אז ככה...../images/Emo98.gif
יש שיעורים בהם ההרצאה עצמה חשובה וצריך לסכם/להקליט, במיוחד אם אין מצגות לכל שיעור (שנמצאות בhighlearn, פורטל הלמידה הממוחשבת). יש שיעורים בהם הנוכחות פחות חשובה, כי כל מה שהמרצה אומר נמצא במצגות שהוא מעלה בhighlearn, כמו שהסברתי למעלה. כעיקרון לא "מקבלים את החומר כתוב", יש מקראות שמכילות מאמרים (שכדאי מאד לקנות) ויש מקראות שמכילות סיכומי שיעורים בהתבסס על שנים קודמות- איכותן שנויה במחלוקת ומשתנה מקורס לקורס. כמובן שלרב המאמרים זמינים בת"ות (תדפיסים ותמונות) אולם אלה תכנים שאת *אמורה* לקרא לפני השיעור כהכנה אליו (בהתאם לסילבוס). בשיעורים רצוי לסכם, להקליט או לצלם. מה יותר כדאי מחברות או קלסר? אין לי תשובה חד משמעית. מצד אחד קלסר זה יותר מסודר לקורסים שדורשים תדפיסים רבים או כאלה בהם מקבלים דפים רבים מהמרצה (ד"ר משלר מחסלת היערות היא דוגמה לכך...) מצד שני - אני לא אוהבת קלסרי חוצצים שמכילים את כל המקצועות בעולם ושסוחבים כל יום כי זה יוצא עמוס,כבד,לא מסודר... אני יותר בן אדם של מחברות. את הדפים אני מאחסנת בתיקיית אקורדיון בד"כ. המלצתי לך: תקני קלסר או שניים ומעט מחברות ובשבוע הראשון תראי כבר מה יותר נח לך לכל קורס ותמשיכי משם