~שרשור הכרות~

שוגר?../images/Emo12.gif

אם את עושה את זה אני בא אלייך הבייתה ושורף לך את המחשב וההארד דיסק, את צריכה לעשות שיקול מה יותר חשוב לך

אני כותב שם פה ושם, אכן כן:)

מוזר שכולם מכירים אותי לא מהפורומים העיקריים שאני בהם: פאוור מטאל, גאנז, נייטוויש או מטאליקה או משהו שאני כותב בו יותר בקביעות..

AeroFan

New member
עונה

שם: אלדד גיל: 19 וחצי מיקום בארץ: השרון כמה זמן מכירים את אינקובס? קרוב ל-7 שנים עוד להקות אהובות: AEROSMITH מסר לעולם: אפילו אני נדלקתי על ברנדון!
תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: תמונה מלפני שנה, באמסטרדם (התמונה היחידה שלי שיש לי במחשב כרגע)...

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם:אור גיל:14. ואני מרגישה תינקות פה
מיקום בארץ:ינקעם כמה זמן מכירים את אינקובס?לא הרבה. עוד להקות אהובות:פאניק,פוב, מכר, בילי טלנט מסר לעולם:בררר בז בז בז
תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:אינלי

AurelieG

New member
../images/Emo13.gif

שם: אורלי גיל: 18 מיקום בארץ: אשדוד כמה זמן מכירים את אינקובס?אממ מאז יצא DRIVE שמעתי אותם בקטנה אבל התחלתי לשמוע אותם ממש לפני קצת יותר מחצי שנה ככה... עוד להקות אהובות: Muse.APC.Placebo.MCR. מסר לעולם: לישון זה דבר רע !!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: 15 מיקום בארץ: ראש העין. כמה זמן מכירים את אינקובס? אין לי מושג.. איכשהו תמיד ידעתי מי אלה חחחח אבל אני לא מכירה ממש שירים ~סקלו אותי!~ עוד להקות אהובות: פוב, פאניק, לוסטפרופטס
, TBS ועוד. חחח מסר לעולם: אל תמכרו כרטיסים ב500 שקל! אף אחד לא יקנה! תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: לא רוצה.

Just Sleep

New member
../images/Emo128.gif

שם: אלון גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: מירכוז כמה זמן מכירים את אינקובס? חצי שנה >< עוד להקות אהובות: פול אאוט בוי, מכ"ר, גרין דיי, גאנז, אליס, מטאליקה, אואזיס ועוד $@!%#% מסר לעולם: יחי הפרולטריון |האדבאנג|.

MoonyAvFreak

New member
אאאאאאאאא

שם:מעיין גיל:16 מיקום בארץ: מודיעין (רעות) כמה זמן מכירים את אינקובס? 3 שנים? עוד להקות אהובות: אין לי כח. זה חופר. כתוב חלק בחתימה. מסר לעולם: נממממממממ. בנים הם חרא? תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:

GaIi4697

New member
להלה

שם: גלי גיל: 13 מיקום בארץ: ת"א כמה זמן מכירים את אינקובס? לאדעת עוד להקות אהובות: GoodBooks, HIM, MXPX, NOFX, Placebo, Say Anything, The Hush Sound, Single File, Beatles, Cure, עברי לידר, אביב גפן ולאדעת מסר לעולם: איןליכוח תמונה [שלכם וחובה לשים :p]: ><

itzikch

New member
אני!

איציק גיל 21 נס ציונה 7-8 שנים בערך מכיר את הלהקה מ 1999 עוד להקות : Panic At The Disco , Billy Talent , Fall Out Boy , The Killers , koRn , MCR ועוד חח מסר לעולם: אל תשתנו ! תהיו עצמכם ! עוד שבוע אני משתחרר מהצבא !! ויש לי כרטיס VIP לאינקובוס !

m i c k e y 15

New member
יויויו../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif אניאניאני

שם: מיכל
מיקום בארץ: קרית ביאליק
כמה זמן מכירים את אינקובס? נמנמנמ שנתיים?
עוד להקות אהובות: מקפליי,פוב,TBS,באסטד,לוסטפרופטס,פאניק,NFG,AAR
מסר לעולם: Dont leave school
תמונה [שלכם וחובה לשים :p]:
אחרי התספורת

Zee Deveel

New member
לוסטפרופטס?

אז בטח ישמח אותך שהם כנראה יבואו לארץ בסתיו.. (למרות שכלום עוד לא סגור)

למעלה