~שרשור הכרות~

~שרשור הכרות~../images/Emo223.gif

שם: גיל: מיקום בארץ: כמה זמן מכירים את אינקובס? עוד להקות אהובות: מסר לעולם: תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

ME../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: עוד שבוע 17 מיקום בארץ: באר שבע כמה זמן מכירים את אינקובס? נראה לי בערך שנה וחצי-שנתיים עוד להקות אהובות: טייקינג באק סאנדי, פול אאוט בוי, מי כימיקל רומנס, אוונסנס, פינץ', 30 סקנדס טו מארס, מיוז ועוד.. מסר לעולם: יהיה טוב תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

DesertRose7

New member
../images/Emo9.gif

שם: שחר גיל: 18 מיקום בארץ: גבעת שמואל כמה זמן מכירים את אינקובס? האמת.. שאין לי ממש מושג, אבל כמה שנים טובות
עוד להקות אהובות: לוסטפרופטס, מאקסימו פארק, דאשבורד קונפשיונל.. מסר לעולם: גימלים זה ה-דבר. רק חבל שיש את השביזות של לחזור לבסיס
תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: אני נגד החור באוזון ולכן אחסוך את זה מהעולם

noynav

New member
:)

שם: צ'אקה גיל: 15 אז מה אם אני קטנה? מיקום בארץ: ראשון. כמה זמן מכירים את אינקובס? בסביבות השנה. עוד להקות אהובות: אוונסנס ומגהדת' מסר לעולם: אקונה מטטה? תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

PinkFloydit

New member
גם אני רוצה!

שם: יעל גיל: 17 עוד כמה חודשים 18 מיקום בארץ: ליד רחובות כמה זמן מכירים את אינקובס? האמת היא שאני מכירה אותם מאז are you in אבל בשנה האחרונה התחלתי להכיר אותם יותר לעומק... הם מעולים! עוד להקות אהובות: השם מעיד (פינק פלויד), לד זפלין, הפוליס, קווין, פרל ג'ם, קריד, גאנז אנד רוזז, פיית' נו מור ועוד רשימה ארוכה (אין לי כח לכתוב את כולם P; ) מסר לעולם: חיה ותן לחיות (אחחח קלישאה) תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: אין לי תמונה, כמה חבל

orit a3at

New member
הנני כאן

שם: אורית גיל: 18 מיקום בארץ: ירושלים כמה זמן בלה בלה אינקיובוס: חמש שנים להקות אהובות: אין לי כוח לרשום, אבל בעיקר רדיוהד, תום יורק, ג'ף באקלי מסר לעולם: סקס, סמים, וברנדון בויד (שנכנס בקלות לקטגוריית הסקס) תמונות: וואלה יקח לי שעה... אז עזבו זכיתי ב-VIP!!!!! אבל לצערי אני מתגייסת באותו היום, אז אחותי הולכת... וגם מכרתי את הכרטיס שלי למי שמתכוון לשאול...

PinkFloydit

New member
אחחח אורית..

אני משתתפת בצערך.. באסה! ועוד VIP!!!! אם זה מנחם אותך (רוב הסיכויים שזה לא) גם אני לא הולכת להופעה כי איחרתי את המועד.. נודע לי שהם באים להופיע בארץ אך ורק לפני שבוע וכמובן שכל הכרטיסים כבר נמכרו כשהתקשרתי... אני בדיפרסיה עמוקה מאוד אבל אני אפילו לא יכולה להתחיל לדמיין מה מצבך, בכל מקרה- זה VIP! אז.. כמו שאמרתי בהתחלה.. אני משתתפת בצערך

orit a3at

New member
תודה אחותי... אבל אחותי גם

מעריצה ענקית שלהם...(אחותי התאומה), וידעתי קצת לפני המכירה הפומבית של הו vip שאני מתגייסת בטוח בתאריך של ההופעה, אז אחותי וחברה טובה מאוד שלי שהכירה לי את אינקיובוס לפני כמה שנים טובות (שוב תודה!!!) זכו במכרז... בכל מקרה הבטחתי לעצמי שהדבר הראשון שאני עושה כשאני משתחררת זה ללכת להופעה של אינקיובוס... חייב לא?

פורום אינקיובאס! נפלא!

שם: אתם יכולים לקרוא לי ג'ים:) גיל: 18 בעוד שבועיים. מיקום בארץ: קריית טבעון^^ כמה זמן מכירים את אינקובס? פפף, מלא.. כמה שנים. עוד להקות אהובות: Queen, Iron Maiden,Evergrey, Dream Theaer, Faith No More, אבל יש עוד מלא, אלו פשוט ה5 שחרשתי עליהן הכי הרבה לאחרונה. מסר לעולם: הם באים לארץ!!!!!!!! האהא!@ הולך להיות עצום! תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: הפסד שלכם.. למרות שהגיטרה מגניבה:) ESP..

אה, וכל ההודעות שלי בפורום נירוונה

מסתכמות ב'נירוונה גרועים ואל תשמעו אותם' אני בפורום רק כדי לעשות שטיפת מוח לאנשים:)

DayTripper2

New member
ג'ים, כמה מילים

אם וכאשר נהיה בהופעה ייגשו אלייך מעל כמות מסוימת של אנשים (אשר נתונה לשיקול דעתי) שיצעקו "אתה ג'ים מ<פורום כלשהו> ו\או ברזליקה!", אני משאירה אותך בת"א לקחת רכבת הביתה. אובר, אאוט.

למעלה