שרשור הפרק היומי

Fairywitch

New member
גם אני וויקאנית, אבל חילונית../images/Emo3.gif

האש, יעל, יש דבר כזה. אני החלטתי.

ToryMaster

New member
חילוני זה לא לא מאמין

זה פשוט אדם שלא משויך לשום דת. אתאיסט זה לא מאמין, וצר לי להגיד לך, אבל את לא יכולה להיות דתיה ולא להאמין באלוהות, זה סותר. את יכולהל היות אקלקטית ולקחת הרבה מהוויקה, אבל לא להיות וויקאנית.

Fairywitch

New member
אני מתכוונת לחילוני במובן שדומה

ליהודי חילוני... אני מאמינה בחלק מהדברים בוויקה- אבל לא באלוהות שלה. כמו החילונים של היהדות. נאא, אבל אנחנו גולשות

התכוונתי

שאולי היא הכירה את קווין בעולם שלה. קווין אמר אחרי שהיא הזדהתה, שאמא שלו הייתה קונה עוגיות שלה כל הזמן. הייתה לאשה תמונה שלו - היא צילמה אותו לפני שהם נסעו לפארק? זה די... לא מתאים. וקווין לא בתול, הם הספיקו "להרביע" כמה בנות, לא?

rocket

New member
הם לא. כי אמרו להם שיש להם ערב

חופשי או משהו והם יתחילו למחרת. הפרופסור לעומת זאת ^^;;

Double U

New member
../images/Emo58.gifהתינוק

זה חולני לחשוב אם הוא כן הכניס את האישה הזאת להריון. היא גדולה ממנו ב20 שנה לפחות לפי מה שנראה (בסדרה).

גלבטרון

New member
למה חולני?

בעולם שלנו יש הרבה זוגות בהם הגבר מבוגר יותר מהאם של ילדיו ב-20 שנה (לפחות).

גלבטרון

New member
../images/Emo18.gifהפרק היה נחמד אבל...

רואים שלא שמו הרבה מחשבה בעלילה וחבל. הרי בעונה הקודמת היינו כבר בעולם בו הנשים שולטות והגברים הם המין החלש. נכון כי עולם זה שונה, כאן כמעט הרוב המוחלט של הגברים בעולם מתו ממגפה, דבר דיי שונה אבל הביצוע שלו לוקה בחסר לעומת הפרק הקודם. ראשית, אף אחד מהגולשים לא התייחס לעולם שהוצג בפרק "המין החלש" בעונה שעברה כלל. אפילו לא במילה קטנה, דבר שלדעתי היה מתבקש בפרק. שנית, ההתנהגות של ארטורו דיי מוזרה. הוא שכח איך התייחסו אליו בעולם הקודם בו נשים שלטו וכך כנראה גם קויין. + סיפור הרקע של המגפה דיי מוזר. אוסטרליה הכי פחות נפגעה? הרי אוסטרליה יותר קרובה לעירק מאשר ארה"ב או בריטניה. ויותר מיכך, בפרק האחרון של העונה הקודמת קויין מסביר לרמי ולאחרים כי בכל פעם שהם לוקחים עוד מישהו איתם הם גורמים לעומס על המערבולת, דבר שעלול לגרום להם להיתקע בעולם האחרון שהם יגיעו אליו וכאן אנו רואים שלא רק הגולשים מביאים איתם עוד שני בני אדם אלה גם מיני ואן. מה שכן למדנו כי ישנה אפשרות שקויין הוא אבא בעולם הזה וכי לרמי יש שפם מאז התיכון וכי הוא לא יגלח אותו לעולם. כמו כן למדו כי ארטורו מאמין שניתן ללמוד הרבה צעצועים, הדרך בה החברה מגדלת את ילדיה.
זהירות!!! ספויילרים בהמשך!!!
בהמשך רמי כן מגלח את השפם שלו. אגב, כפי שציינתי בתגובה אחרת שלי, הפרק הנ"ל אולי שודר שני אך הוא הופק חמישי. ובפרק החמישי שישודר, El Sid, שלמעשה הופק כפרק השני הגולשים גם כן לוקחים איתם עוד שני בני אדם. משמע שבעונה ראשונה הם לקחו אדם וכלב, אז בעונה השניה הם לקחו 2 בני אדם ומאוחר יותר בפרק זה הם לקחו 2 בני אדם ורכב. מעניין עוד כמה יכולה המערבולת שלהם לקחת?

למעלה