שרשור הפרק היומי

nick at noon

New member
אבל זה העניין

הוא שונה לחלוטין ולכן אין סיבה להזכיר את העולם ההוא. אם הם היו נוהגים בכל פרק להזכיר כמה עולמות קודמים שהם היו בהם אז הייתי מקבל שזה אחד העולמות שיוזכרו. אבל הם לא נוהגים להזכיר סתם עולמות אחרים אז אין סיבה להזכיר. הפרק הזה לא עסק בשלטון נשי אלא בעולם שכמעט ואין בו גברים. היו יכולים לעשות אותו דבר עם עולם שאין בו כמעט נשים אבל כמובן שלא עשו כי אז זה היה נראה הרבה יותר כמו אונס.

גלבטרון

New member
הסיבה שהדבר היה צריך להיות מוזכר

הוא, כפי שכבר אמרתי, זה העולם השני! מבין כל העולמות שבהם הם ביקרו שבו הנשים בשלטון ולא הגברים.

nick at noon

New member
אבל ../images/Emo58.gif

זה סתם פריט אחד קטן מהעולם הזה. בעיקר מפני שהסיבה היא כל כך שונה. ומפני שמעמד הגבר בשתי העולמות האלו שונה לחלוטין. חוץ מזה גם בעתיד כשהם בעולמות דומים הם לא מזכירים את העולמות הקודמים שבהם הם היו שהיו דומים. בעולם שבו רמברנט בהריון לא מזכירים את זה שהם כבר היו בעולם שבו הייתה מלוכה באמריקה. כשמגלים בעונה 3 שהעולם של האנשים של מגי הוא עולם עם דינוזאורים לא מציינים שהם כבר היו בעולם עם דינוזאורים. כשהם נמצאים בעולם שבו לא צאצאי האנגלים שולטים באזור ארה"ב (פעם ראשונה ספרד, פעם שניה צרפת) הם לא מציינים שזה כבר היה.

גלבטרון

New member
הם כן ...../images/Emo58.gif

...מציינים. בפרק Time Again and World ארטורו מדבר על הכתף הפגועה של קווין מעולם ההגרלה. בפרק Gilian of the Spirit מתייחסים למקרה שהתרחש בפרק "הימים האחרונים". כאשר הגולשים (עם מגי) מגיעים לעולם אם דינוזאורים היא מאוד מופתעת והם אומרים לה שהם כבר עברו את זה. הפרק הזה היה "מיוחד" מפני שהוא, עד כה, היה העולם השני שבו נשים היו בשילטון ובהתחשב בניסיון שלהם בעולם "המין החלש" היחס שלהם היה צריך להיות שונה. גם בפרק ההוא וגם בפרק הזה קויין מציין שמתייחסים אליו כמו אל נתח בשר הוא היה צריך לומר ששוב מתייחסים אליו כנתח בשר. + מאוחר יותר גם מזכירים את העובדה שרמי היה בהריון. פשוט ציינתי שחבל שהם לא התייחסו לפרק קודם כפי שהם עשו באחרים, זה הכל.

nick at noon

New member
אבל הם כל כך שונים ../images/Emo58.gif

מתייחסים אל קווין בצורה שונה לחלוטין - פשוט בשני המקרים הוא רגיש. וכן מתייחסים לפעמים לאירועים שהיו בעבר אבל לא לעולמות אחרים שהם היו בהם. הדוגמא היחידה שנתת להתייחסות לעולם שהם היו בו היא זו בפרק השני עם הדינוזאורים. שם זה גם ברור שזה נדרש - הרי זה דינוזאורים. נגיד ככה עם היית שם שלושה עולמות - עולם המלוכה הבריטית, עולם השלטון נשים ועולם ה"אין גברים" - ואומר לי לבחור את זה שיוצא דופן, הייתי בוחר בזה שבו אין גברים.

Fairywitch

New member
ושוב יציאה קורעת של ארתורו-

"זה הרס כל פנטזיה שהייתה לי אי פעם על אחיות"(nurses)

למעלה