שרשור "הם אנטישמים מסריחים איכסה עליהם~!!!!1"

netahaa

New member
אבל דיברתי רגיל.

אף אחד לא הצליח להגיד את המילה הזאת, בלי קשר לעגיל D:

netahaa

New member
הייתי גזענית?

להיפך, הדגשתי את העובדה שלמרות הדעה הכוללת שגרמנים הם נאצים, להקה גרמנית הופיעה פה וביקרה בירושלים בלהבלהבלה

netahaa

New member
יש כאלה שעדיין חושבים שהם נאצים

הדעה האישית שלי ממש לא כזאת, זאת הדעה הכוללת ואת זה דווקא אפשר להוכיח. לא גרמנים - גרמנים נאצים, ובכלל רוב אירופה ועובדה שכשטסטתי לאירופה אמרו לי לא ללבוש מגן דוד, לא לדבר עברית בפומבי, לא להצהיר שאני יהודיה וכו' וזה עוד כדי לשמור על הביטחון האישי שלי מפני אנטישמיים

MispIaced

New member
סבבה, אז תוכיחי בבקשה.

גם אם תטוסי לפאקינג אנטרקטיקה יגידו לך לא ללבוש מגן דוד, בכל מקום יש אנטישמיים, זה לא באמת דבר חדש.

netahaa

New member
לא ברמה שיש באירופה.

לפני זה בבקשה אל תקפצו למסקנות שאני גזענית\ עושה הכללות. הכללות כולם עושים, לכל דבר, פאק אני בטוחה שאם אתה אישית תלך ברחוב ישר יתייגו אותך כפריק, כמו שעושים לי, וכמו שכשאני אראה פרחה ברחוב אני ישר אחשוב שהיא פרחה ויעלו לי לראש כל הסטיגמות המוכרות. דבר ראשון הרבה בגילי מאמינים בזה, יש לי כמה וכמה ידידים שברגע שיראו מישהו לובש צלב אומשו ישר יפוצצו אותו במכות כי יחשבו שהוא נאצי - מה שלא בדיוק נכון כי גם הנוצרים לובשים צלב. נאצי=אנטישמי=שונא יהודים

בני גילך הם אחוז קטן מאוד מהאוכלוסיה

הכללית של ישראל. את לא כולה להגיד "כל הכושים מסריחים, אבל אני לא גזענית."

netahaa

New member
גם אם אחשוב ככה

זה לא ימנע ממני להכיר את הבנאדם קודם למרות שאני לא חושבת ככה, שוב קפצת למסקנות[ בני גילי הם לא היחידים, אפילו סבתא שלי, כן כן, סבתא שלי שונאת גרמניים וחושבת שכולם נאצים. ביחד איתה גם חברות שלה מחזיקות בדעה הזאת, ואני בטוחה שרוב האוכלוסייה המבוגרת. למה היא חושבת ככה - לא יודעת, היא באה מהמקום הזה ובואי לא נשכח את השואה, אני לא חושבת שאני צריכה להסביר את זה. ראית? כבר נכנסו להכללה ילדים, מבוגרים, וניצולי שואה.

MispIaced

New member
את לא יכולה להכניס לשם את ניצולי השואה

זה ברור שניצולי השואה יישנאו את הגרמנים, זה בדיוק כמו שהערבים יישנאו אותנו, זה לא קשור לגזענות.

netahaa

New member
והילדים שלהם?

זאת שרשרת, עם הזמן השנאה לשואה נשכחת ונחלשת, ולמרות הכל הם עדיין חושבים שכל הגרמנים נאצים זאת לא גישה בריאה ואני יודעת שעברה עליהם טראומה וזה דבר שלא שוכחים, אבל הם מעבירים את השנאה הלא מוצדקת הזאת הלאה לילדים שלהם וכך זה לא נגמר. ועכשיו בטח יבואו מלא תגובות של "ברור!" ואני יודעת שזה ברור, ואפילו מתקבל על הדעת. אבל זה עדיין חלק מהטיעון שהרוב חושב שגרמנים הם נאצים

MispIaced

New member
שנאה לגרמנים*, השנאה לשואה לא תשכח.

תראי, אני באמת לא חושב שאת יכולה לשפוט אותם או את הילדים שלהם, את לא יכולה אפילו לדמיין אלפית ממה שעבר עליהם שם. רוב הישראלים בארץ הם גם לא דור שני או שלישי, ככה שזאת לא באמת דעה כוללת.

netahaa

New member
כן, התבלבלתי ולא שמתי לב.

לא חשוב מה הסיבה, התוצאה היא שהרבה יהודים חושבים שגרמנים הם נאצים, וזה מה שניסיתי להוכיח.

MispIaced

New member
להגיד נאצי=אנטישמי זה מהדברים שבגללם

שונאים אותנו בכל העולם. נאצי=שונא כל אחד שהוא לא גרמני. ואגב, חברים שלך מפגרים.

netahaa

New member
זה דיי בא ביחד..:\

ואני לא אתווכח עם השורה האחרונה

MispIaced

New member
ברור שזה בא ביחד

אבל לי זה נשמע כמו "זובי על כל המיליונים האחרים שהרגו, מבחינתי הרגו רק 6 מיליון" (לא אומר שאת חושבת ככה, אני יודע שלא, זה פשוט נשמע לי ככה)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif זה לא בא ביחד.

משמעות המילה נאצי זה אדם ששונא את כל מי שלא מהגזע שלו, שמבחינתו זה כאילו "הגזע העליון". לדוגמא - נאצים גרמניים [וכן, נאצים יכולים להיות כל תרבות ולא רק גרמנים] שונאים את כל מי שלא גרמני. זה מתבטא ביהודים, שחורים, צוענים וכו'. זה שכשאת שומעת את המילה "נאצי" ישר עולה לך "אנטישמי" לראש ואת בטוחה שככה זה הולך ושכולם יכולים למות מצידך זו כבר בעיה שלך.

netahaa

New member
מה :|

איך זה מתקשר למה שאמרתי? נאצי, גרמני או לא, חושב שיהודים בין היתר נחותים ממנו, וחלק אפילו מפתחים נגד היהודים שנאה. וזאת אנטישמיות.

למעלה