OK, אז גם אני
קצת באיחור, אבל לא מאוחר מדי אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא יודע, אני לא בארץ, אבל בגדול מאד לא. פוגע בטבע ובמאזן המים השברירי אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) גם וגם, נכון אפשר? מה צבע ה M&M החביב עליך? בד"כ לא צורך מהדבר הזה, אבל אם כן אז לא ממש מביט - החופן עף ישר לפה האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא יודע, אבל מהמעט שכן, זה נשמע די רע. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? כחול מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? לא קראתי, אבל בספר אהבתי את האגריד הענק ואת מקגונגול (ככה קראו לה?) הצנומה כמה בלוגים יש לך? אישית לי רק אחד כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? כשמונה חודשים, בממוצע כל יומיים מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? לא יודע, לא חשבתי בכלל על אופציית אירוח מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) יש כמה שאהובות עלי. כאלה שנגעו באנשים שיקרים לליבי. אם אפשר שתיים, אז האחת של יום הזיכרון, השניה על שלמה היקר וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. גם כאן יש כמה, ולא רוצה לקפח, אבל הוותיקה והגדולה והנפלאה והחברה שנים זו סיון