שרשור "הם אנטישמים מסריחים איכסה עליהם~!!!!1"

פלאפאל

New member
מה אתם רוצים, אמרתי מראש שלא תאהבו.

אני אוהבת אותם, הם מצחיקים כאלה, והגרסה האקוסטית של won't go homw without you ממש טובה. אני לא אומרת את דעתי על כל דבר שאתם אוהבים, נכון? :/

phrizer

New member
למה מייהם לא באים?../images/Emo10.gif סתם נאצים!

(תעשו כאילו זה הצחיק אתכם.) שקריידל יבואו, אני לא אקנה כרטיס אבל אני לפחות אראה מאות פריקים מתלהבים ופתאטים מתייבשים בתור שעות ובסוף מבינים שזה התבטל.

עצוב?

חוץ מהעובדה שהבנאדם כתב כל כך הרבה וכל כך באריכות, כמובן. כתב אחלה, אבל... יותר מדי. ואני דווקא פרו חפירות.

MispIaced

New member
להלה

אין לי כוח לקישורים, אני אתן שמות, גם ככה אף אחד לא יקשיב לורדי, כמובן, אני דיי היחיד שמקשיב להם או משהו. It snows in hell סונטה ארקטיקה (לא רואה אותם מגיעים בזמן הקרוב), Broken וCaleb. הייתי רושם גם סליפנוט, אבל אני דיי בטוח שהם יגיעו השנה. וכמובן, KISS. Detroit rock city

netahaa

New member
יופי, היית יכול להבהיר את זה יותר טוב ../images/Emo3.gif

אבל מאיפה אתה דיי בטוח? כתבו על זה איפושהו..?

Look at the mirror over there.

טוב. Gentle Giant כפי שהם היו עד Octopus - קרי: 1972. ואחד השירים המעולים שלהם - Raconteur Troubadour. Death עם צ'אק שולדינר (Chuckie did it!) שיבצעו את Sound of Perseverance בניחוח מתקתק של רקבון. Yes בהרכב של Fragile. מבצעים את כולו ובייחוד את South Side of The Sky. *מגרדת באנוס* Manowar. Behemoth. סתם. היו לי המון הזדמנויות ללכת ולא הלכתי. אבל שיבואו שוב, ויבצעו רק שירים מהשילוש הקדוש של האלבומים המעולים שלהם... (Satanica, Sventevith, Demigod.. הייתי מוכנה לקבל גם Zos Kia Kvltvs) המממ.. Atheist. מופע איחוד? *מחטטת בעין* Bathory עם קוורת'ון. רק שיבואו כבר. וישחטו את Blood Fire Death. אם כבר בלאק... אז סאטיריקון ובורזום. סאטיריקון במיטב מתוך Shadowthrone ובורזום בביצועו הייחודי ל-Chainsaw Gutsfuck. :) אה, ויהיה נחמד לראות את אלישיה קיז ו/או סטיב ואי מבצעים דואט ייחודי במחווה ל-Ulver. או any of the above בנפרד, לצורך העניין. וואי, לפנטז על מוזיקה בכמעטחמשבבוקר זה כיף.

Devils Pet

New member
זה קל.

דבר ראשון, האחד והיחיד- מרילין מנסון
אני פשוט אצרח שבוע שלם לפני ההופעה ושבוע אחריה. אין לי כלכך מה לתאר פה, כי אין מה לתאר, זה פשוט ה-דבר. שניים ברשימה הם איך לא, Placebo, הסגנון הכלכך מובהק והמדהים, הקול הכלכך לא מושלם של בריאן שרק עושה את השירים, הליריקה המעולה, הכל, פשוט הכל. הבאים בתור, Mindless Self Indulgence, או שמוכרים לרובנו כMSI, להקת האלקטרו\מטאל\רוק\אלטרנטיב הכי קרועה בעולם וחסרת כל סגנון מוזיקלי וג'אנר, כי אי אפשר לשייך את מה שהם עושים לקטגוריות. הצבעים הפסיכודלים, הליריקה הכלכך רדודה ולא קשורה לחיים שפשוט הופכת להיות חלק מהמוזיקה המעולה. פיקסיז,פיקסיז,פיקסיז פיקסיז@$%&$@&* אוותר על ההסבר. ובצד היותר קלאסי של הסקאלה, היתי מת אם אירוסמית' היו מגיעים להופיע, גם פה אוותר על ההסבר. ובקטע היותר ריאלי, הלוואי והבילויים יתאחדו להופעה, אני לא אמות לפני שאני אשמע את "אוטו זבל" לייב.

netahaa

New member
מרילין מנסון D:

הוא נאצי ואנטישמי ברמות^^ זתומרת, אם הוא היה בא ברור שהייתי הולכת וצורחת איתך גם חודש לפני
אבל הוא באמת אין שום מצב שבעולם שהוא יבוא.. יותר מזה, אם היית הולך להופעה שלו בחו"ל והוא היה מגלה שאתה יהודי (לא שזה יקרה אבל לשם התאורייה), הוא היה מעיף אותך משם=\ אירוסמית'

MispIaced

New member
נטע, דיפ פרפרל מגיעים ומטאליקה כנראה מגיעים

אל תגידי אין שום מצב בעולם, מגיעות -המון- להקות וזמרים מעולים ומפורסמים בזמן האחרון לארץ. מה גורם לך לחשוב שהוא אנטישמי לכל הרוחות? (אגב, יש הבדל עצום בין אנטישמי לנאצי, תבדקי מה את רושמת לפני שאת שולחת את ההודעה)

netahaa

New member
שמועות.

ואני רצינית, כל מי ששומע אותו (ולא הוואנאביז, אלא מעריצים ממש) אומר לי את זה יכול להיות שזה אכן זיבולי שכל, אבל לי לפחות זה נשמע הגיוני וזה לא כזה מופרך, מל גיבסון אנטישמי ולא הייתי מנחשת, אז למה שמרילין לא יהיה? =\ לא מזמן ביטלו פסטיגל מטאל כלשהו שהרבה להקות היו אמורות להופיע בו .. דשפ מוד ביטלו (?), וקלי קלרקסון.. דיפ פרפל ומטאליקה עדיין לא סגרו כלום ושומדבר עוד לא סופי

MispIaced

New member
מל גיבסון עשה פאקינג סרט על הפסיון של ישו

מה כל כך קשה בלנחש שהוא אנטישמי$@^( הוא צרח לשוטר יהודי קללות באמצע הרחוב גודאמיט, זה לא רמז מספיק עבה? הפסטיבל לא בוטל, הפסטיבל נדחה, לפסטיבל יגיעו יותר להקות ממה שהיה אמור להיות דיפ פרפל מגיעים בקרוב, כבר מתחילים למכור כרטיסים, החליטו על להקת חימום, מה לא סגור כלום.

netahaa

New member
ואתה חושב שיצליחו להביא

את כל הלהקות שהיו אמורות להופיע במקורי? נכון, ברור ש*אחרי* זה מבינים שגיבסון אנטישמי..

MispIaced

New member
אוי נו

כאילו מה, ציפית שהוא יילך עם שפם היטלר, דגל של המפלגה הנאצית על הגב בתור גלימה ויילך כמו חייל נאצי? ולא אמרתי שיצליחו להביא את אלה שהיו אמורות להגיע במקורי, אמרתי שיביאו להקות מפורסמות באותה מידה.

למעלה