שרשור הפרק היומי^^

אני חושבת

אני חושבת שקיקיו פשוט מתזמנת רגעים גרועים הכלבה הדפוקה הזאת! אולי היא ידעה בכלל שקאגומה מתסכלת? הכלבה הזאת אפילו כעסה על קאגומה בסרט הראשון כאילו קאגומה הרגה את אינו בכוונה! איזו כלבה מסריחה! ואתן צודקות נארקו באמת חמוד, אבל חבל שהוא רע...וסושי גם חמוד...איך שהוא דואג לרין הקטנה!

מישו רוצה לדעת מה יהיה מחר?

מחר הולך להיות הפרק הכי חמוד בחיים שלכם!!! רק תגידו שאתם רוצים לדעת ואני אכתוב!

טוב הנה ספוילר../images/Emo58.gif

אז זה מה שיקרה: קאגומה תברח מהיער בריצה, היא לא רצתה להסתכל בעיינים של אינויאשה יותר, היא החליטה שהיא חוזרת ליפן המודרנית ואולי אפילו נשארת שם. לבנתיים אינו חוזר לקאדה ולכולם, מירוקו הבין כי קאגומה חזרה. מירוקו שם לב למשהו שאינו רגיל בעיניו של אינויאשה-משהו שהוא מעולם לא ראה. קאגומה שמה לב כי רסיסי השיקון נו טאמה אצלה והיא הבינה כי רוצים אותם בטח חזרה, היא חשבה בהתחלה שהיא צריכה לחזור אבל היא לא רצתה להיפגש עם אינויאשה. היא רצה לעץ המקדש, העץ בו ראתה את אינויאשה לראשונה, היא מתחילה להתבלבל ורוצה לדעת מה לעשות. אמה של קאגומה מנסה לעזור לה ומספרת לה שהיא ואבא של קאגומה נפגשו גם ליד העץ, וליד העץ הוא הציעה לה להתחתן. קאגומה שמחה על העזה של אמא שלה וחוזרת חזרה. אינויאשה שהלך לכיוון הבאר וראה את קאגומה יושבת שם מתחיל לנסות לדבר איתה אבל היא מקדימה אותו. היא מסבירה שהיא לא כועסת והיא רוצה להישאר לצידו. אינויאשה והיא מבינים זה את זו. בסוף הפרק קאגומה תופסת את ידו של אינויאשה ושניהם הולכים יחד, לבסוף קאגומה אומרת שהיא תמיד תהיה איתו ואינו גם ישאר לצידה. סוף הספוילר!!! מקווה כי כתבתי אותו נכון!

Fay Wood

New member
יווו למה?!?!?!?!

זה ממש הרס!!!!!!! תשימו ספויילר אנשים בבקשה!!!!

היי לכולם!

אני לא חדשה או משהו....כי פשוט...המחשב שלי התפגר ו...לא יכולתי להירשם לתפוז
אבל הנה אני ...פה! וד"א....אני צופה קבוע של אינו! חלמתי המון חלומות שהוא,ו-ק {קגומה} ביחד
וגמני הירשם לאגושת שונאי קיקיו! הורדתי מיליון סירטונים בקאזה...בכיתי מכולם! וגם בכיתי מהמון פרקים... ומה שיש לי להגיד על הפרק של היום זה:
אינו,למה אתה עושה לי את זה
*רעשן* *רעשן*....צריכה רק להוציא את הנשמות מגופה....ולמות
ק הילדונת המסכנונת שלי
....לא מגיע לה כזה יחס
נאראקו....תהרוג אותה כבר
שאנגי+מירו+שיפופו=חחח
.....קטעים איתכם
וזכרו כולם....אני לא חדשה! {אבל אשמח לברכת: "ברוכה הבאה"
יוקונו היגוראשי
{סתם חתימונת לכל סוף הודעה שאני יכתוב פה}

יותר נכון...ברוכה השבה לא?

ואני מזה שמחה שאת שונאת את קיקיו, תבורכי!!!!!!!!!!!!!!

טיהי..../images/Emo19.gif

ידעתי שיהיו תגובות כאלה.
קיקיו מעצבנת. אני מתחילה להיזכר למה שנאתי אותה.>< ושינו לגמריייי את מה שהיא אומרת בסוף הפרק.
להיפך! מה שהיא אומרת באמת זה שכשחוטי הגורל נשברים, אי אפשר לאחות אותם שוב. מה שאומר שהיא ואינויאשה לא אמורים להיות ביחד, והיא אמרה משהו חכם לשם שינוי.
תרגום דפוק.><

XD אני דווקא הלכתי עם מה

שהיא אמרה לכיוון של אינויאשה\קאגומה גם כן P: שכאילו.. הם יהיו ביחד XP אבל אני מפרשת דברים בצורה מוזרה XD

17סיסי

New member
הנה עוד סיבה שבגללה צריך להעיף את

קיקיו המגעילה זאת!! איך אפשר שלא לשנוא אותה???

איררון

New member
אמממ... עוד פרק עם "קיקיו"

אני נזהר לא לראות פרקים שיש בהם מן הנזק, וזה כולל נשיקות חיבוקים או פרקים עם *שסק שסק*
אינו לפעמים כזה דביל
איך הוא מאמין ל"קיקיו" הזאת

המצאתי משו מצחיק....

סושי עושה סחרחורת, וג'אקן עושה לי רע ומפלצת תרנגולת מעוררת בי בחילה אני נמנע מלראות פרקים שיש בהם מן הנזק וזה כולל גם חיבוקים ופרקים עם *שסק שסק* לא נוגע בקללות שלא רחצו אותן וחרבות דביקות שלא לא נגבו אותן ניזהר מאוד וישנה סיבה לי כי בכול מקום בלי ניקיון יש שד פוטנציאלי! קאגורה מצננת, ומיוגה עושה ורידים והיד מתנוות כשלשיפו מרביצים יש שדים על העצים ובשמיים, אני כמעט ולא נושם ולא נכנס למים. לעולם לא מפהק בפה פתוח, לפנמי שני מריח את הרוח נזהר באופן מדיקלי לחיות עד 130 פחות מזה לא בא לי!

loligoth

New member
../images/Emo54.gif איך קוראים לאיש שנאראקו היה?

זה שקיקיו טיפלה בו... איך קוראים לו? זה חשוב

RaVeN IYI

New member
האמת היא..

שפעם שנאתי את קיקיו.. בתחילת הסדרה.. אבל מי שראה ת'פרק של קגומה וקיקיו, יבין שקיקיו ממש בסדר=/ כאילו, היא זבל והכל בפרקים שאתם נמצאים בהם, אבל בהמשך.. היא עזרה לקגומה=) ודיטו לגבי קגומה.. פרק טוב אגב מי שרוצה ספוילר שיבקש=/

למעלה