שרשור "הם אנטישמים מסריחים איכסה עליהם~!!!!1"

פלאפאל

New member
גם לא הגדרה נכונה...

הראשונים למות בשואה היו דווקא גרמנים. הומואים, נכים, מפגרים, עיוורים... על מבצע "המתת חסד" שמעת? אז זה. ככה שהגרמניות לא ממיינת ל"שווה" או "נחות". נאצי שונא כל מי שהוא לא ארי, ורצוי שהוא יהיה גם גרמני. גם יהיה יהודי גרמני או גרמני שחור, או אפילו גרמני לבקן ופגום, הם לא יאהבו אותו על זה שהוא גרמני. ונאצי, בין היתר, שווה לאנטישמי. אין נאצי שהוא לא אנטישמי. נכון שהם עוד כמה דברים, אבל גם זה.

MispIaced

New member
נו, אני יודע על הומואים וזה

אני אחרי 24 שעות בלי שינה ובלי אוכל, אני יודע מה זה נאצים ):

MispIaced

New member
מה הקשר ביקרו בירושלים?

ולא, אין שום דעה כוללת שגרמנים הם נאצים.

פלאפאל

New member
אבל באמת אין דעה כוללת על הגרמנים...

תקשיבי, זה לא הם שעשו משהו. זה הסבא והסבתא שלהם. את לא יכולה לשפוט אותם על פי מה שלפני שני דורות קרה שם, זה לא בסדר. בערך כמו שיתלו אותך כי בימי אחשוורוש טבחנו בהמוני אזרחי כוש. חוץ מזה שגרמניה, כמדיניות, עוזרת לישראל בערך בהכל. בלי גרמניה, ישראל פחות או יותר הייתה קורסת על היום שבו היא נוסדה. גרמניה רואה חובה ושליחות בעזרה לישראל. היא גם ממגרת את האנטישמיות שבה הרבה יותר ממדינות אחרות, כי אצלם הייתה שואה והם חייבים להקפיד על זה עוד יותר מכל האחרים. זה פצע בשבילם בדיוק כמו שזה פצע בשבילנו, זה לא ממש כייף לדעת שסבא שלך היה רוצח מפלצתי וחסר אנושיות.

MispIaced

New member
גרמנים ממש מתחנפים../images/Emo3.gif

הייתה לנו משלחת לשם מהביצפר וזה, הם שילמו על -הכל- חוץ מהטיסה לשם (מגיע למשהו בסביבות ה400 אירו לכל אחד) D: ואמ, "בערך כמו שיתלו אותך כי בימי אחשוורוש טבחנו בהמוני אזרחי כוש", לא רק פעם טבחנו באנשים, אבל שיהיה X:

../images/Emo45.gif היחס שם לניצולי השואה טוב משלנו.

השנאה של חלק מניצולי השואה והדור השני (למרבה הצער לפעמים אפילו הדור השלישי) נובעת יותר מהכל מתחושת אכזבה בלתי ניתנת לתיאור, חשדנות שקיבלה הצדקה, כעס ופחד מהישנות - "אם הם יכלו לעשות כזה דבר פעם אחת, כעם, למה שלא יעשו זאת שוב?". זו צורת חשיבה 'מובנת' וכמעט טבעית בהתחשב בנסיבות. אבל דעה כוללת על גרמנים, חוץ מזה שהם עלולים להדיף ריח חריף של וורסט אונד קוהלסאלט, באופן חד משמעי אין בארץ. רבים הם היורדים לגרמניה, רבים המבקרים שם.

פלאפאל

New member
זה גם לא ממש נכון.

יש הרבה מאוד אנשים בארץ שלא קל להם עם גרמנים. הם לא יעשו שום דבר כלפי חוץ ויתנהגו אליהם בדיוק כמו שהם יתנהגו לשוודים, אבל מבפנים זה יהיה מאבק שלהם עם עצמם והרבה כוחות נפש. יש גם המון אנשים שמתוך עיקרון לא ייסעו לטייל בגרמניה אף פעם (אני, למשל). בכל זאת הייתה שואה, ובכל זאת שם ובאשמת גרמניה זה קרה, ובכל זאת נרצח לנו שליש עם. זה שעבר המון זמן והאנשים התחלפו לא אומר שהאסוציאציות השתנו, או שזה נושא פחות כואב. פשוט כולם שומרים את זה טוב טוב בבטן וחושבים לעצמם שהם בטח טועים

לא חושבת שמה שאמרתי סותר אותך.

את צודקת במאה אחוז. דור שני, דור שלישי... כאמור. כעס, פחד, אכזבה, חשדנות. (כמו שאמרת: "בכל זאת שם ובאשמת גרמניה זה קרה", וזה לא נושא פחות כאוב - בדיוק בגלל הדברים הללו) אבל העובדה בשטח היא שאין דעה רעה כוללת על גרמנים בארץ, וחלק מכובד למדי מהירידה מהארץ (לצמיתות, לא ללימודים וכאלה) הוא לגרמניה. זה לא סותר את העובדה שישנם אנשים שקשה להם לשמוע את השפה הגרמנית, שיש אנשים שלא מוכנים לבקר בגרמניה מתוך עקרון (כמוך, כמו אמא שלי), שיש אנשים ש"גרמני" זו מילה נרדפת בשבילם ל"נאצי" גם היום. יש אנשים. וטבעי שיהיו. בקיצור, מסכימה איתך ומודעת (אמא שלי, כאמור, היא אדם כזה), אני פשוט לא רואה את הסתירה בין הדברים.

Devils Pet

New member
"חוץ מאנטישמיות"

למה MCR לא באים? יש להם קהל מעריצים ענק, הם בטח גם אנטישמים! למה אירוסמית' לא באים? אלפים יגיעו להופעה, אבל אם הם לא באים הם בטח גם אנטישמים! אותו הגיון.

netahaa

New member
אוקי נסחפתי עם האנטישמיות

בכל אופן, MCR כבר לא כאלה אהודים פה כמו לפני שנה-שנתיים

phrizer

New member
גם להיטלר יימח שמו היו חברות יהודיות.

מעניין מי מהן עזבה אותו בגלל הקטע עם הביצה והוא נפגע.

פלאפאל

New member
כן, וגם הייתה לו סבתא יהודיה

והוא היה במשפחות אומנות יהודיות עשירות כשהוא היה עני, וגם האומנת היהודייה שלו בפנימייה הייתה מרביצה לו על זה שלא עשו לו ברית. נראה לי שכיסינו את כל השמועות הטיפשיות, או ששכחתי משהו?
כמעט כל הדברים שכולם בטוחים שהם נכונים הם בולשיט, והמציאו אותם סתם כי זה סתירות פנימיות ופרדוקסים אז אנשים נהנים מזה
הפתעה - איינשטיין לא נזרק משום בית ספר, הוא דווקא היה תלמיד די טוב. החברה היחידה של היטלר שיודעים עליה היא אווה בראון, והיא לא הייתה יהודייה. אל תשכח שהיטלר היה בכלא לפני שהוא נהיה ראש המפלגה, ואני בספק אם שם הייתה לו חברה. ולפני זה הוא גם היה איש די עסוק

phrizer

New member
הוא יצא עם כמה, לא? ../images/Emo2.gif

בכל מקרה, שופן באמת גדל במשפחה יהודית.

למעלה