נופר! תתבייששששששששש רע תמונה פיכסה בלביכסה
M mory89 New member 24/10/05 #96 אממ.. יש מקומות להעלות אותם.. וגם החלטנו לעשות אתר רשמי.. תוכל בטח להעלות שם.. בנתיים דבר עם מוש הוא יודע..
אממ.. יש מקומות להעלות אותם.. וגם החלטנו לעשות אתר רשמי.. תוכל בטח להעלות שם.. בנתיים דבר עם מוש הוא יודע..
H hodayoyo New member 24/10/05 #100 לירון ושיר יכולות לבקש מתפוז שטח מהאתר ולהעלות עליו או יש איזה אתר שאפשר להעלות בו קבצים גדולים... לא זוכרת.
לירון ושיר יכולות לבקש מתפוז שטח מהאתר ולהעלות עליו או יש איזה אתר שאפשר להעלות בו קבצים גדולים... לא זוכרת.
M mory89 New member 24/10/05 #106 יש מצב.. אבל אנחנו רוצים אתר רשמי!! ובדרך חזור דיברתי עם אלעד ואיציק, ואיציק אמר לי שהוא יודע לבנות אתר וכל זה.. ויש מצב לבנות... יאלה תגידו שאתם בעד!
יש מצב.. אבל אנחנו רוצים אתר רשמי!! ובדרך חזור דיברתי עם אלעד ואיציק, ואיציק אמר לי שהוא יודע לבנות אתר וכל זה.. ויש מצב לבנות... יאלה תגידו שאתם בעד!
M must178 New member 24/10/05 #120 יש אתר האתר הזה: www.megaupload.net (או נקודה com לא זוכר) אתה יכול להעלות שם עד איזה 50-100 מגה אז תעלה לשם בחלקים או משהו...
יש אתר האתר הזה: www.megaupload.net (או נקודה com לא זוכר) אתה יכול להעלות שם עד איזה 50-100 מגה אז תעלה לשם בחלקים או משהו...
א אמבלי New member 24/10/05 #109 איזה כייף.. עכשיו אני יודעת איך כולכם ניראים ואתם לא יודעים איך אני ניראת חח סתם סתם שמחה שהיה לכם כייף ומאגניב
איזה כייף.. עכשיו אני יודעת איך כולכם ניראים ואתם לא יודעים איך אני ניראת חח סתם סתם שמחה שהיה לכם כייף ומאגניב
M Mosh28 New member 24/10/05 #113 תמונות חזקות רצח!! חחחחחחחחחחחחחחח עלאק "באר שבעים בעיר הגדולה" חחחחחחחחחח הרגת אותי"