שרשור הכרות 21 ימים לפני 2009

עונה ../images/Emo13.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל?
ממש לא, זו העונה האהובה עלי, אני בעד רטיבות באופן כללי. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך)
אני לא בנאדם של חיות, מעדיפה שומר מסך. מה צבע ה M&M החביב עליך?
שונאת M@M, אם אין ברירה נלך על ירוק. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת?
הכי מזעזעת. אתם מוזמנים לבוא איתי לhttp://www.mouse.co.il/CM.television_articles_item,789,209,30694,.aspx למחות נגד הגועלנפש. באיזה צבע החולצה החביבה עליך?
שחור. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? אף אחת, לא אוהבת את הארי פוטר. מעדיפה את בילבי בת-גרב. כמה בלוגים יש לך?
4-5 ? אם אני זוכרת את כולם. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות?
מדצמבר 2006, פעמיים-שלוש בשבוע. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? אקס-אקסטרימיסטית מישרא בלוג, כאן:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=261962 מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!)
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1085754 לא יודעת למה, יש לי פינה חמה בלב לפוסט הזה. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא.
יש הרבה ורובם מופיעים בקוביית הבלוגים שלי. אנד פייפר http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=andpaper fun maker http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=funmakers ו-soulkey http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=soulkey&passok=yes

soulkey

New member
יקירתי

תודה על הפרגון! התחלתי לראות כניסות לבלוג שלי מהפורום הזה ולא הבנתי מהיכן הן מגיעות. פשפשתי ופשפשתי עד שמצאתי. תודה רבה, זה מעורר בי אושר גדול לדעת שתולעת ספרים שכמותך קוראת אותי ונהנית.

mishmushim

New member
נעים מאוד. מישמושים - החיים זה לא הכל - ../images/Emo140.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? האמת שכן. חורף משרה עלי דיכאון קליני, קור מפסיק את פעילותם של אנזימים חשובים במוחי וכל זה גורם לי למחשבות על כמה רע במקום על מה שטוב, ובכלל בחורף כמעט תמיד קררר לי בכפות היידים והרגלים. אז מלבד העובדה שצר לי על מצב המים בכינרת - דווקא מתאים לי מאוד האין חורף הזה. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) - חתולים. למרות שבעקבות חתולה שחורה וקרציתית שגרה אצלי כבר כמה שנים, אני כבר גם לא כל כך בעד חתולים. מה צבע ה M&M החביב עליך? שנים לא אכלתי M&M. אבל אם כבר אז חום. (יש שם חום נכון?) האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? מזעזעת בדיוק במידה הנכונה. אין היום הרבה דברים שגורמים לי לצחוק כמו התוכנית הזו. (לפעמים הרעיון של להיות מחוברת למשהו ששולח את כל תאי המוח האפורים שלי לחופשה קצרה הוא טוב!) באיזה צבע החולצה החביבה עליך? אדום. ולמרות זאת רוב החולצות בארון שלי הן שחורות. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? הארי פוטר. לא משנה כמה גבר הוא יהיה תמיד הוא ישאר בעיני רוחי החננה המתוק עם המשקפיים העגולים. כמה בלוגים יש לך? 1 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? בממוצע אחת ל-4 ימים. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? רשומת אורח? סיינפלד. (יש לו בלוג בכלל?) מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) טוב. קשה לי להעיד על עצמי אז אני אקשר לכאן רשומה שעשתה בזמנו הרבה "רעש" (10 דרכים להרוס לילד שלך את החיים) כי אנשים לא הבינו את הציניות בה היא נרשמה. . אם תיקחו בדיוק את ההיפך ממה שכתוב שם תצליחו ללמוד הרבה. זו היתה הכוונה. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. או קיי. יש כמה אני לא יכולה לבחור אחד. אז אבחר את אלו שאני הכי מחוברת אליהם כבר הרבה זמן. הבלוג של גאמי (גלגלית החיים) - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=GALGALITHAHAIM הבלוג של יעלי - (ויצאתי לעולם) - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mycreations הבלוג של "דקונת" (ארבעים ודקה) - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dakale40

נו שוין.

אבל בגלל שזה בהחלט שונה מאחרים, אני דווקא כן רוצה לענות! אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא, לא ושוב לא! אני כן רוצה חורף אמיתי - גשם, רוחות, ברקים, רעמים. גם שלג! אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) - גם וגם, אבל בהחלט מעדיף כלבים. מה צבע ה M&M החביב עליך? המממ, הכחול? זה עם הבוטנים כמובן עדיף. בכלל, עדיף Rees's על כל השטויות האלה. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? מה פתאום מזעזעת! מסמך דוקומנטרי אמין של החברה בישראל. זאת, הראי של החברה, ואנחנו נראים בו ממש עקומים. ולא, לא רואה את זה. בזה של שבדיה יש סקס לפחות. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? אני אהיה מקורי ואגיד שחור. לא, אדום! אההההההההההההההההההההההההההההה (בום). מה הדמות החביבה עליך בהארי פוטר? קראתי רק עד הרביעי כולל. ראיתי גם את הסרטים עד כה. אף דמות לא השאירה בי רושם אז. הדמות החביבה עלי ביותר היא טיריון. אה, נכון. הוא לא מהארי פוטר. כמה בלוגים יש לך? עם זה כולל את בלוגי העבר הנטושים לאנחות, אני חושב ש-3. היה גם נסיונות קלים במחוזות אחרים, אך הם נותרו מיותמים. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? בנוכחי אני כותב מדצמבר שעבר (הופ הופ טרללה, גדלנו בשנה). תדירות משתנה. כשמתחשק לי, בעיקר. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? הממממ, התחרות קשה. יש את החתן הנרגן, יש את היילידי ואת סימור באטס שהייתי שמח אילו היו כותבים אצלי משהו. זו השלישיה הפותחת. אבל יש עוד הרבה אחרים (נו באמת סוקי. אם הייתי כותב אותך, היו חושבים שאני מלקק לך!) מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) הממממפ. הררררם. אאאאאג. אני אבחר ב"געגוע קטן, שנאה גדולה". לא יודע למה. פשוט ככה. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. - חייבים? יש כל כך הרבה וכל אחד מהם מיוחד בפני עצמו. אני צריך לחשוב על זה (אבל אם תצמידו לי אקדח לרקה, אני אגיד שזה הבלוג של היילידי. אבל לא אני אמרתי!)

המממ, תיקון קל

לתומי חשבתי שרשומת אורח היא של מישהו שכותב כאן בבלוגיה. לפי אחרים אני רואה שלא כך הדבר, אז אני משנה (סליחה יקיריי!). אני הייתי בוחר ב-קווין סמית' לכתוב אצלי רשומת אורח (כן כן, Silent Bob, הוא ולא אחר). Dogma Rules!

דנטל

New member
נראה לי שזה לא משנה

אפשר מהבלוגיה ואפשר מחוץ לה. מה שבא.

אני פשוט חשבתי בהתחלה

שאפשר רק מתוך הבלוגיה. ברור לי עכשיו שזה גם וגם, ולכן שיניתי את בחירתי לאחד וליחיד, קווין סמית' (שגם החדש שלו משעשע. אבל נראה לי שהבחור מתרכך בשנים האחרונות).

suki da yo

New member
יקירי, אנחנו יותר מדיי קרובים כבר

גם אנ חשבתי עליו, ובסוף החלטתי על ניל גיימן. ואני בטוחה שגם אצלך ניל גיימן במקום גבוה ברשימה

suki da yo

New member
טוב, גם אני...

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא, כי אם אני צריכה לספוג תחזית מזג אויר שאומרת: "שלג\גשם, 1 עד מינוס 5 מעלות", מן הראוי שגם אתם תקפאו מקור. ואם אני ממילא לא שם, זה זמן טוב למלא את הכינרת. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך). חתולים, החלט, למרות שיש לנו כלב משפחתי. מה צבע ה M&M החביב עליך? ירוק, ברור. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן. לא שראיתי אותה, אבל גם אם הייתי בארת לא הייתה רואה. אני שונאת ריאליטי ואני בזה לאנשים שחושבים שזו מראה של החברה השראלית. זו מראה של עריכה דמגוגית וסנסציונית של אנשים שנבחרו במיוחד כדי שייצרו בעיות, וזה משקף רק את הצורך החולני שלנו להבטיח לעצמנו שאנשים אחרים יותא נחותים מאיתנו. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? כרגע אפור, פשוט כי היא החולצה (סוודר) הכי חמה שיש לי. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? דובי. ובושה וחרפה לכל הלא קוראים. כמה בלוגים יש לך? 2 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? קצת יותר משנתיים, אני חושבת. בהתחלה כל יום, עכשיו פעמים בשבוע זה גם טוב. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? ניל גיימן. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) אני אהיה גאוותנית ולא מנומסת ואשים שתיים, כי כשבאתי להביא את הקישור של זו שחשבתי עליה נתקלתי בשניה, ושתיהן מאוד מאוד אהובות עלי. תל אביב הקטנה משחקי ילדות וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. שאלה קשה. אני קוראת, אבל קצת קשה לי לבחור אחד (בעיקר כי תפוז לא מאפשרים לי לראות רשימה מסודרת של בלוגים שאני מנויה אליהם) אבל אני אבחר את נעמי, כי הרשומות שלך עושות לי טוב בלב.

Bezalel P

New member
גם אני עונה!

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? - ממש לא. זה רע מאוד. אני מאוד אוהב את החורף. קור, גשם, ברד, רעמים, ברקים, להתעורר לשמיים אפורים
. אפילו לא לבשתי את המעיל עדיין השנה! אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) - דגים. אני אוהב גם חתולים וגם כלבים. לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו. מה צבע ה M&M החביב עליך? - חום. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? - כן. למרות שאני מודה שאין לי טלוויזיה בבית ואני לא צופה בתוכנית. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? - שחור. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? - הרמיוני. היא לימדה את הארי כל מה שהוא יודע! העולם ניצל בעצם בזכותה, ואף אחד לא מעריך אותה על זה! כמה בלוגים יש לך? - הו, וואו. אין לי מושג כבר. משהו כמו עשרה? אולי יותר. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? - כשיש מה לכתוב אני כותב. יש תקופות שאני כותב עדכונים כמעט כל יום, ויש שבועות שכלום לא קורה. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? - ברק אובמה. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!)
וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. יש עשרות. ואני לא מגלה מי הפייבוריטים שלי כי מייד יאשימו אותי באפליה.

התשובות שלי

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? - בכלל לא, כי זה לא בריא, מחלות באוויר, יובש, חוסר מים, כנרת עצובה, וגם אני....אוהבת את החורף מאוד, להיות בבית חבוקים, בחוץ גשמים.....רומנטיקה במיטבה אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך)- אוהבת חיות, היו לי 2 כלבים, אחד נדרס אחד נגנב, מאז פוחדת להביא מה צבע ה M&M החביב עליך? - ורוד האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? תוכנית האח הגדול עוד תלמד אותנו הרבה על אנשים, על תרבות, אורח חיים, התנהגות וכו' באיזה צבע החולצה החביבה עליך? ורוד מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? יש לי את כל הספרים, ועוד לא קראתי כמה בלוגים יש לך? 4 הבלוג הראשי שלי, הבלוג "כולם למען כולם" ועוד 2 בלוגים שלא מספיקה לעדכן, על החיים שלנו בסין, ועל הנסיכה המדהימה שלי. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? בבלוג שנה וחצי, כל יום מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? שאלה טובה, אנשים שעשו הסטוריה ורובם אינם, כמו בן גוריון למשל מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) יש לי מספר רשומות טובות, אלו שקשורות לנושא אהבה, יחסים בין אדם לחברו, פרגון,....... הנה כמה מהאחרונים ערכו של חבר אמיתי: http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1382494 קבלו את האחר והשונה באהבה http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1381993 ויש עוד רבים, מוזמנים לבלוג שלי, לקרוא להתרשם והכי חשוב!! ללכת בדרכי האהבה, בנתיבי האור וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. לא רוצה לומר שמות, כאחרים! לא לפגוע, יש לי בבלוג רשימה ארוכה מאוד שאני קוראת, למרות שלא כולם אליי נכנסים אבל לא עושה חשבון!, קוראת כי אוהבת, מגיבה ומפרגנת שבת שלום לכולם מוזהבת

אני

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? מממש מממממממש לא! כל כך הרבה בגדים מהממים שרק שוכבים בארון ומחכים ולו לגיחה קטנה החוצה.. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) לפי מצבי רוח, אבל גם של דגים, נחשים וחרדונים
מה צבע ה M&M החביב עליך? המממ...אני אישה של שוקולד מריר 70% עם אגוזים. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא. אני חושבת שכל תופעת הבובליליזם שפוקדת את הארץ מזעזעת, ורשומה על כך נירקחת ברגעים אילו ממש. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור? סגול? מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? כן לאח הגדול, לא להארי פוטר! כמה בלוגים יש לך? 2 כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? אני כותבת בלוג למעלה משלוש שנים, הבלוג הנוכחי חדש יחסית. תדירויות? נע בין פעם בשבוע לפעם בכמה חודשים. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? אין כאלה. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) כרגע אין כאלה. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא- אני רואה שכבר פירסמו את אחד הבלוגים שאני אוהבת אז אני אענה על השאלה הזאת מעט מאוחר יותר.

siv30

New member
../images/Emo99.gif

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? כן, האמת מבחינתי לגור באיים הקאריביים כל זמן שחמים ונעים. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) בעע לא של זה ולא של זה. אני בן אדם של פרפרים. מה צבע ה M&M החביב עליך? אדום
האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? אני משתדלת לא לחשוב על אחים גדולים אחים קטנים ועל תרבות הרדידות. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? סגול, כחול, ורוד, לבן מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? הארי
<מזל שיש את האייקון הזה> כמה בלוגים יש לך? אחד ויחיד וזה מספיק לי כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? בבלוג הנוכחי שנתיים כל פעם שיש לי מה לכתוב. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? המממ...זה מעניין. איאן מקיואן. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) נו די את מביכה אותי. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. יש המונים בחיי!!

Purple Mushroom

New member
זה דורש השקעה+לא רוצה ששנת 2008 תיגמר../images/Emo13.gif

1. אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא
2. אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) גם וגם. 3. מה צבע ה M&M החביב עליך?מזמן לא ראיתי M&M . אני מניח שצבע שונה מיוחד ובוהק.
. 4. האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן. 5. באיזה צבע החולצה החביבה עליך? לבן בוהק (שרוולים ארוכים) 6. מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? מזמן לא קראתי\ראיתי הארי פוטר. כנראה הארי פוטר עצמו, או האגריד או (לרגע צצו לי דמויות מרכזיות מספרים אחרים, כמו גנדלף,ופיזבאן\זיפנאב
). 7. כמה בלוגים יש לך? פתחתי כמדומני 4 או 5 בלוגים,2 מהם בתפוז. הבלוג של blogspot (בעצם יותר מ5, לא זוכר במדויק את המספר) מופיע בקישורים בבלוג המרכזי והראשוני שלי בתפוז (תחת יוזר נוכחי)... 8. כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? הרשומה האחרונה היתה פחות מ5 שנים, למרות שכבר עברו 5 שנים. משתדל (הבטחה עצמית פנימית,מחויבות פנימית ואישית מ2004) פעם בחודש לפחות. רצוי פעם בשבוע, בסוף שבוע. 9. מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? חברה שלי. (יש סיפור שקשור במערכות יחסים,מאז פתיחת הבלוג, תיכננתי על זה גם לכתוב רשומה). 10. מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) הכי איכותית שנזכרתי בה,בשנה וחצי האחרונות. לא הכי משמעותית, לא כולל פברואר 2007, ואפריל 2006. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1078679 "סיפורי רווקות בתל אביב" - ספטמבר 2007 11. וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא : 2 בלוגים של בלוגריות מהזמן האחרון\תקופה אחרונה : http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=maisegev http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=NOOSA

יאללה פ'סדר, הנה גם אני עונה...

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? אני מ'כפת לי אני... נולדתי באילת ובגלל עצם עובדה זאת אני מאלו שהאיי קיו קופא להם בחורף, כך שמבחינתי - שימשיך כך.... *****************************
אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) אני אוהבת גם וגם, יש לי את תקופות החתלתילות (פעם גידלתי 7 במכה) ותקופות הכלבלבונים (היה לי בולטרייר מדהים שאהבתי לאללה ושנים שאני מנסה לשכנע חבר שיש לו שלושה דוג דה בורדו מדהימים לתת לי אחד, בינתיים זה לא בדיוק מצליח לי....) בין לבין גידלתי 2 בולדוגים, 8 סמויידים הכי יפים בעולם ו- 1 האסקי סיבירי. אז מה אני אוהבת יותר? את הדוג דה בורדו של תומר המנוול והקמצן...
מה צבע ה M&M החביב עליך? אדום איזו שאלה בכלל... וחבל על מי שיעז לגנוב לי אחד מאלו... ***********************
האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? כן, אבל גם אני צופה בזבל הזה... ******************************
באיזה צבע החולצה החביבה עליך? שחור, אלא מה... זה מרזה... ***********************************
מה הדמות החביבה עליך בהארי פוטר? האגריד כמובן, כי למעט הזקן אני דומה לו בתקופה האחרונה... ************************************
כמה בלוגים יש לך? ברמת העיקרון יש לי שלושה. אחד לא פעיל בכלל וגם לשני (בלוג שירה) אין לי בכלל זמן, ככה שזה מכבר אני מתבייתת על אחד בלבד. ********************************
כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? אני בדיוק שנה בבלוגיה, בהתחלה כתבתי בכל יום, בזמן האחרון לא בא לי כמעט בכלל.... ***********
מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? וואוו... יש לא מעט טובים ומעולים בבלוגיה שאני חושבת שלזה לכבוד שיכתבו עלי, אבל מי שהכי הורסת אותי בבלוגיה זאת פנולופה, היא אחד האנשים היותר מצחיקים וגאונים שהכרתי וזה יכול לצאת שוס אמיתי. מבין הטובים יש כמה כל כך טובים שאני באמת לא יודעת במי לבחור. בגדול- כל אחד שחושב ואו כותב עלי מקבל יחס של כבוד, הערכה ואהבה. ************************
מה רשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) אני לא חושבת שיש ממש אחת שהיא בגדר שוס, כי בסה"כ אני כותבת על עצמי ועל המקורבים אלי, ואני לא משחררת שום רשומה שאני לא חושבת שהיא באמת טובה, אבל יש כמה ברובריקת "הסיפורים האישיים שלי" שדיברו להרבה אנשים , כמו: יש לי שרימפס חיסון לסרטן צוואר הרחם עבודה אבל יש עוד כמה שדיברו קודם כל אלי וזה בעצם מה שחשוב, לא?... ********************
וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. זאת בעייה, כי כמו שאמרתי יש לא מעט שכאלו... יש את הר הקסמים, וסיווי, ופנולופה, וטוקבק וכמה בלוגי בישול מעולים, בלוגי צילום מוכשרים, בלוגי שירה, וגאמי שרק לאחרונה נחשפתי אליה ופרונת ואתם יודעים מה? אם אתחיל לחשוב על מי אני באמת אוהבת לא אסיים עד שהעובר הזה שנמצא כעת בבטן שלי ואמור להגיח לעולם בכל שנייה יחגוג את בר המצווה שלו, אז נעשה עסק... אמליץ על בלוגר אחד שיש לו פינה מאוד מיוחדת בלבי ולו מפאת עצם העובדה שהוא זקן הבלוגרים בתפוז. מדובר על הדר גרד, שכותב את הבלוג : israblof ומהיכרות אישית מדובר בזקן חביב ביותר . אני פשוט מעריצה אותו שבגיל כזה הוא מוצא זמן לכתוב ולהעלות תכנים בבלוג. אז כל אלו שלא הזכרתי- עמכם הסליחה, כל אחד ואחת מכם יודע בדיוק עד כמה אני אוהבת ומעריכה את כתיבתכם , אבל קשה לי להחליט את מי "הכי"

איזה כייף שאלון! תודה לסוקי על היוזמה

אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? לא- אני ילידת סופת חורף וחולה על הגשם, חסר לי הברקים הרעמים החיבוקים ריח הגשם, חלונות מעורפלים ובמיוחד הכירבולים, אין דבר, אני מדליקה מזגן ל 16 מעלות קור בינתיים אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? גם של חתולים וגם של כלבים, אבל יש לי רק כלבים וארנבת,(היו לי יותר ארנבות ונשארה רק אחת עוד מעט היאט בת 9 שנים) מה צבע ה M&M החביב עליך? לא אכלתי מזמן, אבל אם זה כמו מסטיק עגול אז אני אוהבת את הכחול ענבים ואת החום שוקולד האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא הייתי מגדירה מזעזעת, הייתי מהמתנגדות אחר כך מהמתמכרות, היא מצחיקה משעממת ומעניינת כאחת, הגמר נופל על יום ההולדת שלי כך שזו חגיגת התרגשות כפולה, אני לא יודעת מה הם יעשו בעונה השניה, אולי יתקעו עשרה אנשים במעלית ויבדקו מי מתעלף ראשון.... באיזה צבע החולצה החביבה עליך? כל החולצות שלי לבנות הביתיות לבחוץ יש לי מכל הצבעים, אבל הכי אוהבת לבן מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? כולם חמודים, שכחתי איך קוראים לשעיר הזה, הגרטי אולי?.. כמה בלוגים יש לך? יש לי אחד, היה לי עוד אחד מימי מימי מימי זמן אבל הוא נסגר עקב חוסר תיפעול כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? 2 או 3 רשומות לשבוע לפעמים פחות לפעמים יותר, לפעמים יש מבצע אחד ועוד אחד מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? מישהו מצחיק יכול להיות דני סנדרסון או נדב אבוקסיס מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) יש הרבה יכול להיות הצלצול או מכתבים הגיוניים או בעזרת השם, אבל בחרתי אחד שנוצר לא מזמן איזה יום היום? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1345526 וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. אני אוהבת לקרוא הרבה בלוגים, חלקם מוכרים וחלקם פחות הפעם בחרתי בבלוג חדש יחסית שלי עושה טוב לקרוא אותו, הבלוג רומנטיקה צרפתית של strawberry10 http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=jetaime תודה רבה לכל מי שקרא והגעני עד הלום! ולסוקי שוב, על היוזמה המבורכת, נהנתי לקרוא בינתיים את שאר המשיבים היה נחמד! פרונת

strawberry10

New member
מישהי קראה לי ? ../images/Emo9.gif

תודה פרונת על הפרגון
ולבלוג המקסים שלך אני כבר מנויה ממזמן !!

שאלון נחמד

אנחנו ליידי וסנו הכלבים של שלגיה אתה מרוצה מהעדרו המוחלט של החורף בישראל? בודאי אין רעמים וברקים שמפחידים אותנו אתה בנאדם של חתולים או של כלבים? (דגים זה לא חיית מחמד, זה שומר מסך) אנחנו כלבים אבל גם אוהבים חתולים ושלגיה אוהבת את כל בעלי החיים כולל נחשים מה צבע ה M&M החביב עליך? לא אוכלים סוכריות
האם גם אתה חושב שהאח הגדול היא תוכנית מזעזעת? לא רואים אותה בכלל באיזה צבע החולצה החביבה עליך? יש לנו פרווה אבל שלגיה אוהבת את הירוק והסגול מה הדמות החביבה עלך בהארי פוטר? הארי פוטר כמובן כמה בלוגים יש לך? לנו יש אחד ולשלגיה יש עוד שניים אחד כאן ואחד בישרא כמה זמן אתה כותב בבלוג? באיזו תדירות? כבר חמש שנים שכותבים כאן תדירות לא קבועה בערך רשומה בכמה ימים מי היית רוצה שיכתוב לך רשומת אורח בבלוג? נמש הר הקסמים אריאלה מוזהבת יש לנו רשימה ארוכה מה הרשומה הכי טובה שלך, לדעתך? (שימו קישור!) יש הרבה רשומות כאלה אבל בחרנו אחת מהן וכמובן, 'פרגנות, תן קישור לבלוג שאתה אוהב לקרוא. שוב הרשימה ארוכה .......... בעצם אולי נעלה את השאלון הזה כרשומה באהבה ליידי וסנו

ר ש פ י ם

New member
רק באתי להגיד שלום

אין לי חשק וכח למשאלים שכאלה ואחרים שנת 2009 נהדרת לכולם

למעלה