוול לבערך 20 בלוגרים נוספים אצלם אני קוראת באדיקות..

מנסה לענות

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? ממש לא. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) בעיקר כלבים,בכלל אוהבת מאוד בעלי חיים, לא זוחלים. מה צבע ה M&M החביב עליך? לא אוהבת האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? תת רמה מזעזעת, באיזה צבע החולצה החביבה עליך? סגול או כחול מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? לא קראתי כמה בלוגים יש לך? אחד כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? מתי שמתחשק מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? גלעד שליט בבית מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) יש הרבה, תבחרו כאן http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=disabled וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. היות וישנם רבים, לא אציין כדי לא לפגוע באיש. חג אורים שמח לכולם

wranger

New member
מוטב מאוחר, לא?

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לפעמים אני דווקא אוהב ללכת בגשם קל בלי מטריה. הייתי רוצה שזה יקרה קצת יותר. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? יש לי כלב ויש לי חתול, אז זה לא יהיה פוליטיקלי קורקט שאני אגיד כלבים. מה צבע ה M&M החביב עליך? לא מסתכל מה יוצא מהשקית, פשוט דוחף לפה. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן! איומה ונוראה! - אבל לא יכול להתנתק. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? כחול. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? דובי. כמה בלוגים יש לך? עכשיו בשליפה אני נזכר בחמישה תפוזיים ועוד שניים בפלטפורמות אחרות, אבל כולם לא פעילים או על אש ממש קטנה פרט לבלוג העיקרי שלי, ההגיגית של טל. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? כותב כמעט חמש שנים, אם אני סופר נכון. התדירות נמוכה מדי, הייתי רוצה לכתוב יותר. אבל זמן, זמן, זה מצרך יקר מדי. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? אוי, לא עולה לי שום שם בראש. זה בסדר לענות "אף אחד"? מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) הכי טובה שלי פחות מעניינת, כי היא לא הכי חביבה עלי. הכי חביבה עלי, לעומת זאת, זו הרשומה בה סיפרתי על הספסל הירוק. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא טוב, מבלי להעליב אף אחד, ולאור העובדה שאני מתחתן בעוד פחות מחודשיים - החתן הנרגן. תכננתי לכתוב בעצמי בלוג כזה, אבל הוא הקדים אותי, ומזל שכך.

גם אני ../images/Emo13.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל?- לא. אני דווקא אוהב חורף אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) כלבים ובעיקר אחת שחורה. שלי. מה צבע ה M&M החביב עליך? כחול האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא ראיתי אבל נשמע שכן. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? וולדמורט כמה בלוגים יש לך? 2 החיים בוורוד ועוד אחד חדש יחסית כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? בשאיפה פעם בשבוע לפחות. בפועל יש תקופות של פעמיים שלוש בשבוע וישנן תקופות יובש. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? החבר הכי טוב שלי או ירון לונדון מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) קשה לי לבחור , אולי אחת מאלו מדינה פושטת יד פרידה בשדה התעופה וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. כאן מפאת ריבוי כותבים חביבים, בוחר בזכות השתיקה. (סליחה, אם לאולמרט מותר אז גם לי.) סופש מקסים לכולם

טוב, אז גם אני

1. כן. שונאת חורף. 2. כלבים. לא שיש לי בעיה עם חתולים, חלילה, אבל יותר מחוברת לכלבים... 3. אבוי, לא מבינה את השאלה
4. כן, זוועתית. 5. סגול. 6. אבוי, לא קראתי... 7. שניים וחצי. אחד בשם שלי, ועוד אחד אנונימי (שהוא על שני בלוגים, אחד ישן ואחד עכשווי). 8. משתנה. לא משהו קבוע. 9. התשובה תאלץ להשאר עמי. 10. וואלה, זה קשה להחליט... אבל זאת לדעתי רשומה שלא זכתה להערכה לה היא ראויה. 11. לאחרונה לא כ"כ יצא לי לקרוא בבלוגים של אחרים, אז אני נאלצת לוותר על הפרגון הפעם.

strawberry10

New member
תשובות...תשובות...

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל?
מרוצה מאוד שאין חורף כי אני אוהבת קיץ למרות שהכנרת זקוקה נואשות לגשם !
אתה בנאדם של חתולים או של כלבים?
בהחלט בנאדם של כלבים...הכלב האחרון שגידלתי חי עד גיל 20 !!!
מה צבע ה M&M החביב עליך?
לא אוכלת את הרעל הזה...וזה רעל... האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת?
האח הגדול היא תוכנית מזעזעת שתיתן כנראה פרס בשווי מיליון שקל לאיש/ה שמייצגים גזענות, שנאת חינם, חוסר כבוד לנשים,חוסר תרבות וברבריות !! אה ושכחתי...אהבת ההתבכיינות.... באיזה צבע החולצה החביבה עליך?
ורוד או אדום מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר?
הארי פוטר. הוא נותן לגיטימציה גם לחנון חחח כמה בלוגים יש לך?
יש לי בלוג אחד (בינתיים..) שעושה כבוד לשירים הצרפתיים הרומנטיים של פעם כולל סרטונים ותמונות נדירות. פינה שפויה בעולם המוזיקה האינסטנט כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות?
הבלוג שלי בן חודשיים...גדל יפה...
ומתעדכן אחת לשבוע מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג?
מייק ברנט. נעשה לו כבוד על זה שהוא עשה לנו כבוד בצרפת רק חבל שהוא מת... מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!)
בבקשה... http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1362386 מאוד רומנטי ומתאים למזג האויר.. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא.
הבלוג "בישול בקצב הסלסה" של אריאלה פיקסלר אלון. אחלה בלוג עם סיפורים, מתכונים ותמונות שמעוררים תיאבון... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1382758 שבוע נפלא לכולם

גמני עונה...

עצוב לי שאין חורף זה אחלה זמן להתכרבלויות ( החורף לא מומלץ לרווקים סינגלים) אני בחורה של כלבים חולשה קשה אליהם חחח הצבע M&M האהוב עליי הוא אדום! רגע... זה הצבע האהוב עליי בהכל חחח כן התוכנית האח הגדול מזעזעת וחסרת כל תוכן אפילו המשימות המעטות שניתנו היו שיטחיות ורדודות... החולצה האהובה עליי למרבה הפלא בצע ורוד מה לעשות גם סוג של אדום אבל בהיר חחח הדמות האהובה עליי הייתה אלבוס דמבלדור הוא בעיני משדר : אומץ, חוכמה רבה, אהבה רבה של אבא שכזה, רחמנות, וחריפות. יש לי בלוג אחד ואני אוהבת אותו... אני כותבת בבלוג שלי משהו כמו 5 שנים בערך לאחרונה בתדירות נמוכה ומקווה להגביר אותה... קובי מחט הוא איש חכם ויפה (נפש) תואר :) הייתי שמחה שיכתוב אצלי בבלוג משום שמאוד מעניין אותי לדעת עליו דברים ולהכיר אותו... מממ.... הרשומה הכי טובה.... מה עובר עלייך!!! הבלוג שאהבתי לקרוא וחבל שלא מתעדכן יותר הוא של אוהד חיטמן המקסים... לא נושם

גייסון33

New member
עונה

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא אני דוקא אוהב גשם במיוחד שאני בפנים נהנה משוקו חם אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) חתולים יש לי שלוש חתולים מקסימים מה צבע ה M&M החביב עליך? כחול האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא היא דוקא מעניינת ומצחיקה באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור ואפור מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? הארי כמובן כמה בלוגים יש לך? 1 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? פעמיים בשבוע מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? הארי פוטר מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) תשעה ימים בלי בשר וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא יש המון בלוגים שאני אוהב כמו רעמת הזהב,הבלוג של הגר,פנינת המטבח ועוד

TheWhiteTigris

New member
שלי, איחור אופנתי של בחור שלא מבין באופנה:

- אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? אפילו אני, חובב קיץ מושבע, מבין שצריך שירד מים אם לא רוצים שהכינרת, אקוויפר ההר ואקוויפר החוף יתרוקנו לגמרי. לכן, יש אישור להוריד גשם. - אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) הייתה לי כלבה. אני מניח שזה עונה על השאלה. - מה צבע ה M&M החביב עליך? אכלתי את זה אולי פעמיים במהלך כל שנות החיים שלי... - האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? בהחלט. ויותר מזה - אני לא מהמתחסדים שאומרים זאת וצופים בלי שאף אחד יראה - אני לא רואה את זה בכלל. - באיזה צבע החולצה החביבה עליך? חום אדמדם (אמא אומרת שזה הצבע שלהן. אני רואה שזה פשוט חום, אבל אני לא אתווכח עם אישה). לא יודע למה, אבל שתי חולצות בצבע הזה הן החולצות הכי יפות שלי ונראות הכי טוב עליי. - מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? אני רק יודע שיש סדרת ספרים בשם הארי פוטר (בגלל שאחותי חולה על זה), וזהו. אז... - כמה בלוגים יש לך? אחד. - כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? פתחתי אותו 12 ימים אחרי שהבלוגיה נפתחה לציבור הרחב. התדירות ירדה מאוד בזמן האחרון בשל עייפות תמידית מהלימודים האקדמים. אבל פעם הקפדתי על תדירות של 3-4 ימים. - מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? האמת שמי שרציתי כבר כתבה אצלי טור אורח: icy. אבל הייתי רוצה גם את סוקי, ואת אנטוניו - מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) הבלוגים - תופעה הולכת ומתעצמת (ארוך!) וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. אנטוניו.

למעלה