שרשור המידע והטיפים לסטודנטים חדשים

פרח 2 2

New member
האמת שבדקתי

ומבחינת ההישגים אני ממש לא קרובה, חוץ מהעובדה שאני גרה במרכז ולעבור לחיפה זו גם בעיה.

פרח 2 2

New member
גם בדקתי

האמת שממש כמעט קיבלו אותי למכללה למנהל, אך חודש לפני תחילת הלימודים דחו אותי. מישהי שאני מכירה התקבלה עם כמעט אותם נתונים כמו שלי, רק שלה היה יתרון של עוד 50 נקודות בפסיכו. בכל מקרה שמרתי הרשמה לשנה הבאה.

almi1

New member
לי יותר נוח קלסר

גדול שאני מחזיקה בבית עם חוצצים לכל המקצועות, ולאוניברסיטה ביום יום אני מביאה איתי בתיק את השעור האחרון של כל מקצוע שיש באותו יום.

../images/Emo203.gifיש טיפים לגבי מעונות../images/Emo35.gif

טיפים קטנים שיסדרו את החיים עם השותפה הלא-מוכרת לחדר?
טיפים לשמירה על חפצים? (האם יש גנבות?)
האם נושא השארת אוכל במקרר יכול להעלם? רושמים שמות על מוצרים? סיכום על התחלקות בכלי המטבח? (מדובר על מעונות של 6 חדרים- בבאר שבע) כל טיפ אחר בנושא מעונות יועיל (שמתי לב שיש במאמרים דברים לקחת איתך- אז בזה אני מאורגנת, תודה) תודה על פתיחת שרשור זה ותודה לכל מי שיוכל לעזור

lironk25

New member
אינטרנט מהיר לתלמידי תואר שני

מישהו יכול לספר לי על הדיל? (קיבלתי מייל שמדובר ב300 ומשהו ש"ח לשנה..). אני אשמח לשמוע עוד פרטים תודה לירון :)

אני ממש לא מכירה את המעונות בבאר שבע...

אולי עדיף היה שתשאלי בפורום סטודנטים כללי. גם מעולם לא חלקתי חדר עם שותפה - רק דירה (סלון,מטבח) וגם זה לא קל. אצלנו לא היו גניבות (אך כל יחידה ננעלת בנפרד וכנ"ל מקלחת שירותים וכו') . בשנתי הראשונה היו לי גועל נפש של שותפות, דירה מטונפת וגם האוכל נעלם כך שנאלצתי להתחיל לרשום את שמי על המוצרים ולשמור את כלי המטבח שלי לעצמי (הן היו משתמשות ומשאירות מטונף בכיור ...) בקיצור מזעזע. מאז עברתי כבר שתי דירות - מוצלחות, עם שותפות נורמליות ובאופן כללי להלן מסקנותיי: אין צורך לסמן מוצרים אך עדיף לחלק את המדפים במקרר בין כולן, כך תמנעו אי נעימות כדאי לעשות תורנות ניקיון שבועית של הדירה - כדי שלא תהפוך לדיר מוצרי מזון כל אחת קונה לעצמה בהתאם לטעמה ולתקציבה. מוצרי ניקיון ותחזוקת הדירה כדאי לקנות ביחד באופן מרוכז. כלי מטבח - תתחילו ב"שותף" הכי נעים, אבל תסכמו שלא נותנים לכלים להצטבר, לא משנה למי הם שייכים. סה"כ לא תרצי לחזור מיום לימודים ולגלות שאת צריכה לשטוף ערימת כלים שמישהי אחרת השתמשה בהם - רק כדי שתוכלי לאכול משהו בעצמך...

קודם כל אם את לומדת בב"ש

ממליצה בחום על פורום bgu.co.il מאוד יקל עליך את המעבר..

../images/Emo41.gifשאלה לגבי דואר אלקטרוני../images/Emo41.gif

לא כל כך הבנתי איך פותחים דואר אלקטרוני של האוניברסיטה. אני לא מבינה איפה אני אמורה למצוא את השם משתמש שלי כדי לפתוח את האימייל, השם משתמש שלי זה התעודת זהות הרי... אשמח לעזרה

tulchi

New member
שם המשתמש נמצא במידע ושירותים לסטודנט

ממש איפה שהרכבת את המערכת

סלוניק

New member
ניסיתי אמש להרשם לפתיחת חשבון

אבל משום מה האופציה הזו לא מופיעה. יכול להיות שההרשמה היא רק מה-21 לחודש?

stkachov

New member
לא

יש לי כבר אי-מייל בערך חודש. יש לי בחדר דף עם הוראות פתיחת חשבון מסודרות, אבל לפי מה שאני זוכר פותחים לך את החשבון הזה אוטומטית, אתה רק צריך להכנס לשרת הדואר האלקטרוני, להכניס את השם משתמש והסיסמא(הנמצאים במערכת השירותים ומידע לסטודנטים, לא לשכוח לשנות את הכתובת ל STUDY מ RESEARCH, וזהו.

flutter girl

New member
אתה לא צריך לפתוח חשבון

במערכת של המידע, ב"מידע ושירותים", יש לך את שם המשתמש והסיסמא שכבר נתנו לך.

סלוניק

New member
טוב, כנראה שפשוט לא נתנו לי סיסמא.

(או שכותבים סיסמה? אני לא בטוח) לפי הפרינטסקרין, לפחות, לא קיבלתי אחת עדיין. כיצד אני בוחר שם משתמש וסיסמה?

flutter girl

New member
אז ככה,

קודם כל, סיסמא וסיסמה - שניהם קבילים (כמו דוגמה ודוגמא, לדוגמה
). לדעתי זאת טעות שנפלה אצלם, וכדאי שתתקשר לאונ' לברר, כי זה היה אמור להעשות באופן אוטומטי לכולם. אתה לא יכול לעשות את זה באופן עצמאי, האונ' עושה זאת בשבילך.

flutter girl

New member
כמו שאמרתי לסלוניק (וגם הערה בשבילו פה)

את האינפורמציה לגבי המייל שלך את אמורה לראות במערכת מידע של האונ > מידע ושירותים > "פרטי חשבון בשרת סטודנטים". הוספתי תמונה עם הסברים לאיך שזה אמור להיראות, כאשר החלק למטה הוא בכתובת: http://webmail.haifa.ac.il , אחרי שלקחת את הנתונים ממערכת המידע. ולסלוניק - נסה להוציא תדפיס מסימניית "תדפיסים". אני ראיתי שבסוף התדפיס (אחרי פירוט הקורסים) גם שם מופיע לי שם המשתמש והסיסמא...

למעלה