~שרשור הכרות~

כמובן שזה הייתי אני.. רק במשתמש אחר

ששמור רק לקומונה אחת ושכחתי להחליף..

כן, הסתיו הוא אחרי החופש הגדול.

אבל התאריך עוד לא ידוע, בכלל העסק עוד לא בטוח.. מנסים להביא אותם, וכנראה גם יביאו, אבל עוד לא נסגר כלום, בטח שלא תאריך..

Rose131

New member
אומ.

שם:נועה גיל:15(וחצי!) מיקום בארץ:ירושלים כמה זמן מכירים את אינקובס?חודש?XD וגם זה בקושיXD עוד להקות אהובות:MCR\HIM\דה יוזד מסר לעולם:קולה! תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

crazy mofo

New member
אהלן

שם: דניאל..... גיל: 17 וחצי נראה לי מיקום בארץ: קרית אונו, כמובן כמה זמן מכירים את אינקובס? מכיר אותם מתקופת לינקין פארק- לימפ ביזקיט, סתומרת כיתה ו' ז', לבני דורי..... עוד להקות אהובות: סתם מהתחת- primus מסר לעולם: עדיין אין לי שמץ איך מבטאים ת'שם שלהם...........אבל אחלה להקה, קניתי ת'כרטיס ואין לי עם מי ללכת, ובשביל זה אני פה! שלום חברים חדשים, מקווה שתקבלוני! תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: נו אין לי תמונות.......

Chemical Venom

New member
אמממ

שם: אור גיל: 17 מיקום בארץ: מושב קטן לייד פתח תקווה כמה זמן מכירים את אינקובס? מעל שנה אני חושב עוד להקות אהובות: לוסט פרופטס לינקין פארק MCR FOB פאפא רוצ' דה קילרס ילוקארד 30STM ועוד אלפי להקות! מסר לעולם: גררר אני לא יודע...

danduuu

New member
יאיי מזל טוב לפורום../images/Emo24.gif

שם:דנה גיל:עוד חודש וחצי 18 מיקום בארץ:ק.אתא כמה זמן מכירים את אינקובס?ממ נראה לי משנה שעברה, אבל רק בחודשים האחרונים ממש התחלתי לשמוע אותם עוד להקות אהובות:HIM,נייטוויש,30STM,MCR,נירוונה, אליס אין צ'יינס,קווין ועוד מליין שאין לי כוח לרשום חחח מסר לעולם:אני לא הולכת להופעה
תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:אין לי במחשב כלום =/

SiC

New member
שלום

שם: עומר גיל:23 מיקום בארץ:זכרון יעקב כמה זמן מכירים את אינקובס? מהתקופה שmake yourself היה אלבום טרי עוד להקות אהובות: APC, Deftones, Slipknot, ill nino, Chimaira, Kittie מסר לעולם: מבטאים אינקובוס ולא אינקיובאס וכל מיני המצאות ישראליות אחרות :) (אני קטנוני)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מזל"ט על הפורום P:

שם:מונטי גיל:18 מיקום בארץ:ת"א כמה זמן מכירים את אינקובס?שנה בערך עוד להקות אהובות:הרבה מסר לעולם:דברו חלש תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

brass monkey

New member
מוטי!!!!

וואי אחי! גם אני הייתי בעזריאלי באותו יום!! לא ידעתי שאתה אוהב רוק אחי! (זה מתן מצייטלין)

Scratched Blond

New member
אני:]

שם: ענבר גיל: עודמעט 14 מיקום בארץ: ראשון:] כמה זמן מכירים את אינקובס?: א... חודש, חודשיים. ><" עוד להקות אהובות: MCR, פאניק!, פול אאוט בוי, 3DD, אוונסנס, פראמור ועוד מלא... מסר לעולם: - תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: אין על המחשב..

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo129.gif חעח איזה מגניב..:)

שם: ליה
מיקום בארץ: בארשבע.
כמה זמן מכירים את אינקובס?הממ שנתיים + -
עוד להקות אהובות: פינק פלויד,לד זפלין,מטאליקה,נירוונה,אליס אין צ'יינס,ג'ימי הנדריקס,בוב מארלי...בלע אין לי כוח..יש עוד מלא.
מסר לעולם: חצילים זה רע!!11
תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

אני ../images/Emo9.gif

שם: נוי:) גיל: 14 וחצי:) מיקום בארץ: תל אביב:) כמה זמן מכירים את אינקובס? שנתיים ^^ עוד להקות אהובות: MCR!! מסר לעולם: העולם מפגר עד כדי כך, שהוא לא עושה לאינקובוס ולMCR הופעה משותפת ><" תמונה:
תבטיחו שלא תצחקו

sappy song

New member
תתחדשו על הפורום ../images/Emo3.gif

שם:שי גיל:17 מיקום בארץ:אשדוד כמה זמן מכירים את אינקובס?איזה 3 שנים או יותר אפילו עוד להקות אהובות:muse,nirvana,blink,nine black alps,silverstein,breaking benjamin ועוד
מסר לעולם:stay black תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:יום מעייף...

sappy song

New member
ליהההההההה שוילו ../images/Emo13.gif

סטלה שאת פה XD שן גנאצ' וואלע

LoveYourHate

New member
הוו פורום..! =]!

שם:אופק=] גיל:4.5 מיקום בארץ:קרית חיים[ליד חיפה] כמה זמן מכירים את אינקובס? בסביבות השנה שנה וחצי
עוד להקות אהובות:afi,him.metallica,Twisted Sister,Tenacious D וכו וכו ., מסר לעולם:הפסיפלורה עוד תשתלט על העולם! תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:חובה? טוב נו אבל יצאתי חרא ואיכות חרא..=\ [אבל יש לי משקפיים!
]

למעלה