פורום לאינקובס!! שם: אריאל גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: רעננה כמה זמן מכירים את אינקובס? שנה עוד להקות אהובות: last.fm מסר לעולם: ההאנגר 11 - 7.3.07, חלום שמתגשם
איתן (23) קיבוץ בעמק בית שאן אני מכיר אותם מאז תקופת Make Yourself (נדמה לי שבסביבות 1999) עוד להקות (על קצה המזלג): Breaking Benjamin, Shinedown, Alter Bridge, Cold (RIP), Thursday, Brand New, Our Lady Peace, OneSideZero, Ryan Star ועוד הרבה. מסר לעולם: "אל תחשבו, תעשו" תמונה אין לי כח לשים כרגע (תאמינו לי שאתם לא מפסידים כלום)
ריאן סטאר זה זמר שהיה הסולן של להקה בשם Stage שהוציאו דיסק שב220 והתפרקו אחר כך. בשנה שעברה הוא התפרסם שהגיע לטופ 5 בתוכנית Rockstar: Supernova. יש לו קול ממש מדהים ומיוחד ושווה לבדוק אותו ב: www.myspace.com/rstar
שם: טל גיל: בקרוב 16! וויהי! כמה זמן אני מכירה את אינקובס: אממ אני חושבת שמכיתה ה או ו,בגלל דרייב.אבל ממש התחלתי לשמוע אותם לפני שלושה חודשים בערך,פשוט התאהבתי בהם עוד להקות אהובות :התחלתי לשמוע סילברצ'ייר והם ממש טובים! גוגול בורדלו,רד הוט צ'ילי פפרז,מיי כימיקאל רומנס,ויש עוד הרבה ואין לי ממש כוח עכשיו לכתוב את כולן מסר לעולם: Life's no fun without a good scare! - ג'ק סקלינגטון הנסגד (הסיוט שלפני חג המולד) תמונה-->
עכשיו תכירו: שם: אלעד גיל: 23+ (הכי זקן פה...) כמה זמן מכיר את אינקובוס: 7 שנים בערך... להקות אהובות: סיסטם, פרפקט סירקל, אליס אין צ'יינס פיית' נו מור, ועוד ועוד... מסר לעולם: קטונתי.