שרשור הפרק היומי^^

לא הבנתי מי פקצה?!

מי פקצה?! אם את מדברת על קאגומה את כלכך טועהההההה!!!!!! קיקיו שונאת את אינויאשה למרות הפנים המזויפים שלה! היא סתם כלבה שלא אכפת לה מאינויאשה וממה שהוא מנסה לומר לה בכל ליבו! אם הוא אמר לה שהוא יגן עלייה והיא סתם מנסה להרוג אותו מאחורי הגב זה ממש לא נראה שהיא רוצה להיות איתו! אם את מדברת על קיקיו טוב...את שלי כתבתי כבר למעלה...

לי Li

New member
קיקיו באמת מעצבנת

ומרושעת כלפי אינויאשה אבל גם קאגומה באמת פאקצה =X

לי Li

New member
מסתבר שהקול הצווחני

החדר הורוד מידי התנועות המוזרות הצרחות האיומות לא מספיקים בכדי שחלק ישימו לב לכך 0.0 נמ =X

מה יש לכן?!!!!!

קאגומה אינה פקצה!!!!!! תבינו, היא פשוט דואגת לאינו! קיקיו שייכת לעבר ואם אף אחד לא מבין את זה שישים לב יותר לפרקים! קיקיו הכלבה הדפוקה הזאת לא יודעת להבדיל בין מישהו שאוהב אותה באמת למישהו שרק יודע לנקום בה! אינו אמר לה שהוא רוצה להגן עלייה, והיא המפגרת, נותנת לו חיבוק מזויף ואז מוציאה סכין מאחורי גבו! תגידו זה נקרא "זוג מושלם?" אולי לאלו שרוצים להרוג אחד את השני אז כן! קדימה לפקוח עיניים! אל תאהבו אותה רק בגלל שהיא יפה [ואני מודה שהיא יפה] תאהבו בן אדם לפי האופי שלו ואם תשאלו אותי לקיקיו יש אופי מסריח ביותר שמריחים עד פה!

לי Li

New member
מי אמר שאני אוהבת את קיקיו?

ומי אמר שאני לא אוהבת את קאגומה? ומי אמר שאני אומרת שקאגומה פאקצה כי היא דואגת לאינו? אין קשר בין שני הדברים, היא פשוט פאקצה. נקודה. ואם לא שמת לב שהיא פאקצה הגיע הזמן שאת תפקחי עיניים

y a m i girl

New member
יש לי משהו לומר...|מדוזה|../images/Emo82.gif

לככככככככככל האנשם שחושבים שיקיו זונה כלבה ששונאת את אינויאשה ועוזרת לנארקו... קיקיו הייתה צריכה להגן על הכפר מאז ומתמיד בטור מיקו, היא לא חוותה את כל מה ששאר הנערות היו חובות... היא לא הייתה לובשת בגדים מאגניבים כמו כל השאר כי היא הייתה חייבת ללבוש את הבגדי מיקו, לא היו לה חברות כי היא הייתה צריכה להילחם כל הזמן כדי להגן על הכפר וכי לא היה לה זמן לחיים משלה. היא אף פעם לא חייתה באמת! היא רק הייתה צריכה להגן ולהילחם. ויום אחד הופםיע אינויאשה והם התאהבו. הם היו ביחד ואז נארקו האידיוט גרם להם להרוג אחד את השני ולשנוא אחד את השני כי הם חשבו שהם בגדו אחד בשני. אחרי חמישים שנה היא הוחזרה לחיים וראתה שגם הוא חיי... היא גילתה הכל על נארקו ונשבעה להרוג אותו. עצם זה שהיא הביאה לו את השיקון הייתה כדי שהוא יאסוף הכל ואז היא תוכל להרוג אותו ולקחת ממנו את השיקון. רואים שהיא עוד אוהבת את אינויאשה אבל היא גם ראתה את קאגומה... שגם היא מאוהבת באינו. זה עוד ברור שאינו מאוהב בה. (כמו שראים בפרק... ) היא פשוט... זה לא שהיא לא אוהבת אותו... תחשבו גם על כל מה שעבר עליה, אני לא בטוחה עד כמה אתם הייתם משתנים אבל יש סיכוי שהייתם בדיוק כמוה. קיקיו אוהבת את אינויאשה. באמת... אני לא מבינה מה יש לכם נגדה... נכון... האדישות שלה קצת מעצבנת והטרגדיות שלה קצת עוברת את הגבול אבל... יש סיכוי אדיר שכולכם כולל אני היינו אותו הדבר... אבל אני לא חושבת שצריך לחשוב שהיא כלבה זונה שונאת ארת אינויאשה ועוזרת לנארקו וכל שאר הדברים האלו.

מנמוסין

New member
*סוקלת*

סתם כמובן שבצחוק. חיבוק? *שולפת סכין מהשרוול* סתם, סתם פתיל טוב.

y a m i girl

New member
אני כל כך מסכימה ענברש^^|דוזה|../images/Emo82.gif

הם ממש צריכים להיות ביחד^^ אני תומכת בהם עכשיו נורא, לא כמו בעבר... אבל היה כל כך מצחיק שהפקצה ראתה אותםXD

GalaxyAngel

New member
אוווווווקייי

יש לי פרשנות על הפרק, למי שאין כוח לקרוא הרבה שלא יקרא: בחיי מה זה הסיום המפגר הזה של הפרק? (לא השיר, הקטע שאינו מביט בה) "מה עובר לו בראש?!" קאגומה, הגיע הזמן שתביני, את לא אלילה שאסור להסתכל לה בעיניים, וגם אם אינו אוהב אותך הוא יכול להסתכל פעם בעיניים התמהוניות שלך, ואתה, אינויאשה, אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות ולהיות גם עם קאגומה וגם עם קיקיו, בלי שהן ייפגעו. ואת, קיקיו, מה עבר לך בראש כשכיוונת לאותו אחד שהחיים שלו מפוקדים בידך (עללק) סכין לצוואר? למה עשית את זה? כדי שהוא ישתוק? אין דרכים יותר נעימות מאיומים?! ונאראקו, אתה סתם טיפש פחדן ומאזוכיסט שנהנה לדקור את עצמו, ותסבול את העובדה שאתה אוהב את קיקיו, או שפשוט תראה אותה מחבקת את אינויאשה ותרביץ לשניהם למוות. אה, ושיפו, אפשר לחשוב כמה זה כבר קשה לשמור סוד פצפון משד משועמם, ואתה לא צריך לפחד ולא צריכים לעשות עליך קלוז-אפ איזה דקה וחצי עם המחשבות האוויליות שעולות לך בראש אממ.. ושוב אינו, אתה טיפש.. כשחשבת "מעניין מה קאגומה עושה עכשיו".. אוקיי, ב60 אחוז מהמקרים שדמויות חושבות על דמות אחרת "מעניין מה הוא\היא עושה עכשיו" אותה דמות בוגדת בדמות הזו\חושבת על הדמות הזו את אותו הדבר, משום מה, אינויאשה, בעולם המודרני אין לקאגומה מישהו לבגוד בך איתו, את מי היא תחבק כבר, את החתול השמן שלה?! ואתה, אתה פשוט חצוף, ותפסיק להתעצבן מכל מה שקאגומה עושה ולא להבין למה היא כועסת עלייך שאתה מתמזמז עם קיקיו כל רגע נתון שהיא בסביבה. אממ.. מי עוד? אה! סאנגו, את מתוקה ולא עשית כלום היום, גם אתה מירוקו, אבל פעם הבאה אין לך מה לשמוח שזקנה מטונפת מטפלת בך אגב קאדה, היה עדיף שהיית הולכת בדרכה של אחותך ומתה בצעירותך, וככה אחרי 496734063790 שנה לא היית זקנה מקומטת כמו עכשיו-__- הזקנה המטונפת.. וגם אין לה עין, ויש לה רטייה מכוערת.. שתשאיל מנאראקו עין, נאראקו השתלות לזמן מוגבל בע"מ היו משתילים לה עין עם רסיס אבן וככה הייתה לה ראיית רנטגן ואז הדבורים היו באות ואוכלות את כולה, הווווו הלוואי!!!

את יודעת מה?

צריך למנות אותך לתפקיד כזה שאת מעבירה ביקורת על כל פרק. את ממש טובה בזה! חחחח מעולה, פשוט מעולה!

GalaxyAngel

New member
"^^ תודה

היום שררה עליי רוח ביקורתית.. כמעט ל יום שוררת עליי אחת כזו XD

תגידו אתן בכלל אוהבות אינויאשה?

או שאתן באגודת הרשע לרצח הטובים?! מה אתן עיוורות או שאתן לא רואות שקיקיו היא כלבה מחלטת שמאז שהייתה חיה לגמרי עוד תיכננה את הכל? אפילו אחרי שהבינה שנארקו הוא אחרי לרצח שלה היא עדיין שונאת את אינו. איזו כלבה...ואתן עוד אוהבות אותה? בחיי שזה מוזר. השאלה היא: "האם אתן באמת פוקחות ת'עניים ואוהבות אינויאשה?"

לי Li

New member
0.0

יש כאלה שפשוט אוהבים את הרעים כל אחד וטעמו וברור שהן אוהבות אינויאשה, אחרת, מה הן עושות כאן?

הו, כן! Go GalaxyAngel!

אהבתי הכי את: "ושיפו, אפשר לחשוב כמה זה כבר קשה לשמור סוד פצפון משד משועמם, ואתה לא צריך לפחד ולא צריכים לעשות עליך קלוז-אפ איזה דקה וחצי עם המחשבות האוויליות שעולות לך בראש " אבל גם את: "למה עשית את זה? כדי שהוא ישתוק? "

למעלה