שרשור הפרק היומי

Double U

New member
שרשור הפרק היומי../images/Emo41.gif

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח. מקסימום לשרשר
ראיתי רק מהאמצע אבל ממה שהבנתי זה עולם שבו גברים מחוץ לחוק, אלא אם זה למטרות רבייה והרבייה מתבצעת באוסטרליה.
פרק מעולה לדעתי. בעיקר הסוף שנתן הרבה משמעות.

ToryMaster

New member
וואו, ממש לא

יש בהוט תקצירים, כדאי להעזר בהם. העניין הוא שהיה וירוס שתוקף כרומוזומי Y, כך שהגברים נפגעו או משהו וכמעט כולם מתו. אלו שנשארו בחיים נמצאים במתקני רבייה, ויש מלחמות בין המדינות על המרביעים [AKA הגברים], אוסטרליה נמצאת בעמדת כוח על כל השאר מכיוון שהיא נפגעה הכי פחות.

משהו מסקרן

בסוף הפרק, האשה שאירחה את קווין מחזיקה תמונה שלו ומהרהרת. הם ניסו לרמוז משהו? יכול להיות שהיא הכירה את קווין? (היא שאלה אותו "אתה לא זוכר אותי?" כשהוא רק התעורר).

rocket

New member
ידוע שהוא מכיר אותה, ../images/Emo58.gif

זה נאמר בפרק שהיא ובעלה היו בעלי מאפיה וקווין הכיר אותה מהעולם שלו. (נראה לי שמאפיה, לא ראיתי את הפרק היום, אני אראה שידור חוזר מחר). לגבי התמונה, יש פה שאלה יותר מעניינת - האם הוא העניק לה תינוק או לא העניק לה תינוק ? (במילים אחרות האם הוא שכב איתה או לא שכב איתה? ). העובדה שהוא השאיר לה תמונה מרמזמת שכנראה שכן. הרי הוא לא רצה שיהיה לו ילד שהוא לעולם לא יראה ושהילד לעולם לא יראה אותו אז אולי התמונה נועדה להיות בשביל הילד הזכרון מאבא XD. ומצד שני ... אולי לא. היא לא היתה יותר מדי משכנעת. וזה כמובן מקשר אותי לויכוח התמידי בין צופי סליידרס מאז ומתמיד - האם קווין בתול או לא בתול ...

ToryMaster

New member
למה זה ספוילר?

האמת שרציתי לענות מה שאמרת, ואז חשבתי שאולי בובע [די סליחה :$] התכוונה למשהו אחר. מה שבטוח, אם קווין אכן חנון בתול תמידי, יש בעיה חמורה באפיון החיצוני של הדמות.

rocket

New member
ליתר בטחון סימנתי ספוילר כי אולי

לא כולם עדין ראו את הפרק. מה הבעיה באפיון החיצוני של הדמות ?

ToryMaster

New member
הוא שווה!

בעיקר בפרק הזה, מודגש שהסביבה חושבת שהוא בחור יפה/נאה/חתיך, וגם זוויות הצילום מדגישות את זה. וזה בכלל, אבל בכלל לא מתאים לדמות [חנון שיושב כל היום במרתף, אבל יש לו גוף של מינימום פעמיים בשבוע בחדר כושר ומיטת שיזוף?].

rocket

New member
לא מתווכחת עם הכותרת של ההודעה שלך

לדעתי האישית אין שום קשר בין מראה חיצוני לבין האופי הדיי חנוני שלו. דווקא הוא ממש *ה*טיפוס הזה של החנון הממש חמוד שאני כל כך אוהבת *_* ככל שהעונות מתקדמות הוא לאט לאט זונח את האופי ה "חנוני" , אבל זה קשור לכל החוויות שהוא עבר ולפיתוח האישי שלו. ואין לו גוף *כזה* מפותח.

ToryMaster

New member
לא אלי האנה, מן הסתם

אבל אין לו גוף של בחור שיושב כל היום מול המחשב במרתף, או מה שזה לא יהיה. ואני מכירה כאלו שעושים את זה, וחלקם שווים, אבל לא ככה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמכירה הרבה כאלה-

אני עובדת בטכניון, פור גאד סייק

למעלה