שרשור "הם אנטישמים מסריחים איכסה עליהם~!!!!1"

המורים של איינטשיין, אגב,

עדיין שנאו אותו וקראו לו עצלן. והוא באמת היה די בינוני בכל המקצועות חוץ מאלו שבאמת הייתה לו תשוקה אליהם. נדמה לי שגם באוניברסיטה היה איזה מרצה מפורסם שכינה אותו "כלב עצלן"... אבל כן, את צודקת לגמרי. :)

קודם, מתגשם לי חלום

ובקרוב יהיה לי כרטיס
למקרטני. אחד האנשים שאני הכי מעריץ במוזיקה. גרין דיי, הלהקה שאני הכי אוהב, מן הסתם אני אשמח אם הם יבואו לארץ. יש המון. מטאליקה, BFMV, מרילין מנסון,מיוז, נייטוייש[או שאטריהתופיע], לורדי. בס"כ ההופעה הכי גדולה שהייתי עד היום זה הייתה של רוג'ר ווטרס ואני לא מאמין שתהיה הופעה שתחזר את מה שהיה שם..אבל אני מצפה מפול למשהו ענק..17000 כרטיסים ב5 ימים זה מדהים-___-

O ja.

מיוז. כל היתר קצת ...בע, אבל בהחלט.. הממ.. זכותך. אין ספק. אבל מיוז! כן.. מיוז. קיבלתי את כל הדיסקוגרפיה שלהם ליומולדת. (מבנאדם אחד)

MispIaced

New member
קוראים לה טאריה, לא אטריה, היא לא נודלס.

ונייטוויש כבר היו. ווטפ, אתה מקשיב ללורדי? Oס

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בולט ../images/Emo45.gif מרילין ../images/Emo45.gif

"היא לא נודלס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן. כמובן, AFI, בלי שום ספק. וואו ... אין מילים אפילו לתאר את ה .. תגובה שלי אם אני אשמע שהם באים. זה ... האעאע אין מילים. כמו כן אני אשמח לבולט, מאוד אשמח לבולט. אני אשמח גם אם בלסדהפול יגיעו, 30 שניות למאדים ...

למעלה