עוד תמונה שלך גל!!!!!! מר.גל
ש שיר יצחק New member 24/10/05 #257 יו!!!!! איזה זווית מדהימה!! לא יודעת, יש בתמונה הזאת משו ממש מיוחד. שניר מחבק את איתי, ונתן ושי הולכים עם הגב. כאילו, אין אי אפשר להסביר. התמונה הזאת פשוט יפה.
יו!!!!! איזה זווית מדהימה!! לא יודעת, יש בתמונה הזאת משו ממש מיוחד. שניר מחבק את איתי, ונתן ושי הולכים עם הגב. כאילו, אין אי אפשר להסביר. התמונה הזאת פשוט יפה.
T talba3 New member 24/10/05 #121 וואי איזה תמונות יפות רק חבל ש... לא הצטרפתי אליכם לארוחה אחריי המפגש חחח כמו דפוק הלכתי הביתה חחח העיקר שרואים שנהניתם :]
וואי איזה תמונות יפות רק חבל ש... לא הצטרפתי אליכם לארוחה אחריי המפגש חחח כמו דפוק הלכתי הביתה חחח העיקר שרואים שנהניתם :]
H Hadardur New member 24/10/05 #27 אה גם לי יש תמונות של מליאנתאלפים אנשים מפה חחח אבל כן.... לנופר יש יותר
M mory89 New member 24/10/05 #14 חח דוגרי עכשיו השאלה היא מתי המפגש הבא.. יש מצב שאיתי נתן ושי הפתיעו.. היה כייייייייףףףף כ"כ!! תיכף אני אעלה ת'תמונות..=]
חח דוגרי עכשיו השאלה היא מתי המפגש הבא.. יש מצב שאיתי נתן ושי הפתיעו.. היה כייייייייףףףף כ"כ!! תיכף אני אעלה ת'תמונות..=]
Q Queen nuli New member 23/10/05 #3 מפגש מעולה../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif היה מדהים.. אין לי מילים לתאר כמה שנהניתי.. תודה ללכל מי שהגיע, ותודה לחברי הלהקה המקסימים שהגיעו!
מפגש מעולה../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif היה מדהים.. אין לי מילים לתאר כמה שנהניתי.. תודה ללכל מי שהגיע, ותודה לחברי הלהקה המקסימים שהגיעו!
H hodayoyo New member 23/10/05 #4 היה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif מתישהו אני אעלה את ההקלטות אבל זה נשמע זוועה
H hodayoyo New member 24/10/05 #12 מה חחח?../images/Emo60.gif הגיטרה נשמעת כאילו דופקים אותה בקיר או משהו או כמו שהילה אמרה- כאילו קורעים לה את המיתרים
מה חחח?../images/Emo60.gif הגיטרה נשמעת כאילו דופקים אותה בקיר או משהו או כמו שהילה אמרה- כאילו קורעים לה את המיתרים